Viikonlopun tunnelmista ja ALE-koodi Zalandolle

3.10.2014

Parhaita on ne viikonloput, jolloin ei ole tiedossa mitään ohjelmaa! Aikatauluista vapaata elämää parin päivän ajan eli luvassa on ainakin aamupala piiiitkän kaavan mukaan. Helsingin Sanomat kera Latte Machiaton (maailman parasta kahvia muuten omasta kahvikoneesta), hedelmiä, jotain ihanaa sämpylää ja kaiken kruununa amerikkalaisia pannukakkuja marjojen, banaanin ja vaahterasiirapin kanssa kuorrutettuna. 

Kulissikiire saa siis luvan loppua ainakin viikonlopun ajaksi!

Meillä alkoi viikonloppuvapaus alkoi aikaslailla yllättävällä sairaalareissulla Kätilöopistolle - tai siis niin yllättävällä kuin pienen vauvan syntymä voi olla <3 Pääsimme nimittäin tänään katsomaan eilen sukulaisperheelle syntynyttä poikavauvaa! Tsiisus miten pieni voi ihmisen taimi olla, vaikka olikin yli nelikiloinen. 

Ai niin. Ennenkuin unohdan: Sain Zalandolta käyttöönne ALE-koodin, joka on voimassa tämän viikonlopun ajan eli sunnuntaihin 5.10.2014 klo 23.59 saakka. Kaikki seuraavat linkit ovat adlinkkejä, jotka johdattelevat Zalandon nettikaupan ihmeelliseen maailmaan. 

Jos siis mieli halajaa nettiostoksille viikonlopun aikana, niin kurkkaappa ihmeessä Zalandon tarjoomaa! Siitä ei voi valikoima enää laajemmaksi muuttua! Jos nyt jotain vinkkejä pitäisi antaa, niin meikäläinen on alkanut katsella jo pikkujoulumekkoja vähän sillä silmällä ja aika monta Superkaunista ja hienostunutta vaihtoehtoa löytyy vaikkapa näistä Zalandon Elegant -tyylin upeuksista

Tai vaikka upouusi Topshopin -mallisto! Käykää ihmeessä tutustumassa! Ainakin minuun kolahtaa mallistosta aika hiton moni juttu, kuten vaikkapa tämä, jo esittelemäni sininen vekkihame.

Siitä ALE-koodista:

Koodi on  BGFAMESU  
Saat sillä 15% alennuksen yli 100 euron ostoksista ja se koskee koko Zalandon mallistoa.
Koodi on voimassa vain sunnuntaihin klo 23.59 saakka.

Tunnelmallista ja sopivan kohtuullista shoppailu -viikonloppua teille kaikille!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! <3

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja sitä samaa, vielä näin sunnuntaiehtoollakin:) Nähdään taas!

   Poista
 2. Meidän harjoittelupätkä on tällä hetkellä synnystysosasto.Pieniä kiinalaisvauvoja tulee "ovista ja ikkunoista".
  Jokainen baby on niin yli söpö että! Yllättävän paljon muuten syntyy poikavauvoja...
  Olemme päässeet mukaan synnytykseenkin pariin otteeseen. Hieman on tämä touhu erilaista näin länsimaalaisen silmin.
  Syksy saapuu tännekin pikkuhiljaa, mutta ole ja elo on yhtä mukavaa silti täällä. Kovasti terkkuja sinulle BW!
  terv. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu terkuista!!:) Mihin ne kiinalaiset tyttövauvat oikein "häipyy" matkan varrella, kun eivät päädy synnärille, härregyyd sentään..

   Saa nähdä, millaisia uudistuksia Suomen terveydenhuolto oikein kohtaa, kunhan kotiudutte ja alatte implementoida kaikkea reissussa oppimaanne!

   Poista
 3. Voi, onko ihanampaa kuin uusi pieni vauva :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna! Pienet vauvat on kyllä niin ihania pehmoisia palleroita<3 Pääsin tänäänkin vähän paijaamaan häntä, 3 päivää vanhaa veitikkaa! Olipa ihanaa nähdä ja päästä nuuhkimaan vastasyntyneen pehmoista tuoksua:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.