Pari trendi -bongausta: Culottes housut ja nyörikengät

1.8.2015

Olen trendien suhteen vähän hitaasti syttyvää tyyppiä. En lähde jokaiseen aallonharjaan mukaan, vaan katselen mieluummin hetken aikaa ja makustelen asiaa mielessäni. Suurin osa trendeistä kulkee ohitseni ja tyydyn ihailemaan niitä muitten yllä. Osasta en pääse irti ja silloin niihin täytyy tarttua.

Olen jo jonkun aikaa makustellut mielessäni pinnalla olevaa Culottes -trendiä ja tullut siihen tulokseen, että haluan kokeilla sitä itsellenikin. Cuolotteshan on jo terminä varsin houkutteleva, vaikka niidenkin aika nähtiin jo 80-90 -luvuilla, tosin silloin niistä käytettiin (ehkä jopa vähän hölmöä) nimeä "housuhame".

Iskeekö Culottes -muoti teihin, vai onko se ehdoton nou nou 
(kuten ainakin minulla aluksi oli)?

Löysin Pinterestistä tietysti kasapäin ihania ideakuvia Culottes -housujen yhdistelemiseksi ja tässä joitakin poimintoja. Parhaimmillaan trendi toimii yhdistettynä yksinkertaiseen yläosaan ja keveisiin kenkiin, kas näin:
Nettikaupoista löysin muutamia kivoja Culottes -housuja ja tässä niistä joitakin. Kuvat ovan Nellyn sivuilta, mutta kannattaa ehdottomasti poimia myös NÄMÄ Zalandolta löytyvät ihanuudet, klik.
Oranssit Culottes housut, klik
Vaaleat, kas tästä näin klik
Ja Mustat tästä näin, klik

Itse tykkään yhdistelmästä, jossa Culottes housut on yhdistettynä pitsisiin nyörikenkiin. Niitä on tarjolla ainakin Nelly Shoes -brändillä monetkin:
Vasemmalla reunalla olevat, klik (tai samat nudena, klik)
Keskimmäiset tästä näin, klik
Oikealla reunalla olevat, klik (tai samat vaaleana, klik)
Vasemmalla olevat omat suosikkini, kas tästä näin, klik (tai samat mustana, klik)
Ja oikealla olevat nyörikengät, klik


(Huom! Linkit ovat kaupallisia linkkejä)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Taidan olla vielä hitaammin syttyvä kuin sinä kun en ihan noihin culottes-housuihin ole päässyt sisälle.. tulee nii mieleen ne ysäri-housuhameet ja cityshortsit. Omasta mielestä vähän vaikea vaate johtuen ehkä lahkeiden (kai voi sanoa lahkeet, vaikka monet hametta muistuttavatkin :)) pituudesta, se kun päättyy tuonne reippaasti polven alapuolelle ja ainakin itsellä juuri siihen pohkeen paksuimpaan kohtaan.. eikä se ole kovin imarteleva näky. Muta uskon, että sun hoikkien säärten ja pitkien jalkojen kanssa tuo varmasti näyttää upealta!
  Ehkäpä minäkin vielä joskus lämpenen ;) Nyörikengät on purreet aina, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cityshortsit, heh:) Minusta se pohjemitta on just se näiden juttu! Ja vaatii ehdottomasti siroakin sirommat korkkarit tuekseen, jotta jalat ei näytä hölmön mittaisilta:)
   Kyllä sinäkin vielä lämpenet, kunhan niitä alkaa ilmestyä ihan toden teolla katukuvaan, saatpa Mapsi nähdä!:)

   Poista
 2. :)
  Hetken aikaa piti otsikkoa tuijottaa, onneksi kuvista näin, mistä on kyse. Tuli ihan muu mielleyhtymä tuosta sanasta :). Minulla taitaa olla parit kyseiset vaatekappaleet, joita olen housuhameeksi kutsunut. Nyörikengät eivät silmääni miellytä, olen ballerinatyyppi ilmeisesti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän mielleyhtymä :D Minullakin oli joskus nuoruudessa näitä monenkin mittaisena ja hauskaa että taas niitä käytetään:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.