Harmaat verryttelyhousut ja 15% alennuskoodi Zalandolle - voimassa vain sunnuntaina 9.11

8.11.2014

Alkuun vähän huulipuna-asiaa, josta on pitänyt kirjoittaa monessakin yhteydessä, mutta joka aina jää muiden asioiden jalkoihin.. Okei. Käytän huulipunia aika vähän. Nekin on yleensä sellaisia ruskean ja nuden sekotelmia eli mahdollisimman huomaamattomia. Olen ajatellut, että kirkkaan punaiset huulet ei vaan sovi minulle ja  tyytynyt katselemaan niitä heillä, joita sellaiset pukee. 

Jo ajat sitten kesällä löysin Lumenen Wild Rose huulipunien joukosta aivan ihastuttavan sävyn - Perennoja 65. Wild Rose -sarjan punat tuntuu huulilla ihanan kevyiltä ja sopivan rasvaisilta ja sävykin kestää yllättävän pitkään ihan paikallaan. Tosi mukavaa löytää vähän kuin uusi asuste, koska raikas huulipunahan piristää kummasti muuten ehkä pliisua asua.

Kuten vaikkapa tätä minun lauantaipäivän asua. Eli vihdoinkin ehdin päivänvalon aikaan ulos kuvaamaan nämä Zalandolta hankkimani Rich&Royal -merkin verryttelyhousut*. Yhdistin ne Topshopin supergirly -pitsipaitikseen* ja Zio -kenkäkaupasta ostamiini Roberto Festan punaisiin korkkareihin, jotta verkkarit ei näyttäisi ihan niin tylsiltä. Kyseistä pitsipaitista on muuten tullut käytettyä syksyn aikana töissä aika paljon. Toisin kuin verryttelyhousuja, heh.

Nämä harmaat verryttelyhousutsaa luvan lähteä ihan ykkösvaatteena mukaan ensi viikon New Yorkin reissulle. Kangas ainakin vaikuttaa niin laadukkaalta, että polvipussien ei pitäisi ilmestyä ihan välittömästi, vaikka tuskin niiltä vältytään.. Ja kun ne alkaa pullottaa, saa housut luvan siirtyä (sinänsä kyllä tarpeelliselle) kotihousuosastolle. Mutta käytetään nyt tämä hyvänäoloaika kuitenkin ensin hyväksi.

Ja hei, 15%:n alennuskoodi Zalandolle, jeee! Se on voimassa siis vain isänpäiväsunnuntain! Aina kun olen itse shoppaillut siellä, ei mitään koodeja ole ollut tajolla eli nyt olisi hyvä hetki joko hemmotella itseään, ostaa tarpeellista talvikampetta lapsille tai vaikkapa varautua jo joulunaikaan!

Koodi = 45XMASSU

*Ehdot: Etu on voimassa 09.11.2014 kohdistetussa valikoimassa ja tilauksen vähimmäisarvo on 100,00 €.
Tämän edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista. Etua ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin. Alennus ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.

Oikein sydämellistä huomista isänpäivää kaikille maailman iseille <3

Tähdellä (*) merkityt linkit ovat adlinkkejä ja johdattelevat Zalandon sivuille.Paita: Topshop (katso myös tämä)
Housut: Rich&Royal
Kengät: Roberto Festa
Huulipuna: Lumene Wild Rose, sävy 65 (Perennoja)

11 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus jota kengät ja puna elävöittävät ihanasti. Lumenen punat ovat mahtavia, tosin taidan asua liian lähellä tehtaanmyymälän uskomatonta valikoimaa. Köh. Niitä on muutama... :D

  Hyvää isänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu! Huulipunat on ihmeellisiä, kun niitä tuntuu kertyvän hiljalleen kaikki meikkipussin pohjat täyteen.. Harva tulee käytettyä loppuun asti ja sitä jämää ei oikein kehtaa heittää vielä menemäänkään. Ihmekkös tuo, että ne tuppaavat hiukan lisääntymään:)

   Poista
 2. Yes gollareille:)
  Ja punaisille korkkareille!
  Leena

  VastaaPoista
 3. Nuo kollarit ovat kyllä ihqut! Sinulle sopii, kun olet hoikka :) Ihanaa sunnuntaita sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Oikein mukavaa alkanutta uutta viikkoa myös Sinulle:) Palailen blogiin taas loppuviikosta, kun palailen Nykin reissulta, ellen sitten malta keskittyä tekemään jutun poikasta sieltä käsin:)

   Poista
 4. Miten noin salonkikelpoisia verryttelyhousuja voi olla olemassakaan, ihastuin!
  Pitääkin kirjoittaa Joulupukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaitaset lahkeet ja tarpeeksi naftit niin avot:)

   Poista
 5. Anteeksi, mutta minusta aika nolo yhdistelmä... Ehkä olen vain vanhanaikainen. Pisteet kuitenkin rohkeudesta.

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kaikesta tarvi onneksi tykätä. Maailmaan mahtuu niin paljon kaikkea, että eiköhän sieltä jokaiselle löydy jotain mieluista:) Joskus pieni irtiotto totutusta tekee itseasiassa ihan hyvää, kannattaa joskus kokeilla!

   Poista
 6. Rakastan tätä myymälä, heillä on suuri myynti ja lisäksi siellä koko ajan vähennykset. kiitos

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.