Hyvän Joulun toivotus ja Villakangastakki

24.12.2014

Hyvää Jouluaattoa kaikille! Toivottavasti päivä on teilläkin sujunut ilman suurempaa stressiä. Minä en ainakaan kokenut enkä suostunut ottamaan minkäänmoista painetta tästä päivästä, koska olin eilen vielä töissä eli enpä olisi oikeastaan edes ehtinyt.. 

Tämä joulu taisi olla elämäni ensimmäinen joulu ihan oman perheen kesken ja omassa kodissa. Vanhempi tytär (15v) päätti yllättäen kaverinsa kanssa ryhtyä joulutontuksi ja hänen "businestensa" tähden me sitten vietimme joulua ihan kotosalla. Lataan kuvan heistä kohtapuoliin Instaan eli käykäähän kurkkaamassa, klik. Olivatpa he supersöpöjä tonttuja, juuri sellaisia, jollaisiksi lapsena mielsinkin salaperäiset joulupukin apulaiset. Mutta, Ihan mukavaa on ollut näinkin, vaikka rakkaat sukulaiset eivät olekaan tänään olleet ympärillä. 

Kun itse valitsimme joulupöydän herkut, ei siinä ollut paljonkaan sitä perinteistä laatikkoa ja kinkkua tarjolla. Me kun emme niistä erityisemmin välitä, niin ei kai niitä ole pakkokaan joulupöytään laittaa.. Sen sijaan meidän joulupöydässä oli kalaa eri muodoissaan, mätiä, kasvissosekeittoa sun muuta. Jälkiruoaksi tein suklaakakkua ja lasten koristelemia piparkakkuja. Niistäkin löytyy kuvaa Instasta, klik. Huh, ähkyhän siitä valitettavasti kuitenkin lopulta kehkeytyi..

Blogissa on edelleen ollut hurjan hiljaista siitä yksinkertaisesta syystä, että kuvien ottaminen iltahämärässä on ainakin minulle ihan ylivoimaista puuhaa. Parasta päivänvaloa on ollut tarjolla vaan muutama hetki puolenpäivän aikaan, enkä tahdo ehtiä siihen välhämään edes viikonloppuisin.. Salamakin on päättänyt lopettaa toimimasta ja ilman sitä tahtoo kaikki otokset olla melkoista pikselimössöä. Kuvia olisi ollut tarjolla montakin settiä, mutta ei ne ole todellakaan olleet julkaisukelpoisia.. No, onneksi päivät on alkaneet pidentyä, kukonaskel tosin kerrallaan, mutta kuitenkin.

Tänään kuitenkin ehdin parhaan päivänvalon aikaan ulos ja vieläpä kameran kanssa. Piti nimittäin kuskata niitä tonttuteinejä ja siinä odotellessa pyörähdimme näihin ihanan talvisiin maisemiin. Ulkona on niin superkaunista, ihan niinkuin Suomineito olisi tarkoituksella, joulun kunniaksi pukeutunut juhlapukuunsa.

Tästä asusta voisi tietysti kertoa muutaman sanasen. Löysin nimittäin taannoiselta Tallinnan reissulta ihanan italialaisen Marellan villakankaisen takin, enkä voinut jättää sitä sinne. Marella oli pari viikkoa aikaisemmin avannut Viru-keskukseen liikkeen ja huoh, miten paljon siellä olikaan kaikkea ihanaa! New Yorkista en löytänyt mitään mieluista vastaavaa, koska en oikein ole innostunut nyt huudossa olevista "saunatakki" -malleista. Ne ei jotenkin sovi minulle ja niitä olisi ollut tarjolla vaikka miten paljon.

Geox´n ylipolvensaappaat on puolestaan löytö Nykistä. Saappaat on Geox´n kengille tyypilliseen tapaan supermukavat jalassa, plus että niiden varsi sopii minunkin rimppakintuille kuin hansikas konsanaan.

Nyt on kuitenkin aika toivottaa mukavia ja ihanan piiitkiä pyhiä teille kaikille! Edessä olkoon akkujen latauksen aika ja aika nautiskella hyvästä ruoasta ja itselle parhaasta seurasta! Tonttuilkaatte sopivasti:)
Overcoat: Marella
Overknee boots: Geox 

4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä päälläsi tämä ihana Tallinnan löytösi. Hyvin sopii sulle ja ehdottomasti on sun takkisi. Ihanaa Tapaninpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju:) Tämä on tosiaan se takki, joka silloin taannoisella yhteisellä Tallinnan reissulla tuli hankittua. Se, miltä Sinä et löytänyt yhtikäs mitään, hih:)

   Poista
 2. Ihana takki ja saappaat. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla:) Tykkään molemmista tosi paljon!
   Mukavia pyhien jatkoja Sinulle ja antoisaa arkea, jos sellainen on edessäsi:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.