Ihastuttava lahjaidea - vaikka hiekkaan piirretystä sydämestä

20.2.2015Omaan henkilökohtaiseen "muistojen albumiin" kerääntyy hurjasti tavaraa ja välillä tuntuu, että osa muistoista häviää, tuhkana tuuleen. Vaikka ei todellakaan haluaisi. No, onneksi on kaikenmaailman virtuaalisia valokuvahotelleja valokuvien (ja muistojen) säiltystä varten, vaikka nekin tosin täyttyy salamannopeasti ja paisuu lähes hallitsemattomiksi. 

Tämmöisen aasinsillan kautta haluan kertoa teille aivan ihanan ja taatusti henkilökohtaisen lahjaidean. Jonka itse asiassa voi tehdä ihan itse, lähtemättä kotisohvaa kauemmaksi ja jonne voi tallentaa vaikkapa ne kaikkein rakkaimmat muistot.

Tarvitset 1) jonkun (itselle, sille toiselle tai teille yhteisesti rakkaan tai merkityksellisen) valokuvan 2) iPhonen (5 tai uudemman) tai iPadin ja 3) sinne ladattavan sovelluksen nimeltään EYE Jewelry, kas tästä näin.

Kyseisen aplikaation avulla voit itse omasta valokuvasta suunnitella kaulakorun, ja jos se näyttää mieluiselta, tilata sen. Siitä alkaa korun valmistusprosessi ja parin viikon jälkeen koru toimitetaan postitse juuri sinne minne sen haluat. Prosessi on yksinkertainen, kuten myös aplikaation käyttö.

Tämän kustomoidun koruidean isä on suomalainen mestarikultaseppä Kristian Saarikorpi, jonka pajalla Firskarssissa aplikaation avulla suunniteltu koru lopulta valmistuu.

Itse suunnitellun korun voi antaa vaikkapa syntymäpäivälahjaksi, häälahjaksi, rippilahjaksi, huomenlahjaksi - syitä ja tilaisuuksia on vaikka kuinka monia.. Aina löytyy jokin ihana muisto tai kuva, joka tekee korusta sekä antajalleen että saajalleen erityisen. Se ei ole taatusti "ihan tavallinen koru".

Minun idea oman koruni suunnitteluun lähti tästä Dubain rantahiekkaan piirretystä sydämestä. Kuvan ympärille Picasan ohjelmalla kirjoittamani lauseet ovat peräisin minulle hurjan tärkeästä Apocalyptican kappaleesta Not strong enough. Valmista korua en ole vielä nähnyt, mutta kunhan kotiudun lomareissultani, se odottanee jo kotona kirjekuoressaan. Saatte sitten tekin nähdä sen:)

Kokeilkaa tekin korun suunnittelua! Kun suunnittelet 5 korua EYE Jewelry -applikaatiolla ja  tallennat ne hashtagilla #EYEcontest, osallistut arvontaan, jossa 5 onnekasta voittaa itselleen suunnittelemansa valmiin hopeakorun. Kilpailuun pääset osallistumaan tästä!

Valmiita koruja on nähtävillä vaikkapa EYE Jewelryn blogista tai Instagramista, klik.

*Postaus on tehty yhteistyössä EYE Jewelryn kanssa.

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska ja persoonallinen idea, täytyykin pitää mielessä. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persoonalliset ja sellaiset hyvin henkilökohtaiset lahjat on minusta kaikkein parhaita! Ne ei ole yleensä niitä kalleimpia, mutta joihin on ajatusta käytetty sitäkin enemmän:)

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.