Kosmetiikkasuosikkeja

3.12.2014

Minun kosmetiikkakokoelmiin kuuluu melkoinen purkkiarmeija erilaisia tuotteita. On edullisempaa ja vähemmän edullisempaa ja kaikkea siltä väliltä. Mitenköhän niitä onkin päässyt kertymään niin järkyttävä kokoelma..

No, tässä kosketiikkakokoelmani sitä vähemmän edullisempaa purnukkaa eli voisiko sanoa, että nämä edustavat minulle jonkinmoisia "ylellisyystuotteita", vaikka ovatkin aika ahkerassa käytössä.

Olen tutustunut tanskalaiseen Tromborg -tuotesarjaan ensimmäisen kerran jo varmaankin kolmisen vuotta sitten Kööpenhaminan reissun yhteydessä. Kuvassa vasemmanpuoleinen Face & Body Shine Highlight on kertakaikkisen ihana hailaitteri, joka imeytyy ihoon nopeasti, eikä tartu vaatteisiin. Sitä voi käyttää iholla ja vartalolla vaikka semmoisenaan, ilman sen kummempaa meikkiä. Parhaimmillaan se on tietysti kesäaikaan, mutta käytän kyllä tätä tuotetta ympäri vuoden ja nimenomaan meikkivoiteen kanssa. Arkena ja pyhänä. Poskipäillä, kulmakarvojen alapuolella ja voipa sitä sipaista vaikka huuliinkin.
Tromborgin hailaitterin lisäksi minun pisteeni menevät Glamglown superhyvälle mutanaamiolle. Iho on sen käsittelyn jälkeen ihan mielettömän pehmeä ja puhtaan oloinen. Se on kyllä kaikkien niiden kehujen arvoinen, mitä tästä tuotteesta on kirjoitettu. Teen Glamglow mutakäsittelyn kasvoille yleensä vähän parempien tilaisuuksien yhteydessä, ehkä siitä syystä, että tilaisuus tuntuisi vieläkin erityisemmältä:) 

Ostin naamion Finnairin koneesta, koska sieltä sen saa edullisimpaan hintaan. Tätä ei ole muistaakseni ihan siinä koneen myyntikärryssä, vaan se täytyy tilata etukäteen joko meno- tai paluulennolle. Suosittelen matkaajille!

Onko kumpikaan näistä tuotteista Teille tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Tuo GlamGlow kuulostaa niin mielenkiintoiselta tuotteelta. Olen siitä lukenut ja se on jäänyt mieleeni. Jonain päivänä kun tulee vastaan, niin testaan ;)

  VastaaPoista
 2. Mutanaamio kuulostaa houkuttelevalta! Merkki ei ole tuttu mutta täytyypä tsekata kun lähden reissuun:)

  VastaaPoista
 3. GlamGlow tulee täällä vastaan joka puolella, on kehuttu ja monta kertaa olen mielenkiinnosta tutkiskellut purnukkaa mutta vielä en ole ostanut. Iho on toistaiseksi ollut hyvässä kunnossa mutta nyt kun töihin pitää meikata joka arkipäivä niin saattaa olla että iho tarvitsee kohta jotakin tehokkaampaa apua ja silloin varmaan turvaan ihan ensin GlamGlowiin:)

  VastaaPoista
 4. Molemmat ihan uusia tuotteita ja merkkejä. Hyvä hailaitteri on mulla hakusalla - tässähän voisi olla yksi vaihtoehto. Pitää vain googletella mistä suunnalta tähän lähtisi tutustumaan. :) Sulla on mielenkiintoinen blogi - löysin juuri tänne.:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.