Asukuvat ammattilaisen ottamana

21.11.2014

Tere Tallinnast! Sain Viestintä- ja Pr-toimisto d´Oro´lta kutsun toimittajamatkalle Tallink Siljan vieraana Tallinnaan, jossa sain kunnian tutustua monen muun asian lisäksi 15:een erittäin mielenkiintoiseen kauneusalan ammattilaiseen. Reissu oli aivan huikea, ja siitä iso kiitos kaikille mahtaville tyypeille ja tietysti d´Oro´n Sirkka Siiskoselle ja Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd´lle.

Viikonlopun aikana kerron enemmän itse matkasta, mutta näin perjantain kunniaksi ajattelin laittaa jakoon valokuvia, jotka on ottanut Anna -lehden valokuvaaja Pekka Mustonen. Annoin enemmän kuin suosiolla oman kamerani hänen ammattimaisiin käsiinsä ja tämmöistä jälkeä siitä syntyi. Päätinkin että en enää ikinä vaihda näitä hänen asetuksiaan. Ja kuten tiedätte, ikuisuus on pitkä aika:)

Kuvissa on aivan huisin komea, miesmallina tunnettu Juri Silvennoinen ja ihanan herttainen, elegantti bloggaaja Sharon Rubanovitch

Tallinnan päivä oli pitkä ja senpä tähden päälle valikoitui ennenkaikkea mukava asu. Ostin vaalean Michael Korsin "laatikkoneuleen" edellisen viikon nykin reissulta, kuten myös erittäin hyvät kävelykengät eli ylipolven matalat Geoxin saappaat. Ne ei valitettavasti näy näistä kuvista, mutta kurkatkaapa Instaan lisäämääni kuvaa, josta saa jonkinmoisen käsityksen niistä. Sen lisäksi, että ne on kivannäköiset, ne on myös talveen sopivat. Ainakaan minulle tämä yhtälö ei nimittäin ole aina itsestäänselvyys..

Helsinkiin on tänään ilmestynyt hento lumikerros ja meidän parvekkeelle tunnelmalliset jouluvalot. Siihen ne vaan jostain tulla tupsahti Tallinnan reissun aikana:)

Mukavaa ja tunnelmallista alkanutta viikonloppua teillekin!

7 kommenttia:

 1. Kyllä on hyvän näköisiä kuvia. Sä voit pakata tuon Pekan kuvaamaan sun asukuvat jatkossa. Näinhän me sovittiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän me Maiju sun kanssa vähän sovittiin.. Pekka ei tosin tiedä asiasta vielä mitään:)

   Poista
 2. Voih, millähän asetuksilla voisi saada edes puoliksi noin ihania kuvia :)? Mun katse kiinnittyi upeiden kuvien lisäksi myös sun upeaan paitaan <3 Olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt tuonlaista valkoista neuletta, mutta missään ei ole tullut vastaan... eikä varmaan tulekaan, kun omasi on Nykin ostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän Hanna niin tuon tunteen.. Mullakin on kunnon järkkäri, jonka ominaisuuksia en ole juurikaan hyödyntänyt vaan valinnut maksimissaan puoliautomaattiasetukset ja kaikkein haasteellisimmissa oloissa täysautomaattiset. Ei mitään järkeä! Se että on hyvä kamera, ei takaa vielä onnistuneita kuvia!

   Pekkahan ei ymmärrä ollenkaan mitään puoli- saatikka täysautomaattiasetuksia, koska kuvat pitää hänen mielestään ottaa itse säätäen eli M-asetusta käyttäen. Ja vain harjoittelemalla ISO-herkkyyden, aukon ja valotusajan eri variaatioita, sen voi oppia.

   Ylemmässä kuvassa ISO-herkkyys on 2500, objektiivissa 28 mm, aukko 4,5 ja valotusaika 1/25. Kuvat on otettu Tallink Spa -kylpylässä, jossa valoa suorastaan tulvi kuvauspaikkaan! Paikka ja kameran asetukset on aika armollinen yhtälö kuvattavalle, you know:)

   Poista
 3. Mistä ihana neule?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on New Yorkista Michael Korsin liikkeestä. Nopea silmäys tunnetuimpiin verkkokauppoihin viittaisi siihen, että näitä ei helpolla löydy..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.