Trendi-bongaus: Adidaksen trikoot

8.8.2015

Adidas on tehnyt ryminällä uskomattoman paluun myös urheilun ulkopuolelle ja tätä nykyä kaikkein suosituimpia elementtejä on erittäin vaikeaa saada itselleen (katso esim. tämä aikaisempi juttuni Adidaksen Superstar -kengistä, klik)Kun vihdoin onnistuin saamaan itselleni valkoiset Superstarit mustilla raidoilla, on seuraava himotuksen kohde ollut Adidaksen urheilutrikoot ja nimenomaan sellaiset, joissa on kolme raitaa sivussa, ei mitään muuta. Adidas -hömpötyksessäkään ei saa mennä liiallisuuksiin, enkä itse ainakaan tykkää merkin ylenpalttisesta korostamisesta. Pieni logo saa näkyä ja ne kolme raitaa, ei muuta. Olen nimittäin nuoruudessa omistanut monetkin Adidaksen trikoot, sekä mustana että punaisena ja käyttänyt niitä ihan kaiken mahdollisen kanssa yhdistellen. Käyttö ei rajoittunut todellakaan pelkästään urheiluun, heh. 

Taannoisella Lontoon matkallani bongasin katukuvassa Adidaksen vahvan läsnäolemisen trendsettereiden keskuudessa. Trikoot oli pääsääntöisesti yhdistettynä mustaan nakaiseen biker -takkiin ja vähän pidempään neuleeseen siellä alla. No, minäkin yritin etsiä niitä paikallisista urheilukaupoista ja myöskin Adidaksen omasta liikkeestä, vaan eipä niitä ollut enää. Tarjolla oli vaan niitä trikoita, joissa oli isoja logoja tai joissa Adidas luki kissan kokoisin kirjaimin lahkeessa. Katselin myös Cannesista, Palmasta ja Napolistakin tarjontaa, mutta ei niitä ollut missään tarjolla. 

Kunnes hiljattain koin yllätyksen, kun Zalandon sivuilta bongasin muutamat todella kivat ja voisinpa veikata, että niitä ei kauaa siellä ole tarjolla. Eli jos haluat tarttua tähän trendiin, kannattaa napata näitä malleja mahdollisimman pian itselleen. Nyt oli vielä kokojakin mukavasti tarjolla, ainakin siis tänään. Alennusta niistä ei valitettavasti ole tarjolla ja uskon, että suosituimmat koot eivät tule aleen päätymään.

Linkit ovat kaupallisia linkkejä.
Adidaksen Superstar lenkkareita (mustia valkoisella raidalla) saa nyt Zalandolta ja kokoja on hyvin tarjolla! Olkaa nopeita, jos tahdotte omanne! Linkki tässä näin, klik.

Harmaat superihanat trikoot valkoisilla raidoilla -> ehtivät loppua ennen tämän jutun julkaisua..

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Ostin pari viikkoa sitten Berliinistä vajaamittaiset mustat trikoot pinkihköillä raidoilla, mutta ne on kyllä varattu ihan treenikäyttöön :) 12 v poika ei muuta juuri käyttäisikään kuin kapealahkeisia mustia addun verkkareita, ne tuntuvat olevan monesta paikasta loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yleensä ne on tosiaan treenikäytössä, mutta kyllä ne on kuule ihan katumuodikkaat kun yhdistää ne vaikka johonkin pidempään löysään paitaan ja vaikka nahkabikeriin:) Kokeile ainakin!

   Poista
 2. Hei mistä nuo valkoraidalliset olivat tai että mistä otit tuon kuvan kun ei näy linkkiä?:) onko nämä yhtään lähellä näyttävät kuitenkin vähän eriltä enkä uskalla vielä tilata kun saksasta tulevat https://www.def-shop.fi/adidas-new-leggings-black.html ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jostain syystä minun kuvassani näkyy vain noin sentti kertaa sentti -kuva, eli en osaa kyllä ollenkaan sanoa, onko ne samat kuin minun kollaasissa.. Ko. nettikauppakin on minulle ihan vieras. Kannattaa kuitenkin käydä vielä tsekkaamassa vaikkapa Zalandon tarjonta, koska ainakin noita mustavalkoisia näyttäisi edelleen olevan ja ihan mukavaan hintaankin vielä!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.