Sunnuntaimekko

10.5.2015

Hyvää Äitienpäivää kaikki Äidit <3! 

Olen aina halunnut kasvattaa omat lapseni aikalailla niitä periaatteita kunnioittaen, joita olen omasta lapsuudenkodistani perinyt maailmalle matkaeväiksi. Oma Äitini on näytellyt kasvattajan pääroolia, koska isä vietti aikaansa niin paljon työn perässä missä päin maailmaa milloinkin. 

Äidiltäni olen perinyt varmasti kaikki ne hyvät ominaisuudet, jotka ovat siivittäneet minua kohden sitä, missä nyt olen. Olen Äitini lailla tasapainoinen ja sinut itseni kanssa, ollut oikeastaan aina. Olen sinnikäs ja ehdottoman periksiantamaton niiden asioiden äärellä, joita pidän tärkeänä. Ihan kuten Äitini. Olen hyvä keskustelija ja kunnioitan ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Äidiltäni olen perinyt myös sopivan annoksen "prinsessageenejä", joiden turvin olen rohjennut olla Nainen isolla ännällä, miehisessäkin maailmassa. 

Uskon itse vahvasti siihen, että pelkästään onnenkantamoisilla me emme kukaan ole siinä tilanteessa, missä nyt olemme, vaan aika paljon ympärillä olevista asioista on lopulta omien valintojen tulosta. Valitsemalla yhden vaihtoehdon, luovumme toisesta ja näistä valinnoista se elämän polku sitten meille jokaiselle muodostuu. Niin taaksepäin historiaan kuin myös eteenpäin tulevaisuuteen.

Minun Äitini on ihan uskomaton Sissi <3 

Tänä Äitienpäivänä en nähnyt omaa äitiäni, vaan vietimme sitä maantieteellisesti vähän lähempänä Helsinkiä eli anoppilassa Itä-Suomessa. Voi mahdoton, miten upeat säät täällä onkaan ollut! Aurinko on porottanut täydeltä taivaalta ja luonto vehreytyy ihan silmissä. Olemme taas syöneet hyvin, niin hyvin, että aloitan joka kerta laihdutuskuurin täällä vietetyn viikonlopun jälkeen.. Anoppi on nimittäin omaan Äitiini verrattuna ihan uskomaton kokki! Siinä missä minun lapsuudenkodissani on syöty "makkarakeittoa", on mieheni kotona syöty "hanhenmaksapalleroita ja tryffeleitä". 

Kävimme tänään kuvailemassa täällä anoppilan kaunissa perinnemaisemissa äitienpäiväasuani eli Banana Republic´n uudehkoa vetoketju -mekkoa. Tarkoitus oli kuvata myös asuun hienosti sopinutta Liu-Jo´n beige/keltaista clutchia, joka olisi tuonut kivasti väriä tähän kohtuullisen värittömään asuun, mutta se nyt sitten unohtui.. 

Näistä kauniista perinnemaisemista on tarkoitus suunnata tänään tietysti takaisin kotiin Helsinkiin. Ihana pieni pätkäviikko edessä:) Vietän perjantaina vapaapäivää eli edessä on monenmonta vapaata päivää. Mielessä siintää pieni irtiotto #murunsiivellämaailmalle -matka jonnekin päin maailmaa, mahdollisesti Japaniin tai sitten vähän lähemmäksi - katsotaan nyt, minne tie vie - vai viekö minnekään..

Oikein ihanaa Äitienpäivän jatkoa teille kaikille! Nähdään taas:) 
Dress: Banana Republic
Heels: Högl
Sunnies: RayBan*

*adlink


6 kommenttia:

 1. Oikein hyvää äitienpäivää sinulle, ihana prinsessa valkoisessa mekossasi <3
  Meillä on vietty hieman erilaista äitienpäivää, kun perheen nuoret aikuiset ovat siellä Japanissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, Japanissa:) Me tosiaan suunniteltiin myös sinne lähtöä, mutta jätettiin toteuttamatta.. Ei vaan ollut halukkuutta värkkäillä noilla aikaeroilla, kun aikaa olisi ollut vaan muutama päivä.. Mutta tosiaan Lontoossa me sitten vietimme yhden ihanan aurinkoisen päivän:) Banana Republic muuten teki tepposet enkä (varmaankin ekaa kertaa elämässäni), löytänyt sieltä yhtään mitään!! What has happened!!??

   Poista
 2. Kaunis mekko ja sinä sekä ihana pihamiljöö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Doppwoman:) Itäinen Suomi on täynnä kaikkia ihania miljöitä! Siellä ei ole hävitetty samaan tahtiin asioita kuin vaikkapa täällä Helsingin seudulla tai monessa muussa osassa Suomea!

   Poista
 3. Mielettömän kaunis mekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu:) Kiitos vaan kehuista:) Taidan laittaa tämän parin viikon kuluttua oleviin, erään pienen pojan nimijuhliin:) Mukavaa uutta viikkoa Satu!!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.