Kesäloman suosikkimekko

24.7.2015

Ihana suunnittelematon soljuminen päivästä toiseen senkun vaan jatkuu! En ole enää murehtinut edes onnettomia kesäsäitäkään, vaan olen yrittänyt ottaa kaiken irti ihan vaan kotona olemisesta. Kävimme alkuviikosta poimimassa mansikoita pakkaseen, samoin vadelmia on nyt pari laatikollista säilöttynä talven varalle. Jos muuten haluatte suosituksen ehkäpä telluksen parhaista mansikoista ja elämyksellisimmästä mansikkatilasta, suosittelen teitä poikkeamaan Hämeenlinnassa Kankaisten Marjatilalla. Olen ostanut kaikki säilöttävät mansikat ja vadelmat jo vuosien ajan kyseiseltä tilalta, enkä kertaakaan ole joutunut pettymään. Ne on vaan parhaita! Ja tilakin on varsinainen elämyskohde. En nimittäin koskaan osta marjoja entuudestaan tuntemattomasta paikasta. Kun on kerran mennyt ansaan ja tullut huijatuksi, ei toista kertaa tarvita. Olimme nimittäin jokunen vuosi sitten ohikulkumatkalla Jyväskylässä, kun ostin jonkun ison marketin pihalta laatikollisen vadelmia. Noh, pinnalta marjat näytti oikein hyvältä, mutta kotona sitten palajastui, että toinen marjakerros oli ihan vetisiä ja sellaisen "suloisen angorakarvoituksen" peitossa olevia pilaantuneita ällötyksiä. Koko laatikko meni semmoisenaan roskiin.

Tänään oli ihan huippupäivä, kun saimme koiravieraita Tampereelta. Meidän Leon kasvattaja oli nimittäin koiranäyttelyssä täällä Helsingissä tänään Leon velipojan kanssa ja he sitten poikkesivat meilläkin kyläilemässä. Siitä vierailusta on pakko tehdä ihan oma juttunsa, se oli niiiiin mainio:) Leon velipoika on nimittäin jo kokenut näyttelykoira ja onpa se jo yhtä "merkkiä" eli sertiä vaille muotovalio.

Ja sitten tähän omaan asuuni, joka on ollut tämän kesän ja loman ihan ykkössuosikkimekko. Tarina mekon taustalla juontaa hetkeen, jolloin olimme taannoisella Välimerellisellä reissulla viettämässä päivää Cannesissa. Siellä eräässä kivassa katuravintolassa bongasimme kytyn (tiedättekö muuten kuka on kyty?) vaimokkeen kanssa erään tarjoilijan, jonka mekkoon molemmat ihastuimme. Kerroimme sen hänelle ja kysyimme tietysti, että mistä se on peräisin. Hän kertoi, että se oli uusi ja että se on peräisin tuosta ihan lähellä olevasta Promod -liikkeestä. Mehän lähdimme sinne oitis juoksujalkaa ja tattadadaa - nyt meillä on molemmilla samanlaiset mekot:)

Olin varannut tälle päivälle mesoterapia -kasvohoidon, mutta se saikin väistyä meidän koiravieraiden tieltä. Täytyykin huomenna varata uusi aika. Siinä on mun mielestä huomiselle päivälle ohjelmaa ihan riittävästi!

Mukavaa viikonloppua ystävät!
Dress: Promod
Belt: H&M
Shoes: Paul Green
Necklace: Banana Republic

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.