Blondit hiukset ovat paljon enemmän kuin pelkkä hiusväri - se on elämäntapa!

29.5.2015

Heh, sanoo ylpeä äiti, jonka tytär valittiin koulussaan vuoden blondiksi:) No, hän on kyllä ihan fiksu tyttö.. Eli puhutaan nyt sitten jokunen sana hiuksista ja hiusväreistä.

Olen värikartalla syksyihminen, joka tarkoittaa, että lämpimät sävyt sopii meikäläisen kasvoille paremmin kuin kylmät. Vaikka olen aina halunnut testata sellaista hyvin kylmän, jopa sinertävän vaaleaa kuontaloa, olen aina päätynyt siihen lämpimään sävyyn. Esimerkiksi nyt kovasti huudossa oleva mummoharmaa ei sovi meikäläisen pirtaan kertakaikkiaan yhtään, vaikka se näyttää muilla ihan kivalta. Kyseistä hiusväriä muuten bongasin Lontoon katukuvassa aika hurjan monelta!

Pääsimme Marjukan kanssa viime perjantaina testaamaan Wella Professionals´n uutta Couture Color -värikäsittelyä supertyylikkääseen a.k.a Luova -kampaamoon Fredrikinkadulle. Oltiin kumpikin ihan ryytyneitä työviikon päätteeksi eli ihana hemmotteluhetki hyvässä seurassa, mansikoita ja skumppaa kilistellessä ja ammattilaisten käsittelyssä teki kuulkaa aika terää!

Annoin a.k.a Luovan kampaajamestari Tuula Jääskeläiselle (alla kuvassa oikealla) täysin vapaat kädet tehdä hiuksille oikeastaan ihan mitä vaan. Tai no, sillä rajoituksella, että hiusten täytyy mennä käsittelyn jälkeen vielä kiinni. Hän teki minulle pitkän kokemuksensa suomalla ammattitaidolla nopean värianalyysin, sekoitti juuri minulle suunnitellun värisävyn Wella Professionals Blonde -tuotesarjasta ja kappas, minun hiukset koki pienoisen muutoksen:)

Lopputuloksena kampaamon lattialle jäi kasa hiuksia ja päähän oli ilmestynyt sellainen Sunkissed Blonde -tyyppinen uusi sävy. Edessä on hieman vaalempaa kuin hiusten takaosassa eli ikäänkuin aurinko olisi vaalentanut ne kuuman kesän jäljiltä.

Tänä keväänä ja kesänä blondi hiusväri on erityisen trendikäs. Blondeja sävyjä ja värjäystekniikoita löytyy varmasti jokaisen makuun, eikä blondi tarkoita todellakaan vaan sitä kaikkein vaaleinta vaaleaa. Osalle sopii tuhkainen vaalea, osalle trendikäs balayge tai luonnollinen liukuvärjäys. Hiusväreissä trendikästä on nimenomaan olla luonnollinen. Eli kannattaa ehdottomasti ottaa selville se itselle parhaiten sopiva väri ja vaikka kokeilemalla hakea se. Ammattilaisten avulla oikea lopputulos löytyy tietysti varmimmin!

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

Seuraavassa hiuspostauksessa kerron hieman tuotteista ja pääsempä järjestämään myös arvonnan niiden tiimoilta:)

Oikein ihanaa ja sopivan juhlallista viikonloppua kaikille!

 Vasemmalla kuvassa a.k.a Luova -kampaamon omistaja, kampaamomestari Tuula Jääskeläinen värjäsi ja leikkasi minun hiukset ja oikealla kuvassa oleva Hanna Ruusunen oli puolestaan Marjukan lookin takana. 

13 kommenttia:

 1. Wau, juuri sinulle sopiva väri! Ehdottomasti parempi kuin se entinen

  VastaaPoista
 2. Oikein luonnollinen ja kaunis sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Itsekin tykkään ja erityisen paljon senkin tähden, että tämä väri on ammattilaisen minulle hyväksi toteama! Itse en olisi osannut valita päähäni tätä sävyä.

   Poista
 3. Huikea lopputulos, pidin kovasti! Olen pähkäillyt mitä tehdä omille hiuksilleni ja nyt sain hyviä vinkkejä - kiitos!

  T. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna:) Suosittelen kuitenkin käymään ammattilaisen pakeilla, koska se, mikä sopii toiselle, ei välttämättä käykään omaan ihoon!

   Poista
 4. Upeat hiukset sekä sinulla että Marjukalla! Ja olen samaa mieltä - blondi on aina blondi!
  Kaikkien kokeilujen jälkeen on aina blondiksi palattu ja nopeasti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei minustakaan muuta saa:) Eli blondi on blondi - vaikka senkin värisävyn sisällä on ihan huikean paljon eri vaihtoehtoja:) Maailmaan todellakin mahtuu värejä..

   Poista
 5. ohoh! 10 v meni! :)
  _Kaia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hänelle on tehty muutakin, kuin uusi väri ja leikkaus. Esimerkiksi kasvojakin leikattu/Botoxitetu...

   Poista
  2. Mahtavaa kuulla Kaia, että oikea väri ulkopuolisen silmin vie kasvoilta muutaman (kaivatun) vuoden pois:)

   Heh, tässä kyllä leikattiin ihan vaan hiuksia:) Valaistuskin oli a.k.a Luovassa sen verran hyvä, että ihan joka ruttu ei naamalta erotu:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos Heidi:) Tykkään muuten itsekin erityisesti ekan kuvan tunnelmasta! Meillä oli oikeasti Marjukan kanssa ihan supermukavaa (kuten aina) ja se kyllä välittyy kuvasta:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.