Viikon officiaalit eli mustavalkoista ja vähän trumpettia

4.9.2015

Niin se vain tämäkin arkiviikko vierähti tuostanoinvaan. Härdelliä pyörittäessä, jos näin vosi asian ilmaista.. Viikkoa hallitsi varsin ikävä tapaus Zaran kanssa, ja nyt sitten riidellään vähän virallisemmilla areenoilla heidän kanssaan. En yksinkertaisesti hyväksy, että Celinen arvokas laukkuni on pilalla syystä, joka johtuu (minun mielestäni, vaan ei heidän mielestään) Zarasta. Siinä meni kyllä muutakin kuin Celine, mutta sen rinnalla kaikki muu on ihan mitätöntä.. Yöunista puhumattakaan PRKL.

Huh kuinka pulssi taas kiihtyy ja otsasuoni pullistuu kun ajattelenkin asiaa! Niin tylyä ja vastuutonta käytöstä isolta yritykseltä, mutta palataan siihen vielä.. Oikeustajuni ei vaan mene nyt yksiin kyseisen yrityksen kanssa, mutta katsotaan nyt kaikessa rauhassa, kumpi meistä on oikeassa ja kumpi väärässä. Muistan, kuinka opiskeluaikoina muistaakseni rikosoikeuden proffa korosti moneen otteeseen, että älkää koskaan olko oman asianne ajajia, koska omassa asiassa ei tietysti kukaan voi olla ja nähdä asioita  puolueettoman ihmisen silmin. Senpä tähden minäkin luovutin keissini ulkopuolisen käsiin. Dääm mikä pa…ka tapaus!!

Kyllä viikkoon onneksi mahtui kivojakin asioita. Olin torstaina KappAhlin Forumin liikkeen avajaisissa ja pääsin tutustumaan jo ennakkoon heidän lokakuussa myyntiin tulevaan Vintage Stories -mallistoon. Voisin laittaa kuvan tai pari Instagramin puolelle, eli käykääpä kurkkaamassa siellä tapahtuman tunnelmapaloja. Mallisto oli muuten hieno ja nostalginen! KappAhlin maajohtajakin oli varsin kelpoa katseltavaa, näin meidän kesken sanottuna. Mutta siis, piakkoin Instagramissa.

Viikon varrella hain myös kuvauslainaan ison kasan Your Facen ja tällä kertaa myös Ril´s:n syksyn uutukaisia. Juttua niistä luvassa reilun viikon kuluttua. Ne on kuulkaas taas niin superihania, että tuskin maltan odottaa niitten esittelyä! Eli stay tuned.

Tästä asusta varmaankin vielä muutama sana. Muistatteko tämän kuvissa olevan trumpettihihaisen paidan viime kesältä? Tein juttua siitä tosiaan jo vuosi sitten (klik) ja yhdistin paidan tuolloin mustien city-shortsien kanssa. Tykkäsin ihan mahdottomasti. Paita on ollut henkkamaukan ostoksista yksi kaikkein onnistuneimpia - niin hyvälaatuinen ja kiva paita, joita ei muuten pitkään näkynyt myyntirekeissä. Kerrankin ihan perfect timing. Jotta kokonaisuus ei olisi liian rauhaton ja jotta hihat saa niille kuuluvan huomionsa, on alaosan hyvä olla mustaa.

Mitäs tykkäätte asusta?

Viikonlopusta on muuten tulossa ihan huikea! Design Market Kaapelitehtaalla on ihan must -juttu, samoin Gloria Fashion Show Kattilahallissa. Siispä antoisaa ja tapahtumarikasta viikonloppua teille myös <3!
Trmpet sleeves shirt: H&M
Trousers: Massimo Dutti
Watch: Michael Kors
Necklace: Banana Republic
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Voi ei, Celinen laukku pilalla...? Toivottavasti saat korvauksen, vaikka kyllä varmasti harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh, et arvaa miten suorastaan raivostuttava juttu!! Katson asioita paljon läpi sormien enkä vähästä pillastu, mutta tämä meni vaan niin yli hilseen. Moni varmasti luovuttaisi, mutta nyt on kyllä niin sarvet kasvaneet päähän!

   Mutta, yritän jättää sen ikävän asian taka-alalle, koska se asia etenee omalla painollaan ja keskittyä vaan kivoihin asioihin:) Onneksi niitäkin riittää. Ihanaa viikonloppua Marjukka <3!

   Poista
 2. Voi kuinka ikävä kuulla, että olet joutunut taistelemaan. Nuo vie niin paljon liikaa energiaa. Kaunis on tuo puserosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, ihan hukkaan heitettyä energiaa!! Jonkun vaan on Zaran kanssa pidettävä kuluttajan puolta ja katsotaan, missä se raja tässä meikäläisen tapauksessa kulkee. Tunnen niin vahvasti olevani oikeassa enkä mistään pienestä mitättömästä jutusta edes viitsisi alkaa taistella..

   Poista
 3. Ikävää, haluaisitko tærkemmin kertoa mitä tapahtui? Mietin, että uskaltaako Zaraan mennä arvolaukun kanssa ostoksille. Kivaa viikonloppua kaikesta huolimatta😊t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria! Joo, kyllä minä ajattelin siitä jutun tänne tekaista. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla myös teidän lukijoiden mielipide asiassa:) Kyllä sinne kai ostoksille voi mennä, mutta kannattaa katsoa todella tarkkaan, mitä sieltä ostaa. Laatu voi nimittäin olla ihan jäätävää sekundaa ja silloin täytyy arvolaukkujen (kuten kaiken muunkin) olla kaukana. Minun ja Zaran suhde on nyt loppu enkä tule enää käyttämään sitä yritystä positiivisessa yhteydessä tässä blogissa.

   Poista
 4. Noi Massimo Dutti housut ovat kyllä ihanat. Pusero on myös kiva, H&M:stä tekee välillä kivoja löytöjä ja laadukasta myös.

  VastaaPoista
 5. Pysyy pois Zarasta, niin ei värjäytä? arvotavaroitaan. Ei myöskään kannata kantaa mukanaan ihan kaikkialla kalliita laukkuja. En ole tuolta nuorten naisten helvetistä koskaan mitään ostanutkaan. Lauantaina poikkesin ja jo sovituskoppeihin on sellaiset jonot, ettei 5-kymmpinen viitsi edes jonottaa.

  T. Oma juristi tuttavissa olisi kullan arvoinen :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.