Sininen tunika ja tummanturkoosi meri

19.2.2015

Mun suosikkikesävaate on oikeastaan kautta aikain ollut jonkin sortin tunika. Erityisesti näin rantalomakohteissa sellainen on kyllä vertaansa vailla. Tämä sininen sifonkitunika on ostettu joskus aikoinaan Thaimaasta ja se kulkee uskollisesti aina aurinkopaikoissa mukana. Kuten muutama muukin vastaava.

Tänään me lähdettiin vaan kävelemään rantaa pitkin ja onneksi kamera oli mukana. Tai no, en kyllä lähtenyt kuvausreissulle ja sen olen kyllä näköinenkin.. Tukka on tuulen tuivertama ja meriveden kosteuttama, eikä meikkipussillakaan tullut käytyä. No, lomalla en kyllä viitsi paljoa meikkiä käyttää vaan annan mielelläni ihon vaan levätä tässä korkean kosteuden ilmastossa.

Ihanaa, huomenna lähdetään Miamiin! On ollut vähän tylsää viettää lomaa rantalomakohteessa, kun uiminen ei ole mahdollista enkä lääkärin määräyksestä saisi hikiurheillakaan. Siitä tosin ihan pikkusen poikkesin tänään ja kävin hotellin kuntosalilla ihan vaan nopeasti ja aika kevyesti.. En yksinkertaisesti pystynyt vastustamaan.

Leppoisat lomaterveiset täältä Meksikosta!10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja ihana tunika. Olen etsinyt itselleni tunikaa myös bikiinien päälle, mutta en vaan löydä mieleistä. Kylläpä kuulosti haipakalta teidän lähtö mutta ihan samanlaiselta kuin meidän! Olis voinut kuvata meidän perhettä ihan kirjaimellisesti! Hah, mullakin tikkejä vatsassa kun poistettiin luomeja parista kohtaa. Älä nyt riuhdo, eikä kuntosalia, täälläkin ihan kärsimättöminä odotellaan niiden poistoa että pääsis treenaamaan:) Ihanaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mitäpä tuota turhaa suunnitteleen:) Vapaalla parasta on se, että mennään virran mukana, ilman älytöntä suunnitelmallisuutta! Arki on sitä varten.

   Poista
 2. Voi upeus mitkä kuvat ja mikä ihana keli siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelit oli kyllä ihanat, mutta ihana oli palata myös tänne kotiin - loskan ja veden sekaan:)

   Poista
 3. Ihana turkoosi meri, loistava tausta tunikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, parhaimmillaan juurikin noissa maisemissa:)

   Poista
 4. Vau, upeita kuvia, kyllä kelpaa nyt lomailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta vapaata odotellessa:) Teilläkin on kohta reissu edessä, hih:)

   Poista
 5. Hienoja kuvia ja upea sinä! Tunikasi on todella hieno!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia katsellessa tulee kyllä ihana fiilis:) Loma tosiaan oli ja meni.. Mukavaa arkea teille ja meille:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.