Punainen mekko aavikolla

4.2.2015

Tiistaista ja keskiviikoista on yllättäen tullut minun suosikkipäiviä, siis arkiviikon päivistä. Seuraan ihan älyttömän vähän televisiota, koska en halua jäädä koukkuun erilaisiin sarjoihin, joita illat tuntuu olevan tulvillaan. Televisio sitoo ihan liikaa paikalleen ja syö ihan liian arvokasta aikaa, jos näin voisi sanoa. Olen pääsääntöisesti ihan pihalla kaikista poliisisarjasta tai muistakaan teeveessä säännöllisesti pyörivistä ohjelmista. Paitsi kahdesta. Ja ne tulee tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Olen alun hölmistyksen ja hämmennyksen jälkeen ihan koukussa tiistaisin tulevaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan. Aluksi jopa moralisoin sarjaa ja ihmettelin, miten meidän evankelisluterilaisen kirkon ihminen voi liperit kaulassa puolustaa kyseisessä ohjelmassa avioliittoa, jota ei solmita niihin arvoihin perustuen, joita kirkkomme puolustaa. Tarkoitan lähinnä rakkautta ja vakaata harkintaa sun muuta.. Toisaalta, ohjelmassa on mukana aikuisia, järkeviä ihmisiä, jotka ovat tienneet ja ymmärtäneet, mihin ovat ryhtyneet. Avioliiton solmiminen kun ei ole leikin asia, vaan se on elämän yksi merkittävimmistä, vaikkapa taloudellisista sopimuksista, joillekin jopa merkittävin. Lisäksi avioliittoa ei noin vaan pureta, vaan se päättyy joko avioeroon tai kuolemaan. Sitä ei päätetä papereita repimällä tyyliin "unohdetaan tämä hölmö sopimus". 

Silti tykkään ohjelmasta ihan mahdottomasti. Enkä suoraan sanottuna viitsi vaivata mieltäni moralisoinnilla. "Antaa hevosten miettiä ja murehtia - niillä on sitä paitsi paljon isompi pää", kuten eräs työkaverini tapaa sanoa. Ihan hukkaan heitettyä energiaa. Se on vaan yksinkertaisesti hyvä ohjelma ja siinä olevat parit ihquja:)

Keskiviikkoisin tulee Ruotsin maajussille morsian ja sitäkin sarjaa seuraan ihan innoissani. Jännä nähdä, kenestä lopulta syntyy pareja, koska yhtään ei voi ennustaa. Enkä ole sortunut edes googlettamaan lopputulosta, hih..

Että tämmöistä hömppää tulee seurailtua. Ihanaa vastapainoa ja sopivan kevyttä hattaraa loppuillan ratoksi. Onko nämä sarjat muuten teille tuttuja ja onko siellä ruudun takana muita koukuttuneita?

Ja sitten näihin kuviin. 

Kuvasimme Dubaissa tosiaan muutaman suosikkiasun erästä mielenkiintoista projektia varten ja tässä tulee nyt sitten toinen niistä. Ensimmäinen asu löytyy tästä näin, klik

Punainen mekko on meikäläisen työvaatekaapin yksi peruskulmakivistä. Hitusen oranssiin vivahtava punainen on minun oma voimavärini ja viihdyn siinä mainiosti. Se päällä ei todellakaan jää huomiotta eli kokeileppa kyseistä väriä, jos tuntuu, että olisi tarvetta vähän erottautua:) Vaikkapa työhaastattelussa, jos haluat varmistaa sen, että jäät mieleen!

No, ainakin aavikolla erotut punaisessa mekossa. Se on varma.
Dress: Tara Jarmon
Watch: Kenneth Cole
Sunnies: RayBan
Heels: Zara

16 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja hyvä tausta! Punainen on oikein tosiaan voimaväri ja sillä ei jää seinäruusuksi:) mullakin on yks punainen In Wearin satiinimekko, joka oli jouluna päällä ja se on kerta kaikkiaan ihana. Tara Jarmonilla on ihanan naisellisia ja sieviä mekkoja kuten tämä sinunkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Doppwoman! Hih, olisin ollut kyllä ihmeissäni, jos Sinulla ei olisi ollut punaista mekkoa:) Sehän on ihan sun väri!!

   Poista
 2. Upea punainen mekko! Kivaa loppuviikkoakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Katja! Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin:)

   Poista
 3. Ei työ haastatteluun punaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kieltämättä rohkea valinta, mutta kuten sanoin, varmasti jäät mieleen:)
   PS. Työhaastattelu on yhdyssana:)

   Poista
  2. Meillä kaikilla ei ole ollut mahdollisuuksia käydä kouluja...ja onko ihan ystävällistä huomauttaa näin pienestä seikasta.

   T. Myös epävarma kirjoittaja

   Poista
  3. Ihan ystävyyden ja oppimisen nimissä siitä mainitsin:) Jos ei ole mahdollisuutta ollut käydä koulua, niin nämähän ovat juuri niitä oppimisen paikkoja! Harmi, jos koit neuvoni ja vinkkini epäystävällisenä!!

   Poista
 4. Jälleen kerran mahtava asu sinulla, arvon Rouva. Kyllä punainen on se voimaväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen kerran kiitos:) Ja varmuuden vuoksi sama ruotsiksi:)

   Poista
 5. Oi, mä muistan tämän mekon jo aiemmista kuvista. On se vain yhtä ihana!

  Minäkään en katso paljon televisiota, ja tosi-tv:t jäävät kyllä ihan totaalisesti väliin. Laadukkaat brittidekkarisarjat ovat ihan must ja Greyn anatomia. :-)

  VastaaPoista
 6. Kaunis mekko! Itse en omista mitaan punaista (kavin juuri vaatekaappini lapi kun ystavani suunnittelee ystavanpaivanjuhlia ja haluaa kaikkien pukeutuvan punaiseen!), mutta tahan taytyy tehda muutos. Se on niin voimakas ja valloittava vari. Nuorempana pukeuduin niin varikkaasti ja jotenkin kummasti Nykiin muuttaessani 10 v. sitten vaatekaapin valloitti musta ja harmaa... Ihanaa etta paasit vahaksi aikaa sinne lampimaan! Nauti! XO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katness pitkästä aikaa:) Kaikella on tietty aikansa, niin mustalla ja harmaalla kuin punaisellakin:) Aina ne kuitenkin palaa..
   Sinulla ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin hommata punainen mekko ja mennä juhliin mukaan:)

   Poista
 7. Ei voi muuta sanoa kuin Wautsi :-)! Ja terkut Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-K!! Tervetuloa taas tänne lumen ja jään maahan:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.