Indiedays Blog Awards -juhlagaalan etkoilla Kampaamo Pesulassa

26.4.2015

Kuten olette varmasti jo Instagramista huomanneet, olimme liikenteessä eilen aivan mielettömän ihanalla kaveriporukalla, kun suuntasimme kulkumme kohden Indiedays Blog Awards -juhlagaalaa. Ja kun me lähdemme liikenteeseen, siinä Nicolas Feuillatte´n samppanja poksahtelee ja kynsilakan tuoksu huumaa kilometrin päähän. (Jos Finnair luottaa Nicolas Feuillatteen ja tarjoilee sitä businessluokassaan matkustaville, se kelpaa vallan mainiosti meillekin:)

Minä, Marjukka, Sara S ja Tiia pääsimme kaunistautumaan illan "inspiration -teemaan" sopivasti IDHair´n kutsumana Kampaamo Pesulaan (Eteläinen Hesperiankatu 6). Tarkoitus oli testata IDHair´n supertrendikkäitä klipsipidennyksiä meidän juhlalookkeihimme sopiviksi. Nämä kyseiset klipsipidennykset tulevat myyntiin IDHairin myymälöihin muistaakseni toukokuussa. 

Meidän käytössämme oli IDHairin kouluttaja ja Kampaamo Pesulan omistaja Mikko Helin sekä lehtikuvauksia paljon tekevä hiusmuotoilija, meikkaaja Timo Karvinen. Molemmat herrat ovat tietysti asiakkaidenkin käytössä Kampaamo Pesulassa.

IDHair´n klipsipidennykset on muuten oikeaa hiusta ja niiden muotoilu on siten mahdollista kuumallakin raudalla. Ne on superhelppo kiinnittää klipsin avulla hiuksiin ja niitä voi muotoilla omien hiusten sekaan ihan miten kukin haluaa. Muut Ladyt leikkasivat lisukkeet omien hiusten mittaan, mutta minä päätin käyttää koko 45 cm hyväkseni, kun kerrankin pääsee fiilistelemään pitkiä hiuksia. Tavoittelin sellaista trendikästä toispuoleista kiharakampausta.

Oma mekkoni on Miamin tuliaisia taannoiselta matkalta ja harmittavasti sitä ei näy kunnolla oikein missään kuvassa. No mutta, kampaukset näkyy sitäkin selvemmin eli mitäs tykkäätte?

^Tässä siis lähtötilanne. Ihan ensimmäiseksi, ennenkuin kukaan istahti kampausen tekoon, poksautettiin tietysti ensimmäiset lasilliset Nicolas Feuillattea.

^Pääsimme kokeilemaan myös Faby -kynsilakkojen trendivärejä. Minun kynsiini päätyi vihreä, joka oli yllättävän paljon samansävyinen lisukkeideni kanssa. Ihana kiilto ja pisteet myös hyvästä sudista!^Minun ja Saran kampausten takaa löytyi Timo Karvinen. 


^Marjukan ja Tiian kampasi Kampaamo Pesulan omistaja ja IDHairin kouluttaja Mikko Helin. ^Meidän seuraamme liittyi kampausvaiheessa superkaunis ja huh, miten näyttävä 
Valkoisen talon Reetta! Ihana tyyppi!!

Ja hei, Schollin jalkojenhoitopaketin arvonta on päättynyt ja huomenna aamulla selviää voittaja. Olkaahan siis kuulolla.

Ei muuta kuin inspiraatiota myös ensi viikkoon!

15 kommenttia:

 1. Tykkäsin kovasti sun kampauksesta. Ihanasti sulla tuli esiin tuo väri. Hyvin trendkkäs toteutus, kuinkas muutenkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju:) Värit on aika kivoja kieltämättä! Plus taitavat kädet!

   Poista
 2. Niin oli upea päivä, sydämelliset kiitokset tätäkin kautta. <3 Näytit aivan fantastiselta eilen, niin olet upea ja näyttävä nainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit meillä oli kivaa!! Kiitos vaan itsellesi ja kaikille ihanille naisille ja miehille myös:) Salaisuus on Tiia hyvässä kamerassa ja taitavissa tekijöissä, hih:)

   Poista
 3. Heeeiii, voi kiitos ihana!
  Oli todella kiva ilta istua ja jutella, mukavaa kun sain tutustua sinuun ja kaikkiin fantastisiin naisiin! Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Reetta että pääsit mukaan! Ja oli kyllä tooosi kiva tutustua!! Lähetään taas jonnekin vähän isommalla porukalla, eiks vaan!:)

   Poista
 4. Hauskaa päästä aloittamaan juhliin laskeutuminen tuollaisissa puitteissa;)
  Ja olitte kyllä kaikki upean näköisiä!
  Oli kiva päästä näkemään kasvotustenkin ja todeta, että olet juuri sellainen kuin blogistasi on välittynytkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla Lady!!:) Ja oli mukava tavata!! Vaikkakin melu oli suorastaan korvia huumaava.. Seuraavalla kerralla sitten vähän "helpommissa" olosuhteissa:)

   Poista
 5. Oi, miten kauniita naisia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks jee:) Kuvauspaikkakin oli ihan mielettömän hyvä valonsa tähden eli taitavien tekijöiden juuri pynttäämät naiset ja hyvät kuvausolosuhteet:)

   Poista
 6. Olipa ihana päivä, kiitos järjestelyistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiitos myös itsellesi:) Minä mitään järjestänyt, kutsuin vain koolle:)

   Poista
 7. Hei, jänniä värejä kampauksissa! Oliko tämä muuten yhteistyöpostaus tuon mainitsemasi juomamerkin kanssa? En löytänyt mainintaa yhteistyöstä postauksen yhteydestä ainakaan näin mobiiliversiota lukiessani.
  Mukavaa loppuviikkoa ja toivotaan, että kelit kuivuvat vappuun mennessä.
  T. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna! Joo kyllä kaikki oli järjestettyä. Tulimme vaan paikalle ja kaikki (juomat, kynsilakat, pidennykset, tekijät) kaikki oli meitä varten siellä odottamassa. Kiitos kuitenkin "huomautuksestasi", en tullut edes ajatelleeksi, että asia voisi jäädä kenellekään epäselväksi..

   Poista
 8. Ihailin jo tuolta Marjukan blogin puolelta teidän kaikkien upeita hiuksia! todella kauniit kampaukset ihan jokaisella:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.