Ylellinen kashmirneule -mekko

23.11.2014

Viikonloppu alkaa olla lopuillaan ja vielä ennen uuden viikon starttaamista haluaisin esitellä teille vaatekaappini uutukaisen, ylellisen ja ihanan kashmirista kudotun neulemekon. 

Kashmir on materiaalina ylellinen, pehmeä ja ihoa vasten miellyttävä. Ja lämmin! Sen tähden olin kiinnostunut juurikin tästä kyseisestä kashmirmekosta, kun sain valita itselleni neuleen upouuden nettiliikkeen Kashmirneule.com -valikoimista. Mekon sen tähden, että tykkään pitää mekkoja eikä taatusti haittaa, että se päällä kestää töissä ja työmatkoilla myös talven pientä pakkasta.

Kashmirneule.com on tosiaan Suomeenkin kashmirneuleita ihan kohtuulliseen hintaan toimittava Slovakialainen yritys. Olen ollut nyt yrityksen takana olevan Peter Gresan kanssa tekemisissä pidemmän aikaa ja olen saanut yrityksestä erittäin luotettavan kuvan! Hän on aina tavoitettavissa ja vastaa viesteihin käsittämättömän nopeasti. Kun mekko lähetettiin minulle, siitä tiedotettiin henkilökohtaisesti ja varmistettiin myös sen saapuminen perille. Arvostan sellaista toimintaa maasta marssiin! 

Oma mekkoni on Kashmirneule.com malliston Rosalia -niminen mekko ja se löytyy tästä näin, klik. Sivuilta löytyy mekon tarkka koko sentin tarkkuudella eli omat mitat kannattaa tarkistaa ihan mittanauhan avulla ennen tilaamista. Minä päädyin M -kokoon ja se oli hyvä valinta, vaikka normaalisti käytänkin S-koon vaatteita.

Valkoinen kauluspaita neuleen tai mekon alla tuo kokonaisuuteen mukavasti business -henkeä ja sopivan pituutensa tähden mekko on myös täydellinen pari Zign´n ylipolvensaappaille. Ihan minun tyylinen työasu siis!

Kashmirneuleet on muuten kiva joululahjavinkki laatua arvostaville eli suosittelen lämpimästi! Mukavia sunnuntain viimeisiä hetkiä! 
Mekko: Kashmirneule.com malli Rosalia
Saappaat: Zign (eli nämä)
Kauluspaita: Ralph Lauren
Laukku: Tory Burch

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja kauniin värinen mekko! Mitenköhän tuo kashmir kestää istumista? siis mekon hankausta tuoliin? Oma kashmir-neuleeni ainakin tuppaa vähän nyppyyntymään hihojen alta ja kyljistä, vaikkei erityisesti hankaakaan mihinkään. Toisaalta, sen minkä ehkä huolenpidon määrässä menettää, sen mukavuudessa ja pehmeydessä saa.
  Neulemekko on kyllä yksi kätevimpiä työvaatteita, niitä on vain tällä hetkellä aika vähän kaupoissa, olen nimittäin yrittänyt etsiä poolomekkoa itselleni.

  Kivaa alkavaa työviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä just mun ruskea, sellainen ruskeanharmaa! Kashmirneule.com -sivuilta löytyy kashmirvaatteiden hoito-ohjeet, mutta jostain syystä nyt en tähän hätään niitä löytänyt.. Siellä kerrottiin, että nukkaantuminen kuuluu sen ominaisuuksiin, ja sitä voi kyllä poistaa (minä poistan kyllä taatusti sellaisella nukanpoistolaitteella). Hoito-ohjeisiin kuului myös (ihan kuten villankin) tuulettamalla huoltaminen, eikä sitä suositella käytettäväksi kuin max kaksi päivää peräkkäin. Sitten tuuletus ja pieni lepo.

   Neulemekko on tosi hyvä ja käytännöllinen työvaate, mutta ainakin minulla vaatii alleen spanxit eli muotoilevat alusvaatesysteemit:)

   Poista
 2. Oi kun kaunis mekko, todella monikäyttöinen ja menee monessa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Kauluspaidan (jossa on sellaiset jämäkät kaulukset) avullahan se kummasti myös virallistuu:)

   Poista
 3. Tyylikäs mekko! Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja:) Melkein jo talvi tuli mutta eipä se sitten tullutkaan:) Täällä Helsingissä sataa oikein sitkeästi.. Mukavaa viikon jatkoa Katja!

   Poista
 4. Kyllä onkin kaunis ja sopii sinulle todella hyvin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko, todella!! Saappaat sopivat nyt hyvin sen kanssa. Sua pukee tuollainen kapea malli hyvin. : )

  VastaaPoista
 6. Varmista saako käyttää nypynpoisto laitetta ennen kun hurautat sillä, mulle on sanottu, ettei saa käyttää

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.