Your FACE ja Minä - We are the perfect match

2.6.2015

Uskoisikohan kukaan, mitä kaikkea meikäläisen "touhuntäyteiseen" viikonloppuun kuuluukaan, jos tekisin sellaisen "päivä kanssani" -postauksen, heh. Aina ei nimittäin oikein tahdo itsekään pysyä perässä. Suomea viime viikonloppuna sukkuloidessani onnistuin mm kaatumaan täydellisen rähmälleni, ja olin siinä maassa (ketarat suussa) makoillessani ihan varma, että nyt kyllä mursin molemmat nilkkani. No, ei ne onneksi murtuneet, vaikka ovat edelleen kosketusarat. Taisimme saada matkamuistona kivat sakotkin siltä reissulta (ainakin se kadunvarsitolppa väläytti sellaiset salamavalot, että silmiä häikäisi). Harmittaa ihan vietävästi, mutta heh, onneksi hymyilin, koska kameralle pitää aina hymyillä, hahhah:)

Pääasiahan tietysti tämmöisissä kaatumisissa on, että päällä ollut upouusi mekko ei mennyt piloille (vai mitä)! Ihan sama parista ruhjeesta, nehän sentään paranee, mutta korjaappa kepeä kesämekko!

Kuvissa olevasta Your FACE mekosta (joka on siis edelleen ehjä) tulikin mieleeni julistaa teille näinkin juhlallisesti, että Your FACE valitsi taannoisessa bloggaajahaussaan MINUT heidän yhteistyöbloggaajakseen! Siis MINUT, jeeee! Ihan mielettömän hieno juttu ja minun ihana bloggailuharrastuskin saa tästä yhteistyöstä ihan uutta virtaa! Toivottavasti se näkyy positiivisena vireenä sinne teidänkin suuntaan.

Mitään valmista sapluunaa yhteistyölle ei ole olemassa, vaan sitä luodaan yhdessä heidän kanssaan pitkin matkaa. Käytännössä se tarkoittaa ainakin sitä, että pääsen näkemään ensimmäisten joukossa heidän vaihtuvat mallistonsa ja poimimaan niistä sitten kivaa materiaalia tänne blogin puolelle. Ehkäpä pääsen järjestämään jotain kivoja tuotepalkintojakin teille lukijoille tässä matkan edetessä.  

Ihan mahtavaa päästä mukaan Your FACE´n toimintaan ja vähän näin sivuoven kautta kurkkaamaan sellaistakin businesta:) Olen ihan superinnoissani!

Yhteistyön ensimmäinen askel oli tutustua Your FACE´n liikkeissä tarjottavaan maksuttomaan stailauspalveluun. Minä nimittäin kävin stailattavana Kampin liikkeessä, jossa sain ihan mielettömän arvokasta tietoa ja ihan mielettömästi uusia ideoita pukeutumiseen! Teen tällä viikolla juttua vielä kyseisestä tapahtumasta eli olkaahan kuulolla.

Ennen kyseistä stailausjuttua haluan esitellä teille Your FACE´n kesämalliston todellisen kaunokaisen eli mekon, jonka Kampin liikkeen stailaaja Annastiina oli minulle valinnut. En olisi ikikuunapäivänä itse hoksannut tämän mekon upeutta, mutta palataan tosiaan siihen stailaushetkeen seuraavassa postauksessa. 

Eipä tällä kertaa muuta, vaikka olihan tässä nyt aika paljon asiaa:) Mukavaa viikkoa teille ja nähdään taas! Ja hei, mitä tykkäätte mun ihanasta uudesta mekosta?
Dress: Your FACE
Heels and clutch: Roberto Festa

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Moikka Jenna:) En oikein osannut ajatellakaan asiaa minkään kisan kannalta, mutta kiitos onnitteluista:) Olen tehnyt tätä jo niin pitkään, että nyt päätin lähteä tämmöiseen vähän isompaan kokonaisuuteen mukaan. Tämä yhteistyö on kuin tehty minulle. Mukavaa viikon jatkoa Jenna!

   Poista
 2. Onnea! kaunis mekko ja punaiset asusteet antavat kivan sävyksen asukonaisuudelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuulanneli:) Punaisilla asusteilla mekko muuttuu tosiaan vähän enemmän seilorihenkiseksi, mutta hyvin käy vaikka nudet tai tietty mustat myös.

   Poista
 3. Mahtava uutinen, että sinut valittiin Your Face -bloggaajaksi. Mekko ja asusteet näyttävät upeilta päälläsi. :-)

  VastaaPoista
 4. Tää oli niin sun juttu, hienoa, kun pääsit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjukka:) Olen kyllä niin samaa mieltä!

   Poista
 5. Onnea ihanainen. Olet paikkasi ansainnut. Mekko on kaunis ja punaiset kengät kruunaa asukokonaisuuden.

  VastaaPoista
 6. Voi onnea! Hitsin hieno juttu!! :D

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.