Minä, Ilona ja "girly" lauantai

28.6.2015

Meillä oli taannoin ihan mielettömän hauska lauantai-aamupäivä, kun suuntasimme ystäväni Ilonan  kanssa Pohjois-Esplanadin Ril´s myymälään. Olimme suunnitelleet sitä reissua jo pitkään, me kun olemme näissä asioissa ihan samanlaisia Ilonan kanssa:) 

Tarkoituksenamme oli käydä katsastamassa yhdessä Ril´s kesän mallistoa ja valita sieltä pari mieluista asua kummallekin ja kuvata ne sitten yhdessä. Kysyin kuvauslupaa Your FACE´n kautta ja kun se järjestyi, ei muuta kuin hommiin. Tykkään ihan älyttömästi olla kameran takana ja kuvata asuja muitten päällä. 

Ilona ihastui tyttömäisen kepoiseen kukkamekkoon, joka oli helmasta muodikkaasti epäsymmetrinen. Lisäksi valkoiset mekot kiehtoivat Ilonaa ja kylläpä se väri puki häntä hyvin. Minun päälläni valkoinen ei ole kovinkaan imarteleva eli Ilona lienee värikartaltaan jotain muuta kuin syksyn ihmisiä.

Minä puolestani ihastuin palavasti alerekistä löytämääni kevätmalliston ihanan puuterisen vaaleanpunaiseen takkiin, jossa on sekä villaa että kashmiria. Se on superlaadukas, ihanan pastellinen väriltään ja odottelee nyt minun kaapissani vähän koleampia kelejä:) Lisäksi bongasin ihan minuntyylisen, rusehtavan/pellavaisen juhlamekon, joka oli struktuuriltaan aivan täydellinen kesäisiin juhliin.

Kuvia on tällä kertaa ihan mahdottoman paljon eli mukavia hetkiä niiden parissa! 

Toivottavasti seuraavaksi saan tehtyä postauksen meidän Välimeren risteilyltä.. Tai sitten  yhden yön reissusta Ouluun, josta juuri kotiuduin. Joka tapauksessa, mukavaa alkavaa uutta kesäviikkoa!
6 kommenttia:

 1. Mahtava kuvakavalkadi. Voisin itsekin mieluusti kotiuttaa tuollaisen juhlamekon, joka sinulla oli päälläsi. Täytyykin varmasti poiketa Your Facen myymälässä. :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniita mekkoja, ehdottomasti aikuiseen makuun olevia sellaisia ja niin toimivia juuri siksi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita mekkoja, mutta paras oli tuo päälläsi ollut vaaleanrosa takki :)

  VastaaPoista
 4. Vaaleanroosa takki on todella ihana, samoin ruutumekko:)

  VastaaPoista
 5. Upeat te ja kun olen saanut ilokseni teidät molemmat tavata, tiedän vielä että olette yhtä kauniita sekä sisältä että ulkoa <3 <3

  Vaaleanpunainen takki ja Ilonan kukkamekko veivät sydämen, on selvästi romanttisempi kausi meneillään. Tuo takki on todella kaunis ja sopii sinulle täydellisesti. <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita mekkoja, mutta tuo takkisi oli löytö :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.