Vihreää printtiä ja tulevan illan fiilistelyä

25.4.2015

Mukavaa lauantaita kamut! Käytiin Leon kanssa ensimmäisellä lenkillä tänään aamulla jo heti kuuden jälkeen. Minä kun en oikein osaa nukkua viikonloppuisin, koska mielessä on niin paljon puuhailtavaa. Adrenaliinit on yksinkertaisesti liian korkealla. Eilen illalla siivosin töiden jälkeen kotia "apinanraivolla", jotta puoliso kavereineen pääsee viettämään saunailtaa (ja juomaan olutta). Miehet on muuten ihmeellisiä, kun eivät koskaan kilauttele skumppalaseja keskenään, vaan mieluummin tosiaan hörppivät olutta, ja vieläpä suoraan pullonsuusta. Tein heille hienosti pieniä suolaisia sorminaposteltaviakin ja ajattelin, että ne on täydellisiä pieniä herkkupaloja kuplivan kanssa. Hah hah, huono idea:) Lenkkimakkara olisi sopinut siihen hetkeen paljon paremmin. Työkaveritkin hieman kuittaili, kun kiirehdin kotiin saunaillan siivousvimmassani. Heidän mielestään miehet ei vaan yksinkertaisesti ole kiinnostuneita, onko leikkokukat varmasti samansävyiset sohvatyynyjen kanssa ja näkyykö pölyhiukkasia vai eikö niitä näy.. No, tulipahan siivottua koti vaikka sitten omaksi iloksi.

Tänään lauantaina on kuulkaa mielenkiintoinen ja superhauska päivä luvassa. Illalla on Indiedays -bileet ja sitä ennen mennään muutaman ihanaisen blogikolleegan kanssa IDHair´n meille järjestämään kampaussessioon. Arvatkaa vaan, juodaanko ME olutta pullonsuusta? Ei todellakaan. Ihka ensimmäinen asia, mistä ollaan Ladyjen kesken huolehdittu, on se, että siellä on varmasti kuohuvaa:) Ei sen alkoholin, vaan ihan sen tunnelman ja kilauttelun tähden. Se tekee hetkestä kuin hetkestä juhlallisemman. Itse saatan pistää suuhuni vain yhden kulauksen ja jättää muuten lasin juomatta..

Mutta hei, en voinut vastustaa tätä ihanaa Espritin vihreää printtimekkoa*. Se on tulevaa kesääkin ajatellen ihan täydellinen vaate ja sillä voi olla niin töissä kuin vapaalla. Ruskeat nahkanyörit vyötäröllä ja sivutaskut tekee siitä ihanan viimeistellyn! Kesällä yhdistäisin mekon ruskeiden balleriinojen tai loafereiden kanssa ja tietysti mustat matalat (vaikka nämä Billi Bi:n)* loaferit sopii vaikka näin mustan bikerin kanssa.

Toivottavasti saan jo illalla lisättyä kuvia Instagramiin meidän juhlalookeista! Mun ihana Olympuksen minijärkkäri lähti viikonlopun viettoon Roomaan ja minulle jäi järkälemäinen Canon käyttööni. Se ei ole matkassa niin kiva kuin Olympus, eikä siinä tietysti ole mitään sisäänrakennettua Wifiä, jolla kuvien siirto kameralta kännykkään käy kädenkääteessä.

Muistattehan myös Scholl´n jalkojenhoitopaketin arvonnan, johon ehtii vielä osallistua! Se päättyy huomenna illalla klo 18.

Aurinkoa viikonloppuunne ystävät, nähdään pian!


Dress: Esprit *
Shoes: Peter Kaiser
Leather jacket: Andiata

Huom! Tähdellä merkityt linkit ovat kaupallisia linkkejä.6 kommenttia:

 1. Nätti asu! Ihanaa gaalailtaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa iltaa ! Kyllä vaan skumppalasien kilauttelu on juhlavampaa kuin kaljapullojen ;D

  VastaaPoista
 3. Kyllä ehdottomasti skumppa vie voiton oluesta, oli se sitten kunnon samppanjaa tai hyvää kuohuviiniä. :-) Oikein ihanaa iltaa teille, toivottavasti saamme jo illalla kuvamateriaalia.

  VastaaPoista
 4. Oot ihan täydellinen rouva joka siivoo ja kestitsee ( ja vielä katteleekin niitä) kaljapullomiehiä :D Kaunis asu taas kerran ja oot kuplivat lasista ansainnut, ihanaa iltaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Ihana oli myös pikaisesti ehtiä sinua näkemään eilen <3
  Toivottavasti pidempi näkeminen ensi kerralla :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.