Suosikkiasuste eli karvakaulus

8.1.2015

Mainitsin viime postauksessa, että olin loppiaisena kutsuvieraana eräässä coctail -tyyppisessä tilaisuudessa. Ja että pieni asukriisi -kamppailu olisi siihen liittyen taas jälleen kerran selätettävänä. Noh, silloin kun ei keksi mitään päälleen laitettavaa, kannattaa pukeutua mustaan. Vanha, mutta niin käyttökelpoinen viisaus.

Asuvalinnan voitte käydä katsomassa Instagramin puolelta, koska siinä hötäkässä ei paljoa ehditty kuvailla sen kummemmin asua. Lumian kännykkäkameralla otettu kuva saa nyt luvan riittää, heh.

Tiger of Sweden´n oikein kelpo kotelomekko oli turvallinen asuvalinta. Jotta peruskotelomekko saisi edes hieman juhlavuutta, somistin sen pitkäaikaisella suosikkiasusteellani eli karvakauluksella ja punaisilla korkkareilla. Ja punaisilla huulilla tietysti myös.

Tuo kyseinen karvakaulus on ihan älyttömän aidon näköinen, vaikka onkin ihan feikkiturkista. Ostin nimittäin Milanosta vuonna 2007 tämän villakangastakin (klik), jonka kauluksessa kyseinen turri oli kiinnitettynä. Se kyseinen turrikka roikkui pitkään vaatekaappini perukoilla, kunnes pari vuotta sitten kaivoin esiin ruostuneet DIY -taitoni ja ompelin siihen pienet kiinnikkeet, joilla kauluksen saa asusteeksi mihin tahansa asuun.

Siitä lähtien se on ollut käytössä, missä asussa milloinkin.

Viime vuonna löysin Banana Republicilta kuvissa näkyvän ruskean tekoturkishuivin, joka on muuten ihan tismalleen Leon (eli meidän pienen Pomeranian -taskuromeon) värinen.. Tässä linkki vanhaan postaukseen, jossa se näkyy myös asun kanssa yhdistettynä. 

Viimeisin karvakaulushankinta on myös Banana Republicilta ja löysin sen New Yorkin reissulta marraskuussa. Se on kuvissa näkyvä harmaa versio. En ole kuvannut sitä vielä mihinkään asuun yhdistettynä ja katsotaan, jos vaikka saisin sellaisen joku kerta tänne blogiin saakka. 

En ymmärrä, mistä intohimoni kaikenmaailman karvaturrikkakauluksiin on peräisin, mutta jostain syystä olen käyttänyt iänkaiken sellaisia asusteena. Ne viimeistelee asun kuin asun ja on ehdottomasti minun kautta-aikojen suosikkiasusteeni.

No mutta, viikkokin lähenee taas loppuaan. Jospa ensi viikolla jo pääsisi ihan normaaliarkeen, jolloin maanantai olisi selkeästi maanantai ja niin edelleen. Eikä koko viikko menisi pohtiessa, että mikäköhän päivä tänään oikein on.. Keskellä viikkoa olevat arkivapaat ja yleensä repaleiset viikot saa ainakin minun pienen pääparan vähän sekavaan tilaan, ainakin ajanhallinnan osalta..

Oikein mukavaa loppuviikkoa Ystävät:) 

^Uusin karvakaulus on Nykin tuliaisia. 
^Michael Kors´n kelloja on kertynyt jo ihan mukava kokoelma..  ^Söpö Banana Republicin käsikoru on myös yksi suosikkini.
Tämän huivin kuvasin viime talvena vihreän Massimo Duttin asun kanssa eli kurkkaappa tästä näin se juttu. 

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis on kaulus! Itse tosin käytän vain aitoa turkista.

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi " karvafani":) yhdistän myös usein karvakaulusia mekkojen ja neuletakkien kanssa, niillä saa vähän extraa asuun. Suosin kanssa tekoturkiksia mutta muutama aito vintage löytyy myös, jotka olen perinyt äidiltäni. Ennenhän pidettiin paljonkin aitoja turkiksia, nyt taas tekoturkiksia, mikä on hyvä juttu:) kaunis käsikoru! Hyvää vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Doppwoman:) Lyhyen tuttavuuden perusteella voisin sanoa, että meillä on aika samanlainen tyyli! Eli en ihmettele, että tykkäät yhdistellä näitä irtokauluksia eri asuihin tuomaan vähän extraa:)
   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.