Peruskaupunkiasu

25.6.2015

En edes muista, milloin olisin lähtenyt töistä silloin kun ihmiset yleensä sieltä lähtee. Ympäripyöreät päivätkin on tulleet vähän liian tutuksi.. Tänään kuitenkin tein poikkeuksen ja lähdin sieltä hyvissä ajoin! Kävin ensin tutustumassa YourFACE´n syksyn ensimmäiseen mallistoon heidän showroomillaan ja sen jälkeen istuimme iltapäivää yhdessä Marjukan kanssa. Ihan vaan kahviteltiin, syötiin, juotiin vähän viiniä ja juteltiin sydämen kyllyydestä "tyttöjen juttuja". Se on vaan niin rentouttavaa ja ainakin minulle niin tehokas keino irtaantua omasta työpainotteisesta arjesta.

Istuimme Tonys Deli´n herkullisten antipastojen äärellä ja olin ihan varma, että siitä ohitse käveli Private Blendin Mikko. No, ei se ollut. Aloin jotenkin tosi vahvasti ajatella Mikkoa, koska olemme monet kerrat tavanneet Mikon juurikin Marjukan kanssa aikaa viettäessämme. En ollut uskoa silmiäni, koska Mikko siitä sitten lopulta käveli sattumoisin ohi! Ja liittyi seuraamme. Voikohan mitenkään olla mahdollista, että minä ajattelin hänet kävelemään siitä ohitse? Pakotin hänet ajatuksen voimalla siihen meidän pöytäämme.. Hui kauheeta, en halua olla mikään noita (vai mentalisteiksihan heitä taidetaan tätänykyä kutsua:) Oli joka tapauksessa ihan hurjan hauskaa tavata, en minä häntä turhaan siihen ajatellut, heh.

No mutta, noita tai en, jokatapauksessa päädyimme Marjukan kanssa lopulta Ruttopuistoon kuvaamaan asua, jota olen halunnut kuvata jo pitkän aikaa. Löysin nimittäin YourFACE´lta ihanan peruspaidan, joka on superhelppo yhdisteltävä nimenomaan tiukkojen housujen kanssa. Ohut neulepaita on v-kaula-aukkoinen ja malliltaan sopivasti laatikkomainen. Ja värikin on minusta ihan täydellinen syksyihmisen murrettu harmaabeige. Tätä samaa väriä oli muuten YourFACE´n syksynkin mallistossa ja hyvä niin. Ajattelin  nimittäin hamstrata toisenkin, koska hyvälaatuisia perusneuleita, joissa on sekä väri että malli kohdallaan, ei kävele ihan joka vaatekauppareissulla vastaan.

Ihanaa, huomenna on jo perjantai! Jos kaikki menee niinkuin olen funtsinut (eli jos lentokoneessa on vielä tilaa), lennän lauantaina Ouluun ja sunnuntaina takaisin. Edellisestä reissusta sinne on kulunut luvattoman pitkä aika..

Knitting: YourFACE
Jeans: Zara
Shades: RayBan
Necklace: Banana Repubilc
Heels: Unisa
Valokuvat: Marjukka


7 kommenttia:

 1. Kiva asu, rento mutta tyylikäs. :) Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja helppo:) Ihanaa kesää myös Sinulle Marre!!

   Poista
 2. Luulenpa että olet Kauris horoskooppimerkiltäsi, tyylikäs gaselli, myös tuo mielenvoimakin kuulostaa kauriin kyvyltä. arvasinkohan oikein?, itse uskon että olen kutsunut karhun vierailemaan pihapiirissämme mökkimaisemissa, Jälkiä on ja puuhunkin on noussut, maamehiläispesän kaivellut tyhjäksi ja muurahaispesän rikkoo pari kertaa kesässä tämä meidän "Juuso" karhu. yö aikaan kylläkin, ettemme ole nähneet. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskohan tosiaan olla mahdollista että ihmisellä vois olla sellaisia kykyjä, hui! Viikko sitten juhannuksena minä yritin puolestani pitää karhuja loitolla, kun olimme Itä-Suomessa ja metsälenkillä. Niissä maisemissa en lähde lenkille ilman lehmänkelloa, karhuja on siellä kaikkialla:)

   En ole horoskoopiltani Kauris, olen Skorpioni..

   Poista
 3. Kiva paita - sopii noiden housujen malliin justiinsa! Ja totta - hyviä peruspaitoja ei ole koskaan liikaa - ja itsekin ostan välillä samalla kertaa kaksin kappalein, kun oikein johonkin paitaan tykästyn. Nyt ostolakon aikaan tuosta tavasta on ollut hyötyä ihan kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskaltaudun ostamaan kaksin kappalein vasta kun olen testannut sen ensimmäisen. Käytäntö vasta paljastaa, miten korvaamaton se sitten lopulta on:) Tuo ostolakkoon ryhtyminen on aina hyvä syy perustella tuplaostoksia, hihhiih:)

   Poista
 4. Oli kiva törmätä! Ja heh, pitää varoa, mitä toivoo :) Ne usein toteutuvat.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.