Lauantain menovinkki - LuinSpa PopUp myymälä kauppakeskus Jumbossa

5.6.2015

Perjantaitervehdys ystävät! Taas on yksi työviikko sinetöitynä ja kesälomakin alkaa häämöttää ihan nurkan takana. Minun ensimmäinen lomapätkä on jo ensi viikolla, kun lähdemme keskiviikkona aamulennolla Roomaan. Illalla sitten starttaa maailman kolmanneksi suurin risteilijäalus Norwegian Epic -alus Välimeren seikkailun. Aika mahtavaa, vaikka sitä ennen pitääkin saada yhtä ja toista tehdyksi.. Huh, tekemättömien asioitten lista on uuvuttavan pitkä..

Enpä ole tainnut kertoakaan teille, että olen taas vaihteeksi aloittanut opiskelun töitten ohessa. Kouluhommia riittää viikonlopulle yllin ja kyllin, ja jo maanantaina pitäisi palauttaa ensimmäinen projektityö siihen liittyen. Opiskelu päättyy marraskuussa aika kattavaan tenttiin eli edessä on perin mielenkiintoinen aikakausi, taas vaihteeksi. 

No mutta, mietitään niitä opiskelujuttuja vaikka huomenna sitten illalla. Paitsi että meillä on treffit Ilonan kanssa Ril´s -myymälässä Pohjois-Espalla heti aamusta ja sen jälkeen iltapäivällä lähden kutsuvieraana syömään Ooppera -talolle ja sieltä sitten Live Aid -konserttiin Olympiastadionille. Ehkä sen jälkeen vähän opintoja.. ellen sitten innostu tekemään jotain uutta blogipostausta illalla. 

Ai niin, sitähän minun piti tulla kertomaan, että menkää te muut huomenna lauantaina Jumboon ostoksille tai ihan vaan hengailemaan! Jumbossa on nimittäin ihana innovatiivinen LuinSpa PopUp -myymälä sen yhden päivän ajan. 

LuinSpa on erikoistunut erilaisiin pyyhkeisiin ja ylipäänsä luomaan kotiin sellaista kylpyläfiilistä. Ehkä se heidän innovatiivisin pyyhe on jokaisen pitkähiuksisen (ja mikäettei lyhythiuksisenkin) naisen hiuspyyhe. Ainakin itse olen kietonut suihkun jälkeen aina ison pyyhkeen hiusten ympärille ja siinä se on sitten keikkunut ja kaatuillut, jos vähänkään on päätä heilauttanut. 

Tämä hiuspyyhe ei heilu, vaan pysyy paikallaan! Pyyhe kiinnitetään tötterölle sitomisen jälkeen pienellä nepparilla kiinni - Siinä on ja pysyy. Materiaalikin on taivaallisen pehmeää silkkimäistä froteeta.

Eli huomenna Jumboon naiset ostamaan hiuspyyhe! Te ette pärjää ilman sitä, believe me!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.