Inspiraation lähde sen puutteeseen

5.1.2015

Olen jo jonkin aikaa potenut aikamoista inspiraation puutetta, mitä tulee työpukeutumiseen. Toki, ei se inspiraatioindeksi ole kummoinen vapaa-ajallakaan. Siitäkin huolimatta, että kaapit suorastaan pursuilee.. 

Huomenna loppiaisena olen kutsuvieraana eräässä tilaisuudessa, jonne pukeutumiskoodina on "tumma puku" ja sehän tarkoittaa taas edessä olevaa probleemaa. Ei minkäänlaista ideaa, mitä laittaisi päälleen, huoh!

No, onneksi on olemassa Pinterest ja sen ehtymätön kuvamaailma, aiheesta kuin aiheesta. Kokosin tähän joitain ideoita omaankin työpukeutumiseen. Jospa se tästä vielä inspiraation yli-indeksiksi muuttuisi:) 

Ai niin, lähden jo parin viikon kuluttua viettämään viikonloppua Dubaihin - sattumoisin paikallisten  ostoskarnevaalien aikaan. Jospa näitten kuvien innoittamana löytyisi reissusta jotain pientä kivaa omaankin garderooppiin.

Onko teillä ollut vastaavaa pukeutumismasennusta havaittavissa?

Beigen, valkoisen ja ruskean yhdistelmät toimivat aina! Samoin nudet kengät ei ole koskaan väärä valinta.

Musta ja valkoinen on työpukeutumisessa ihan beisik -juttuja ja niiden naisellistaminen tapahtuu parhaiten erilaisten rusettien, huivien ja korkkareitten kanssa yhdistettynä.

Pallomainen hame on todella kaunis ja perusneuletakit toimii asun kuin asun kanssa. Pieniä ja mikäettei vähän isompiakin väriläiskiä on mukava yhdistää asuun sillointällöin ja sehän tapahtuu vaikka värikkäiden korkkareiden ja hyvinistuvien värikkäiden housujen muodossa. Jotain väriä on jokatapauksessa pakko saada, se on ihan must.

Mekkojen kanssa ei voi mennä koskaan pieleen. Ihana murrettujen värien printtimekko toimii sekä töissä että kokkareilla töiden jälkeen.

Nude trenssi täytyy ehdottomasti olla jokaisen naisen vaatekaapissa, koska se on sekä ajaton että hyvännäköinen vaate! Se yhdistettynä nuden väriseen asuun ja kuorrutettuna näyttävillä aurinkolaseilla - ihan super -chic.

5 kommenttia:

 1. No on todellakin menossa joku murrosvaihe pukeutumisen suhteen. Mulla on nousemassa jostain esille (en tiedä onko joku ikäkriisi, hih) jonkinasteinen rokkarimimmi. Siis enemmän, mitä aiemmin ja se tunkee jo tuonne työvaatteidenkin puolelle. Eli millään ei tekis mieli laittaa hameita, paitiksia, saati jakkupukua mihinkään työmenoon. Tekisi mieli vähän rikkoa rajoja, räväyttää ja säväyttää samalla, hakea jotain uutta tvistiä asuun, hiuksiin, koruihin, kynsiin tms.
  Eli todellakin kaipaisin inspistä uuteen myös tänne..
  Joo, ja tuo beige trenssi on kevään hankintalistalla. Siinäpä ne hankinnat kevääksi taitaa ollakin. Nyt mennään vanhoilla ja yritetään yhdistellä ja ennenkaikkea käyttää vaatekaapin vaatteita luovasti ja vaikka pinterestiä hyödyntäen. Kumma juttu, ne kaikki klassikot siellä on, mutta sitten en kuitenkaan osaa niitä pukea?! sorry.... maanantai-illan nurinaa täällä. Mutta hyvä kuulla, että muillakin on samoja turhautuneita fiiliksiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset Mapsi täälläkin eli aika lohdullista kuulla, että muutkin potee tätä sydäntalven vaatemasennusta.. Mullakin on joku ihmeellinen revolution -vaihe, kun jakkupuvut ja kotelomekot ei innosta Yhtään! Mullakin tekis mieli siirtyä niin paljon rennompaan suuntaan, jonnekin vähän etäämmälle siitä perusjakkupuku -lookista, jota on tullut pidettyä jo koko elämä suorastaan. Ymmärrän oikein hyvin sen rokkimimmi -kaipuun, koska onhan sussa ihan selvästi aina elänyt pieni rockandroll -meininki:)

   Poista
 2. Kyllä, juuri nyt olen kokenut pukeutumismasennusta...Ei oikein tiedä, että mitä päällensä laittaa. Kivoja kuvia olet laittanut esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epidemiaa siis havaittavissa laajemminkin:) Tsemppiä masennuksen selättämiseen Jaana:) Minun ensiapu on ilmanmuuta Intagramin selailua, alkuun vaikka puolen tunnin erissä. Määrää voi hiljalleen kasvattaa. Oireiden mukaista annostelua siis!

   Poista
 3. Jokainen esittelemistäsi asuista tai kokonaisuuksista löytäisi paikan vaatekaapistani. Tulipas inspistä huomisen asun etsintään. Kiitos!

  Tiina

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.