Pääsiäisen viettoa

5.4.2015

Voi että on ollut hieno pääsiäinen! Lähdimme torstaina töiden jälkeen ajelemaan kohden Vuokattia ja huh, miten pitkä ajomatka se olikaan. Olisimme tulleet lentäen, mutta koneessa ei ollut enää paikkoja eli vaihtoehtoja kulkuvälineen osalta ei juurikaan jäänyt. Hiihtämään piti päästä ja jonnekin, missä olisi lunta. 

Sen lisäksi, että ajomatka oli pitkä, se oli myös sään puolesta ihan kamala. Räntää tuli vaakatasossa melkein koko matkan ajan. Sääennusteetkaan ei hyvää luvanneet pääsiäisen hiihtohangille havitteleville. Perjantaina ladut oli todella vetistä lunta, mutta jotenkin kummasti saimme sukset toimimaan niin, että ne sekä piti että luisti. Lauantaina oli jo ihan kohtuulliset hiihtokelit, mutta tänään sunnuntaina oli melkeinpä unelmasää: Aurinko paistoi, aamulla oli pari pakkasastetta, hanki kantoi ja kimmelsi. Siinä oli hiihtäjän hyvä hiihdellä.

Tunturissa hiihtely on kyllä tämmöiselle harvakseltaan hiihtelijälle aika huimaa touhua. Ylämäet on todellakin ylämäkiä ja alas tullaan sellaista kyytiä, että heikompaa hirvittää. Ruho on tämän kokemuksen jäljiltä aika rääkätyssä kunnossa ja se on kuulkaa liikuntaviikonlopun jäljiltä parasta kotiinvietävää.

Kuvat on vähän sekalaista sorttia, mutta minkäs teet.. Leo on ollut tietysti itseoikeutetusti mukana ja saa nyt luvan näytellä linssiluteen roolia. Sitäpaitsi, sillä ei ole mitään sitä vastaan:) Pari kuvaa myös meidän vuokralla olleesta kivasta mökistä. 

Alimmasta kuvasta sen verran, että mun kameralta löytyy lähes joka kerta jotain yllättävää. Nykyajan nuoriso kun ei pelkää kokeilla erilaisia teknisiä asioita ja ideoitahan heiltä löytyy niin, että tämmöinen kalkkis ei meinaa perässä pysyä. Tällä(kin) reissulla meillä on ollut yksi "ylimääräinen" neitokainen mukana ja voi jösses sitä heidän kuvausinspiraatioidensa määrää.

No mutta, huomenna kotiin ja tiistaina sitten oman ihanan arjen äärelle. Päivänvalon aikaan ajaessa ei edes pieni räntäsade haittaa.  

^Mun pääsiäislook, pöö:) Pääsiäisen tyylinäytteitä tarjolla myös Instagramissa, kas tästä näin klik.
14 kommenttia:

 1. En ihan kutsuisi Vuokatin vaaroja tuntureiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ehkä kannata:) Pitäisi varmaankin tutustua hiukan paremmin Suomen maantietoon ettei puhuisi ihan mitä sattuu.. Vajavaisuuteni paljastui, dääm:)

   Poista
 2. Nautinnollista päivää siis vielä. Toivottavasti sielä on kiva ilma. Täällä paistaa ainakin nyt aurinko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ansku:) Ilmat oli kyllä mitä mainioimmat ja ne parantui joka päivä. Ihanaa että aurinkoa on riittänyt siis meille kaikille!

   Poista
 3. Onko Vuokattiin ehtinyt pääsiäisen aikana muodostua tuntureita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vitsi :D Ne oli vaan pääsiäisen ja muutti sieltä sitten heti pois:)

   Poista
 4. Ihanan rento pääsiäislook, varmasti kiva irtiotto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rento ennenkaikkea, heh:) Oli kyllä ihana hiihtää, mutta matka sinne oli kyllä pirun pitkä..

   Poista
 5. Aivan ihana linssilude Leo!

  -Hanne-

  VastaaPoista
 6. Irtiotto arjesta tekee kyllä aina hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, arki maistuu taas hyvälle pienen irtioton jäljiltä, vai mitä Satu:)

   Poista
 7. Ihana pieni irtiotto arjesta. Koiruus on jo tullut jotenkin "ison" näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Leohan on jo iso poika, kohta vuoden ikäinen:) Mukavaa, että sillekin tulee iän myötä järkeä päähän edes hitusen verran:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.