Erään päivän asun kuvaussessio

31.8.2015

Mukavaa, kun nyt on alkanut olla blogitapahtumia myös ilta-aikaan! Me työssäkäyvät harrastelijabloggaajatkin pääsemme helpommin osallistumaan niihin. Niinpä siis viime viikolla olimme itseasiassa apteekkareiden kanssa eräässä mielenkiintoisessa tilaisuudessa, jossa tapasin myös muutaman hyvän bloggarikolleegan. Sara S pyysi kuvausapua tilaisuuden jälkeen ja suostuin tietysti oitis. Katsoppa tästä Saran asukuvat, jotka minä hänestä otin:)

Kun olimme ensin kuvanneet Saran asun, olikin minun vuoroni. Meikäläisen kuvaussessio tosin katkesi kuin seinään, kun tapasimme kadulla tuttuja.. Ja tyystin se loppui, kun valtion päämiehiä alkoi virrata "solkenaan" meidän editsemme. Ensimmäisestä autosta nousi Martti Ahtisaari, jolle me tyydyimme vain antamaan tietä, mutta kun seuraavasta asteli ulos Sauli Niinistö, ei kamera pysynyt enää vaiti:)

(Sauli, miksi et kertonut meille etukäteen!?)
Dress: Ralph Lauren
Biker: Stradivarius
Heels: Unisa
^Sara, mä soluttaudun noitten mukaan, venaa vähän.."
 ^"Hei, tuolla on tuttuja, mä tiedän nuo tyypit:)"
^"Ai niin, mä unohdin, että meillä oli kuvaukset kesken!"
^"Sara, älä kuvaa enää mua, kuvaa Saulia!"
Kuvat: Sara S

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :), yllätyskuvat on parhaita.
  On meillä vaan tyylikäs pressa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tämä oli vähän tämmöinen erilainen postaus.. Meillä oli Saran kanssa tosi hauskaa:) Ja vielä kun pressa asteli paikalle, niin hetkihän oli mitä ikimuistoisin! Hän on kyllä niin style:)

   Poista
 2. Hih, hauskat kuvat valitsit tähän ;) Olipa hulvaton kuvaus sessio, ensi kerralla ehkä vähän rauhallisemmassa ympäristössä.
  Tallennuttiin varmaan myöskin turvakameroille, kotona huomasin kuvissani ne kamerat talon seinässä ( rajasin ne pois asukuvistani ) . Oli varmaan hupaisaa katsottavaa :D

  Sauli on aina tyylikäs <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos me päädyimme turvakameroiden tallenteille, niin nehän on suorastaan arkistojen tulevaisuuden aarteita, hahhah:) Oli kyllä villiä vilskettä, helinää ja helskettä kerrakseen:)

   Poista
 3. :D Ihana tuo suu auki kuva, selität ihan tosissaan jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, mitäköhän, heh..
   Kivaa viikon starttia Katja <3!

   Poista
 4. Aivan ihanat asukuvat!! Näistähän muodostuu ihan kokonainen ihana "pienelokuva"! Ja olet kyllä niin luonnonkaunis, että ollenkaan ei tarvitse poseerata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä varmaan Minttu erehdyit nyt ihmisestä.. Se luonnonkaunis on kuule Sauli eli ne pari alimmaista kuvaa :D Hän on vaan niin chic:)
   Mutta joo, Sara sai tallenteille kivan pikku elokuvan, jossa kaikki ei mene niinkuin käsikirjoituksessa luvattiin, hahhaa:)

   Poista
 5. Mahtava kuvaussessio johon Sauli toi kivan lisäpiristeen. Heh täältäkin löytyy kuva Halosen pepusta. että silleen. ;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.