Your FACE stailauspalvelussa

7.6.2015

Aurinkoista sunnuntaita ystävät! Kesäkuu on jo täydessä vauhdissa, eikä ainakaan täällä Helsingissä olla päästy nauttimaan kesäsäistä vielä ollenkaan. Kaipasin nimittäin eilen illalla Olympiastadionin viisituntisessa maratonkonsertissa todellakin toppatakkia! Siitäkin huolimatta konsertti oli paikanpäältä(kin) katsottuna melkoinen elämys, vaikka välillä hiukan kylmäsi säiden suhteen. No,  kuumiakin hetkiä koettiin, ainakin kun Adam Lambert nousi lavalla - Huh, miten ihana ja komea ja vaikka mitä (sydän sydän)..

Ennen konsertin alkua olin eräässä kutsuvierastilaisuudessa, jonne myös Live Aid -konsertin juontaja, Suomen tuore Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner tuli tervehtimään. Hänellä oli muuten superkaunis meikki, vaikka hän itse kertoikin, ettei tunne oloaan siinä ollenkaan kotoisaksi. Jaloissaan hänellä (kuten myös minulla) oli Adidaksen lenkkarit mustilla raidoilla:) Käykääs kurkkaamassa Instagramista meidän yhteiskuva. Anne Bernerhän on Lastensairaala 2017 -hankkeen kantavia voimia ja varmasti maamme eturivin Businesswoman -tittelin haltijoita.

Lauantaina aamulla poikkesimme yhdessä ystäväni Ilonan kanssa Pohjois-Espalla Ril´s myymälässä katsastamassa sen kesämallistoa. Teen siitä reissusta ihan oman postauksen, kunhan vaan ennätän. Kuvasimme nimittäin Ilonan kanssa mallistosta omat suosikkimme.

Mutta siis. Lupasin kertoa teille myös taannoisesta vierailustani Your FACE´n Kampin myymälään, jossa meillä oli treffit heidän stailaajansa Annastiinan kanssa. Your FACE´n kaikissa omissa myymälöissä on nimittäin oma stailaaja ja jonka stailattavaksi voi kuka tahansa päästä. Tästä linkistä näet jokaisen myymälän stailaajat klik.

Stailauspalvelu toimii niin, että sinne varataan aika, ja jotta stailaaja pystyy etukäteen valmistautumaan tapaamiseen, hän soittaa sinulle etukäteen tai lähettää sähköpostilla kysymyslomakkeen täytettäväksi. Kun menet paikanpäälle, odottaa sinua jo jonkinlainen kattaus hänen sinulle valitsemia vaatteita ja asusteita. Ihan mielettömän hyvää palvelua! Ihan turhaa miettiä kotona, että mitäköhän pukisi vaikkapa kesähäihin tai grillijuhliin, kun ammattilaistenkin apua on tarjolla. 

Lopputulokseen olin ihan hurjan tyytyväinen. Edellisessä postauksessa esittelemäni sinivalkoinen mekko on peräisin siitä hetkestä ja kylläpä se saikin edellisen viikonlopun juhlissa paljon kehuja. Sen lisäksi on kuulkaas vaikka mitä muutakin:)

Kampin myymälässä ei ollut ihan parhaat mahdolliset kuvausolosuhteet ja otinkin kotiin kuvauslainaan muutamat Annastiinan minulle stailaamat asut. Esittelen niitä teille tämän ja ehkä parin muun postauksen yhteydessä. 

Eli tässä olisi siis stailauspalvelun satoa ja esittelyssä Asu nro 2. Tämäkin asu on sellainen, että en olisi varmasti koskaan osannut valita oliivinvihreää paitaa ja beigejä city-shortseja ja yhdistää ne konjakinruskeiden asusteiden avulla näinkin kauniiksi kokonaisuudeksi. Vai mitä te pidätte?

Asun nro 1 löydät tästä linkistä klik.

Mutta, pari päivää vielä töitä ja sitten startti kohden Välimerta:) Tänään sunnuntaina ajattelin ottaa kuitenkin ihan vaan rennosti, ehkä ikkunoita pesten ja kivaa projektityötä tehden. Lenkilläkin pitäisi ehtiä käymään. Eli ihanaa sunnuntaita teillekin ja nähdään vielä ensi viikolla ennen matkallelähtöä!


Shirt, shorts, belt and bag: Your FACE
Heels: Unisa
Necklace: Eye Jewelry
Watch: Michael Kors

^Your FACE´n stailauspalvelun yhteydessä jokainen saa mukaansa myös oman henkilökohtaisen värikartan. Minä olen syksyihminen ja minun värikarttani näyttää tältä.

^Annastiinan minulle etukäteen valitsemat vaatteet odottivat rekissä sovituskopin ulkopuolella:)

^Annastiina oli tehnyt etukäteen kotiläksynsä hyvin ja oli perehtynyt minun tyyliin sekä tietysti blogin kautta mutta myös henkilökohtaisen haastattelun kautta. Me juttelimme siis etukäteen puhelimitse.

^Annastiina oli bongannut blogista, että käytän hyvin vähän asusteita. Niitä me sitten mallailimme hänen kanssaan. 

^Mun suosikkimekko muuntuu moneksi vaikkapa jakun tai neuleen kanssa yhdistettynä.
17 kommenttia:

 1. Kauniit asut molemmat, kukkahame on suloinen ja tuossa shortsiasussa tulee juurikin mieleeni otsikon nainen ;)
  Ihanaa loman odotusta ja matkaa Välimeren rannalle, sinne suuntaan mekin sitten heinäkuulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki:) Kukkahameesta on tuloillaan vielä toinenkin oikein ihana kokonaisuus, ja se oli kyllä superihana! Antoisaa matkaa teillekin Välimeren suuntaan ja toivotaan suotuisia säitä meille molemmille:)

   Poista
 2. Monta kertaa on ollut mielessä, että mitäköhän stailauspalvelu tekisi mulle.. varmaan vähän rauhoittelisi ;) Kaunis stailaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit vitsit Maiju, se oliskin muuten huippuidea!! Minäkin sain ihan mielettömän hyviä ideoita juurikin asusteiden käyttöön. Samoin sain vartaloanalyysin ja nyt tiedän sitten jatkossakin, mitä mun pitää ottaa tiimalasivartaloni kanssa huomioon. Ei muuta ku Maiju sinne vaan!!

   Poista
 3. Käytin tuota Your Facen stailauspalvelua v. 2008 kun palasin lasten jälkeen työelämään. Kivoja asukokonaisuuksia löytyi silloin ja sellaisia värejä, joita en heti olisi ajatellut omakseni. Minusta palvelussa oli parasta se, että jos jokin ei tuntunut yhtään omalta jutulta, se oli muutettavissa / vaihdettavissa ja stailaaja löysi jotain korvaavaa, joka tuntui enemmän omalta jutulta. Omassa värikartassani lukee "lämpimän värikartta" ja toisessa paperissa on värit "lämmin ja kirkas". Olen siis säilönyt nuo värikartat vaikka sittemmin on ihan unohtunut värien käyttö, hyvin tummanpuhuva on garderoobini nykyään, väriläikkinä harmaa ja valkoinen :D Pitäisikin kokeilla tuota palvelua uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kati:) Hyvä idea päivittää garderoobi vaikka juurikin pitkän äitiysloman päätteeksi ennen työelämään takaisinpaluuta! Tai vaikka ei oliskaan ollut pois, niin kyllähän sellainen ajatusmaailman pöllytys tekee meille naisille oikein hyvää.

   Vierastan todellakin sellaista ajatusmaailmaa siitä, että "oma tyyli olisi löytynyt", koska useimmiten se tarkoittaa samaa kuin "paikalleen jämähtänyt". Sen verran täytyy pyristellä vastaan, että ei sentään sammaloidu:) Eli varmasti stailauksesta on hyötyä, jos ei halua ihan paikalleen jämähtää:) Mukavaa alkavaa uutta työviikkoa Kati!

   Poista
 4. Kaunis Rouvahan se siellä taas on! Mukava asu teillä! Hyvää ensiviikkoa teille, arvon Rouva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja tack tack:) Miten on, maistuisiko teille stailauspalvelu?

   Poista
  2. Voisihan tuo maistuakin! :)

   Poista
 5. Kivaa olisi mennä johonkin stailattavaksi! :) Tuo mekko on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Your Facella se on tosiaan maksutontakin vielä eli ilman muuta kannattaa ainakin kokeilla:) Mekko on tosiaan stailauksen satoa!

   Poista
 6. Näytät niin kauniilta ja hurmaavalta. Kaikki asut ovat täydellisesti kohdillaan. Se mekko on jäänyt kaivelemaan, miltei ostin sen, mutta jäi kuitenkin kauppaan. Ihana sinä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä Tiia kokeilemaan sitä mekkoa vielä kerran! Vosin hyvin kuvitella sen sunkin päällä:) Ainakin ajatuksen tasolla se näyttää hyvältä myös sinunkin päälläsi!! Ihanaa juhannusta Tiia <3!

   Poista
 7. Kauniita asuja! Olisi kiva mennä itsekin stailattavaksi, toisen ammattilaisen käsiin. Ehkäpä syksyllä menekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä ajatus:) Ihmisellä on kuitenkin tapana jollain tasolla "laitostua" ja jumittua joihinkin omiin tuttuihin asioihin.. Siinä voi sitten jäädä moni asia huomaamatta ja jossa joku toinen voi nähdä ihan uusin silmin asioita.. Omaan osaamiseen ja ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen ei voi ikinä panostaa liikaa! Siinä on kaikki keinot sallittuja:) Ihanaa juhannusta!!

   Poista
 8. Kaunis kokonaisuus on ainakin luotu. Pitääkin syksyllä harkita, jos hakisi jotain uutta tuolta omaankin tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin Satu että et tule pettymään:) Ihanaa juhannusta teille Satu! <3

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.