Coctailit viikonlopun kunniaksi

18.4.2015

Viikonloppu tuli kyllä taas niin sopivaan rakoon. Puoliso on viime aikoina reissaillut työnsä tähden poikkeuksellisen paljon (viime viikolla Kiinassa, tällä viikolla Hampurissa) ja täytyy kyllä sanoa, että yksinhuoltajana olo ei ole todellakaan mikään helppo rastiväli. Jos muutenkin arkena joutuu sovittelemaan aikatauluja, on sekin homma potenssiin kaksi, kun toinen ei ole läsnä. Sitten vielä muutama yllättävä tilanne siihen päälle, niin huh huh. Vietimme nimittäin yhden yön pikkutunneille saakka Lastenklinikalla meidän juniorin kanssa, mutta onneksi ei ollut mitään sen kummallisempaa. Vähäuninen yö sitten sotkee monen päivän rytmin.

Minulle siis sopi vallanmainiosti, että vihdoinkin on viikonloppu ja kaikki on sekä terveitä että koolla! 

Oli aivan ihanaa alkaa eilen valmistautua kaikessa rauhassa mielenkiintoiseen coctail -tilaisuuteen perjantain kunniaksi. Töiden jälkeen oli nimittäin ruhtinaallinen tunti aikaa vaihtaa vapaalle ja lähteä Goldwell´n kutsumana heidän avajaisiinsa Unioninkadulle. Kao Finland Oy:n toimisto, Goldwell & KMS California Academy tukkumyymälöineen on hiljattain muuttanut Helsingissä ihan ydinkeskustaan Unioninkadulle (24) ja he viettivät "tupareitaan" eilen. Ihanat, isot ja kertakaikkisen valoisat tilat heillä!

Sain seurakseni hyvän ystäväni Ilonan, jonka näyttävä one shoulder -"sulkapikkumusta" oli varmasti yksi illan kauneimmista asuista.

Ai niin, nyt on vaaliviikonloppu! Äänestän tietysti ilman muuta, jotta voisin edes hitusen estää omalla pienellä panoksellani osaamattoman ja kykenemättömän kansanedustustajiston valinnan. Minua jotenkin "kiukuttaa" nykyinen, 1900 -luvun alun perustuslakiin perustuva tapa valita valtiollemme 200 kansanedustajaa päättämään valtakuntamme ja meidän jokaisen tulevaisuudesta ja tekemään siihen littyen ne tärkeimmät päätökset. Miettikää, jos yritykseen valitaan ylintä johtoa! Miten heidät valitaan ja miten valitaan valtion päättävään toimielimeen tärkeimmät ihmiset? Siinä ei aina kyvyt ja taidot tai sosiaaliset valmiudet ratkaise. Siinä missä yritysten on ollut pakko uudistua, kansanedustuslaitoksemme on taaplaillut samassa formaatissa jo reilut 100 vuotta. Eikö senkin olisi jo aika uudistua!

Joo, se siitä. Elikkä reipasta vaaliviikonloppua teille kaikille! Muistakaa hyvät ihmiset äänestää!17 kommenttia:

 1. Suoraan sanoen hirvittää jo etukäteen minkälainen kokoelma talouselämän tietoa vailla olevia missejä ja muita julkkiksia taas valitaan. En tietenkään katso, että edullinen ulkonäkö ja sosiaalisen median käytön hallitseminen olisi haitta, mutta pitää olla myös älyä ja tietoa tosi monelta elämän alalta..
  Oli sillä soittajaherralla silmäniloa teitä kauniisti laittautuneita naisia katsoessaan. Oliko peräti ainoa maskuliini joukossanne, kun ei muista ollut kuvia?
  Kevätterveisin Birgitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Birgitta! Joo, aihe kyllä kirvoittaa mielen ja kielenkannat.. Minusta edustajien valinta pitäisi perustua (ihan kuten kaikissa merkittävissä tehtävissä) heidän osaamiseensa, kokemuksensa ja sosiaalisiin taitoihinsa. Kykytestit pitäisi olla jokaiselle ehdoton edellytys ja kansalle näyttöä sosiaalisista taidoista. Ne pitäisi olla kaikkien nähtävillä ja sen jälkeen jokin kansan valitsema raati valitsee lopulliset edustajat. Heitä ei muuten tarvita 200 - ihan rahanhaaskausta kaikkine avustajineen ja esikuntineen. Jokapaikassa säästetään, mutta tämän asian annetaan olla "ruususen unessa". Palkan pitää olla jokaiselle yksilöllinen, riippuen osaamisesta ja kokemuksesta.

   Eilisillä kokkareilla oli yllättävän paljonkin miehiä! En oikein "uskaltanut" laittaa kuvia kokkarikansasta, koska koen sen jotenkin kiusalliseksi..

   Mukavaa viikonloppua Birgitta! :)

   Poista
 2. Onpa ollut näyttäviä/kauniita naisia tilaisuudessa. Kivalta näyttää tilaisuuskin. Tsemppiä hektisiin aikohin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, äläpä nyt mittään:) Oikeestihan ainakin minä oon paaaaljon kauniimpi, hahhaahaa:)

   Poista
 3. Kivoja tuollaiset tilaisuudet piristämässä arkea! Ja näytätte upeilta molemmat - sekä sinä että ystäväsi!
  Äänestämään on tarkoitus huomenna mennä, vaikka vieläkään en ole saanut ehdokastani päätettyä. Harvinaisen vaikeat vaalit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekseni pääsen tämmöisiin tilaisuuksiin sen verran harvakseltaan, että ne todellakin piristää arkea:) Minäkin käyn äänestämässä tänään ja nyt vihdoinkin taidan tietää jo ehdokkaan..
   Mukavaa äänestypäivää Lady:)

   Poista
 4. Upeita naisia liikenteessä <3 On kyllä rankka sovitella aikatauluja yksin lasten kanssa, jos toinen on tiuhaan reissussa. Silloin jos milloinkaan, ei toivoisi mitään ikäviä ylläreitä, onneksi teillä ei mitään pahempaa.

  Vaaleista ja politiikasta en sano mitään, saan siitä ihan tarpeeksi kotipiirissä >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna:) Mitenköhän aina käykin niin, että kun jotain yllättävää tapahtuu, niin ajankohta on aina "vähän" hankala.. Mutta hei, me nähdään ens viikonloppuna, hauska tavata!! :)

   Poista
 5. Eduskunta on kansan edustus laitos. Siihen kai demokratia edustuksellinen perustuu, että asioitamme hoitavat, eivät vain itsemme kaltaiset ihmiset, vaan kaikkien äänioikeutettujen näköiset ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin kaipaisin sitä, että se henkilö, jota MINÄ äänestän, on fiksu, kykenevä ja sosiaalisesti taitava ihminen. Tunnetko SINÄ todellakin sen äänestämäsi ihmisen nämä ominaisuudet? Olen tismalleen samaa mieltä kanssasi, että eduskunnassa täytyykin olla kattava edustus erilaisuutta! Nämä eivät ole, eivätkä saa olla toisensa poissulkevia asioita.

   Poista
  2. Toki tunnen, mutta mulla on paljon politiikan parissa ammatikseen toimivia tuttuja muutenkin ja tapana käydy ihan juttelemassa sen tyypin kanssa jota äänestän. Pidän kuitenkin tärkeänä, että kaikenlaisilla ihmisillä on mahdollisuus pyrkiä eduskuntaan, myös niillä ei juuri minun normellaillani sosiaalisesti taitaville, Mieti millä perusteilla ensimmäisiä työväenluokaisia naisia eduskuntaan valittiin. Tämän päivän vaalitulos on kyllä aika hurjan kurja mutta tämän kanssa on elettävä. Toki esim. HS:n viime aikoina esiintuomat ajatukset listavaalista ovat kiinnostavia, siinähän se kaipaamasi kontrolli on luovutettu puolueelle. Nyt riittää tästä, oli pakko kuitenkin vastata kun politiikka on se oma erikoisala. Kiva blogi ja arvostan, että jaksat tätä työn ohessa kirjoittaa!

   Poista
 6. Huomenta!
  Halusin vain vinkata, että sitä sun esittelemää kaunista Espritin vihreä-valkoista printtikotlomekkoa löytyy Ellokselta. Tuntuu, että harvoin löytää kauniita vihreitä mekkoja ja ilokseni bongasin sen sieltä. Ellokselta saa myös hyviä aleseteleitä, joten tilaukseen meni.
  Muutenkin haluaisin kiittää sua siitä Espritin postauksesta. Se oli kivalla tavalla toteutettu.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina:) Piti oikein käydä katsomassa, myykö Ellos todellakin Espritiä ja kyllä vaan, se ihana ja istuva printtimekko löytyi senkin valikoimista!! Se on ihan mielettömän hyvä ostos, jos vaan oma kroppa istuu yksiin sen mekon kanssa. Ainakin minulle se istui ihan täydellisesti, kuten niin monet Elloksen mekot. Ja arvaa mitä:) Kävin eilen lauantaina ostamassa tuosta keskustan myymälästä TÄMÄN vihreäprinttimekon:
   http://www.esprit.fi/mekot/laskeutuva-painokuvioitu-paitamekko-035EO1E001_336

   Poista
  2. Kannattaa tsekata elloksen muutkin   Kannattaa tsekata muutkin Elloksen "merkkituotteet". Ostan itse sieltä paljon Henri Lloydia, Espritiä, Odd Mollya, Noa Noaa ja InWearia.
   Tiina
   Ja kaunis tuo ostamasi mekko. Espritillä on muuten se kiva, että jos esim. heidän kotelomekkonsa ovat omalle kropalle sopivia, niin niitä uskaltaa tilata netistä ja aina yleensä menee nappiin.   Poista
  3. Ellos on mulle oikeastaan ihan uusi tuttavuus, enkä ole koskaan tilannut sieltä mitään.. Olen varmaan ainoa telluksella, jolle se on outo:) Mun täytyykin ihan tosissaan alkaa perehtyä siihen! Olen nimittäin kuullut siitä pelkkää hyvää!
   Espritin koot on tosiaankin luotettavia eli kun se oma koko löytyy, on netistä tilailu helppoa. Esim Banana Republicia uskallan tilata tosi rohkeasti, eikä koko ole pettänyt kertaakaan.

   Poista
 7. Ihana hame, mistä se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miss P:) Se on mun kevät-feivörit -hamonen:) Olen ostanut sen Nectarinesta (Iso-Robertinkadulta) ja se on merkiltään Daniel Hechter.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.