Kirppisblogin puolella jälleen uutta:)

14.8.2015

Tervehdys ystävät ja ihanaa viikonlopun alkua:) Viikko vierähti ohi melkeinpä hurahtaen ja arki rullaa jo lähes normaalina. Ensi viikolla starttaa viimeisetkin harrastukset eli siinä mielessä tämä viikko on ollut vielä melkeinpä pehmeää laskua arkeen. 

Koulujen alkamisviikko on nostanut esiin taas joitakin uskomattomia asioita, lähinnä liikenneturvallisuuteen liittyen. Autoilijoille on jaettu kyllä niin joka tuutista valistusta (ja hyvä niin), että ottaisivat pienet (ja tietysti myös suuremmatkin) tiellä liikkujat huomioon, mutta täällä Helsingissä on yksi juttu, jota taivastelen joka jumalan päivä. Nimittäin järkeäkäyttämättömät kamikaze -pyöräilijät, jotka käyttäytyy ihan superylimielisesti muita pyöräteillä liikkujia kohtaan! Pelkään oikeasti joka päivä, että jotain ikävää ja peruuttamatonta sattuu, kun heillä on vaan niin ylimielisen kiire ja pakkomielle nostaa vaan omaa sykettään. Mitkään liikennesäännöt ei tunnu koskevan heitä. Esim. eilen olin todistamassa tilannetta, kun joku urheiluvarusteisiin sonnustautunut (minun silmissäni kilpapyöräilijä) laski täyttä häkää alamäkeä metroaseman vieressä juuri samaiseen aikaan kun isohko ihmislauma tuli metroasemalta ulos. Vauhtia oli ihan hirvittävä määrä eikä hän tehnyt elettäkään jarruttaakseen, vaikka edessä oli suunnilleen ihmisaitaus. Hän piti itsestäänselvyytenä, että me kävelijät väistämme häntä! Luojan kiitos siinä seassa ei ollut yhtään pientä lasta, jotka ei kykene tekemään havaintoja ympäristöstä kuten me aikuiset kykenemme. Tai jos jollain olisi ollut katse kännykässään, niin huonosti olisi käynyt. Siinä oli oikeasti vauhtia niin paljon, että törmäystilanteessa olisi taatusti syntynyt ruumiita.

Eikö näille hullunkiilto silmissä pyöriensä kanssa keskustan alueella liikkuville todellakaan voida mitään? Eikö heille voitaisi tehdä ihan omat kulkureittinsä, jotka ei olisi lähelläkään pienten koululaisten kulkureittejä! Minä en kertakaikkiaan halua nähdä näitä kamikaze -pyöräilijöitä täällä keskustassa!  He etenevät autojakin nopeammin, eivätkä tämmöiset vauhtihullut vaan yksinkertaisesti kuulu kävelijöiden sekaan. Piste. 

Puuh, kun niin ottaa päähän!

No mutta, kirppisblogin puolella (klik) olisi taas uutta tarjolla ja tarkoitus olisi viikonlopun aikana kuvailla sinne vielä lisääkin juttuja. Käykäähän siis poikkeamassa ja tässä vähän esimakua siellä tarjolla olevasta mielenkiintoisesta mekosta:) 

PS. Älkää pliis katsoko meikäläistä kovin tarkkaan - katsokaa vaan mekkoa.. 
Dress: Aidan Mattox

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä kanssasi. Vauhtia pyöräilijöillä ihan liikaa tai sitten pitäisi ajaa ajotiellä. Ja siitä ollaan luettu viime päivinä taas ikävä tapahtuma. Meillä täällä maalla ajavat pyöräilijät pururadalla kanssa ihan päätöntä vauhtia varsinkin alamäessä. Siihen kun lisää kuvaan koiran, flexin ja ajatuksissa kävelevän koiran ulkoiluttajan niin ei tule onnellista lopua :(

    VastaaPoista
  2. Puhut asiaa! Olen samaa kauhistellut ja tuntuu, että nämä pyöräilijät haluavat väkisillä jäädä autonkin alle, koska eivät katso tietä ylittäessään yhtään sivuille ja ajavat silti tuhatta ja sataa....Pitääpä käydä kurkkaan kirpparilla. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.