Blogivieraana kuvankaunis Ilona

7.12.2014

Mennyt viikko oli mielenkiintoinen ja lopulta huisin hauska. Töissä on mahdoton kiire meneillään ja tuntuu, että koko maailman pitäisi olla valmis ennen joulukuun ja vuoden loppua. Siitä huolimatta (ellei peräti juuri sen tähden) ja hektisyyttä uhmaten, sovimme pienehköllä työporukalla, että otamme pienen irtioton työpisteistämme ja lähdemme vähän inspiroivampiin maisemiin puhumaan meille kaikille yhteisistä (työ)asioista, katse suunnattuna vähän pidemmälle tulevaisuuteen.

Laitoimme hyvää, tai itse asiassa ihan loistavaa ruokaa, puhuimme (joo) työasiaa(kin), nauroimme ja jaoimme kokemuksia (lue: pidimme hauskaa). Ehkä ne olivat sitten ne pikkujoulut, jotka minulta jäi Nykin matkan tähden oman työyhteisön kanssa tänä vuonna väliin. 

Kehtaankohan edes kertoa, mutta okei.. Olimme siis työporukalla Himoksella työkaverin mökillä ja niinhän siinä kävi, että lilluimme 8 tuntia putkeen heidän pihallaan olevassa jakutsissa. Aamukuuteen. Aika vaan jotenkin menetti merkityksen siinä täysikuun loisteessa, pienessä pakkassäässä ja hyvässä porukassa. 

Suosittelen ehdottomasti ottamaan pienen irtioton kaikesta perusarjen työhössötyksistä ja siirtämään ajatukset siitä selviytymis -kaaoksesta vähän luovempaan tilaan. Se on tänä päivänä ihan liian aliarvostettua ajankäyttöä tehostamisen ja ylioptimoinnin piinaamassa yritysyhteiskunnassa. 
  
No mutta se siitä. Kotona ollaan ja univelatkin jo kuitattuna.

Tänään sunnuntaina meillä oli treffit (monelle teistä ehkä tutun bloggaajan) Ilonan ja hänen tyttärensä Isabellan kanssa täällä meidän kotona. Minusta on aivan ihanaa huushollata kaikessa rauhassa, leipoa kakkua ja siivota kotia kuntoon, kun vieraita on tulossa. 

Ilona on ihan Mielettömän kaunis, mukava, fiksu ja mahtavan kunnianhimoinen nuori nainen. Halusin ehdottomasti valokuvata häntä, kun vihdoinkin saimme tänään sunnuntaina aikataulut natsaamaan.

Olemme Ilonan kanssa monella tapaa hyvin samanlaisia naisia ja se lienee syynä, että olemme ylipäänsä matkan varrella tutustuneet. Olemme molemmat akateemisia, työelämässä menestyneitä ja haluamme siitä huolimatta näyttää naisellisilta Naisilta. Isolla ännällä. Nainen saa näyttää hyvältä, panostaa ulkonäköönsä ja olla siitä huolimatta vakavasti työelämässä otettava, ilman pelkoa siitä, että uskottavuus kärsii. 

Me molemmat noudatamme pukeutumisessa oikeastaan samaa kaavaa. Business -asuja voi nimittäin ihan yhtä hyvin löytää niin henkkamaukalta kuin fifth avenuen hienostobutiikeista. Ihan sama, kunhan itsellä on niissä hyvä ja itsevarma olla. 

Ainoa ero pukeutumisessamme on oikeastaan se, että Ilona käyttää minua rohkeammin näyttäviä koruja. Muutoin vaatekaappiemme sisällöt ei juurikaan poikkea. Paljon businesmekkoja, hameita, kauluspaitoja, korkeita korkoja ja laadukkaita asusteita.  

Veikkaanpa, että tästä naisesta kuulemme vielä - joko politiikan tai yritysmaailman huipulta, saattepa nähdä! Käykäähän siis tutustumassa Ilonan blogiin, kas tästä näin, klik

Kotelomekko: H&M
Laukku: LV
Korvakorut: Chanel
Kaulakoru: second hand
Kello: Just Cavalli

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi, tässähän miltei punastuu. :) Oli todella mukavaa kyläillä eilen teillä, treffataan pian uudestaan ja ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Voi kun upea nainen ja kaunis kokonaisuus hänellä :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.