Se suosituin asu

27.9.2015

Miksiköhän onkin niin, että se kaikkein yksinkertaisin asu on aina se kaunein, tai ainakin eniten pidetty täällä sosiaalisessa mediassa? Ja asu, joka kerää eniten huomiota ja "tykkäyksiä" ihan oikeassa elämässä, on usein totaalisen toisenlainen. Olen usein miettinyt asiaa, koska se yksinkertaisin asu jää usein normaalielämän puolella noteeraamatta. Tai se on kai vaan niin yksinkertainen, että kukaan ei sitä edes huomaa. On vähän sellainen tapettimainen olo. Toki, somessa korostuu tekniikka ja taiteellinen vaikutelma kun taas normaalielämää sävyttää onneksemme ihmisluonnon syvällisempi olemus eikä näitä kahta maailmankaikkeutta oikein saa yhdistettyä samaan pakettiin. Tai ainakaan minä en sitä osaa.. 

No mutta, tässä Your FACEn kellohameessa ei yksinkertaisesti voi tuntea itseään tapetiksi. Se on jo itsessään niin kaunis, ettei se todellakaan vaadi ympärilleen mitään, jolla huomio kiinnittyisi jonnekin muualle kuin itse hameeseen. Eli ymmärrän paremmin kuin hyvin, että tämä valkoisen kauluspaidan kanssa yhdistämäni asu oli eniten teidän mieleen! Se sai taannoin järjestämässäni äänestyksessä varmastikin noin 80% teidän äänistänne, eikä se normaalielämänkään puolella ole asu, jota ei "huomattaisi".

Tykkäsin myös hurjan paljon asusta, jossa samainen kellohame sai parikseen Ril´s tummanharmaan neuletakin. Neuletakki on kaunis ihan semmoisenaan, ikäänkuin puseron roolissa ja sen helmiäisnapit on aivan mielettömän herkullinen yksityiskohta. Erityisen hyvin tummanharmaa yhdistyy mielestäni valkoisen kauluspaidan kanssa nimenomaan neuletakkina, ja silloin se on tietysti edestä auki. Ja voihan sen yhdistää myös jos jonkinlaisen mekon kanssa, jolloin sen rooli on toimia lämmikkeenä ja ajaa myös jakun asemaa. Todella monikäyttöinen syksyn vaate!

Tässä siis vielä loput kuvat, joita en ole kahdesta suosituimmasta asusta aikaisemmin julkaissut. Olkaatte hyvät. 

Tänään sunnuntaina ajattelin lähteä poikkeamaan Helsinki Fashion Housen ystävänmyynneillä, jotka on avoinna vielä tänään klo 12-16. En olekaan aikaisemmin käynyt kyseisessä tapahtumassa eli jos teillä kokeneemmilla kävijöillä on vinkkejä, niin otan ilolla vastaan! 

Loppuviikosta lähdenkin (pika)reissun päälle, oletettavasti jonnekin Chicago-New York -akselille. Eli ollaan taas kuulolla! Sopivan inspiroivaa ja virkeää sunnuntaita ystävät <3


 
9 kommenttia:

 1. Se on todella kaunis ja naisellinen, just niin kun sinä!! Ja tosi hot kengät!

  VastaaPoista
 2. "Oletettavasti jonnekin Chicago-New York -akselille". Heh, MINÄ yleensä tiedän tasan tarkkaan mihin matkustan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ja MINÄ en:) Ajattele, en edelleenkään ole ihan varma..Lähden Nykiin joko suoralla lennolla tai sitten Chicagon kautta. Voi olla, että olen Chicagossa yön yli tai sitten en.

   Poista
 3. Tuo hame on kyllä niin upea! Kelpuuttaisin milloin vain omaakin karderobia täydentämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä on ollut kyllä ihania kellohelmaisia hameita ja sekös meille hameihmsille sopii:) Voin niin nähdä sellaisen Sinunkin päälläsi Anne-Maria!

   Poista
 4. Kaunis asu! Mistä nuo ihanat kengät ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kengät on siis Jimmy Choon ja olen ostanut ne Lontoosta. Westfieldin ostoskeskuksesta tarkemmin sanottuna brändin omasta liikkeestä.

   Poista
 5. Hei, upeat kuvat ja asu! Eipä ihme, että voitti äänestyksen - todella kaunis, moneen tilanteesen sopiva ja helposti yhdisteltävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan:) Kiitos Sinulle ja ihanaa viikonloppua!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.