Illallisasu laivalla

27.11.2014

Tallinnan matkalla söimme illallista kaikki yhdessä ja sitä varten meillä oli noin vartti aikaa valmistautua. Käytännössä se tarkoitti sitä, että vaihdoin pikavauhtia vaatteet ja lisäsin vähän huulipunaa. Kuvista päätellen hiukset taisi jäädä kampaamatta, mutta mitäs pienistä:)

Illallisasuksi valitsin reissuun mukaan New Yorkin Zarasta ostamani mustan sifonkisen röyhelökauluspaidan sekä tekonahkahousut. Kuvista muuten kiitos kuuluu Maijulle, jonka kanssa kuvailimme laivan käytävällä tuhdin illallisen jälkeen. Vähän ennen tanssilattialle siirtymistä..

New Yorkin Zarasta on pakko sanoa muutama sananen, koska jotenkin vahingossa päädyin siihen liikkeeseen. Normaalisti nimittäin vältän ulkomaanmatkoilla ketjuliikkeitä, joita Suomessakin on tarjolla. Sehän on vähän niinkuin ajanhaaskausta muutenkin lyhyellä matkalla.

Heti ovesta sisään astuttuani olin suorastaan ällistynyt. Siinä missä Suomen Zara on täynnä hyvinkin nuoria tyttösiä, Nykin Zaran asiakaskunta oli silminnähden aikuisempaa, busineshenkisesti pukeutunutta naista. Ja valikoima oli pullollaan toinen toistaan upeampia mekkoja, paitoja, hameita, takkeja ja vaikka mitä! Olisin oikeasti voinut ostaa 80% liikkeen valikoimista itselleni. Suomen Zarasta löydän nykyään todella harvoin mitään, koska valikoimat on valittu ihan toisentyyppiselle kohderyhmälle.

Minun haaviini New Yorkin Zarasta jäi tämä päälläoleva asu, sekä lisäksi yksi tummansininen perusjakku. 

Eli naiset hoi - käykää ihmeessä New Yorkin matkallanne 5th Avenuen Zarassa, jos tarvitsette ideoita vaikkapa työpukeutumiseen! Tulette yllättymään!
Paita ja housut: Zara
Kengät: Billi Bi

5 kommenttia:

 1. Kaunis asu!
  En juurikaan löydä Aleksin Zarasta mitään, mutta Jumbon Zarasta löydän aina kaikkea :)

  VastaaPoista
 2. Todella kiva tuo röyhelöpusero !
  Olen itse myös törmännyt ns. ketjuliikkeiden kanssa ulkomailla siihen, että niissä on
  aikuisemmat mallistot. Suomessa yllättävästi liian teiniä ja se on harmi!

  kivaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Suosittelen myös Itiksen uutta Zaraa, on ihan toinen meininki kuin Aleksanterinkadulla.

  VastaaPoista
 4. Tuo sun puserosi on kyllä kaunis. Vähän sellainen mitä olen metsästänyt ;)

  VastaaPoista
 5. Hei BW, olen huomannut tuon saman New Yorkin Zarassa: aikuisempia asiakkaita ja Suomen Zarasta poikkeavia vaatteita. Tosin joissakin Euroopan metropoleissakin on sama tilanne. Ostin Pariisin Zarasta mekon, jota ei koskaan tullut Suomeen myyntiin. Eli jos aikaa jää, matkoilla ainakin piipahdan myös Zarassa.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.