Blogi-vieraiden festarilook, vol 2

11.8.2015

Weekend -festariviikonloput on olleet koko meidän Helsingissä asumisen ajan meillekin melkoisen tapahtumarikasta aikaa. Meillä on ollut koti täynnä festarivieraita ja niin oli tänäkin vuonna. 

Viime vuonna tapahtumaan liittyi mielenkiintoinen yksityiskohta, josta en olekaan tainnut mainita aikaisemmin täällä blogissa, mutta jaetaan nyt sitten sekin kokemus:) Nimittäin tyttäreni oli ensimmäistä kertaa elämässään festareilla parin kaverinsa kanssa ja kun illalla katsoin televisiosta kymmenen uutiset, piti oikein hieraista silmiä. Tyttärenihän se siellä oli suurella asiantuntemuksella ja kokemuksen rintaäänellä kertomassa mietteitään festareista koko kansalle, hih. Ja oikein kymppiuutisissa. Hän ja hänen kaverinsa olivat ainoat festarivieraat, joita haastateltiin festareilla esiintyneen "big starin" lisäksi. Samaisena keväänä sama tyttö oli ystävänsä kanssa shoppailemassa Helsingin keskustassa, kun seuraavana päivänä hänen kuvansa komeili koko sivun jutussa Huvudstadsbladetissa. Silloin hän kommentoi nuorisomuotia, ja taas tietysti asiantuntemuksen rintaäänellä:) Ja huh, BBC:n uutisissa hän kertoili Suomen kouluruokailusta.. Siinä on muuten sellainen tytsykkä, että oksat pois!

No mutta, siskontyttö Siirin ja hänen ystävänsä Vilman ensimmäisen festarilookin muistanette (klik).. Toisena päivänä he pukeutuivat "hieman" hillitymmin, mutta kuitenkin pienoisella "tennissukkatvistillä" ja urheiluhenkiseen tyyliin. Ai että heidän kanssaan oli kiva kuvaussessio, koska näitä tyttöjä ei tarvinnut kosiskella elehtimään kameran edessä. Heille se vaan on niin superluonnollista.

Leo tykkäsi tytöistä ja voisipa jopa sanoa, että ihastui heihin. Ja seurasi heitä kuin sorsanpojat emoaan. Katsokaa vaikka alla olevaa pusuttelukuvaa, jossa Leolla on oikein silmät kiinni, kun se lipasee pienellä kielellään Siirin suuta <3 Leo on kyllä niin superuskollinen kaveri ja ottaa omakseen jokaisen, joka hänestä välittää. Pieni koira suurella sydämellä:)

Ai niin, blogikirppiksen puolella on taas uutta, eli kurkkaappa sinne tästä linkistä näin, klik

Kivaa viikonjatkoa ystävät ja ihania hellepäiviä kaikille <3 Mitäs muuten tykkäsitte tyttöjen festarilookeista?
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.