Kosmetiikkaa - Sävyttävä hoitoaine

22.10.2014

Kävin kampaajalla liian kauan aikaa jokunen tovi sitten. Se perussetti eli leikkaus ja värjäyshän siellä tehtiin. Hiusten tyviin laitettiin vähän tummempaa väriä, jotta juurikasvu ei häiritsisi liian pian. Olisiko se sitä luonnollista liukuvärjäystä vai vastenmielistä kaksivärisyyttä, rajoilla mennään..

Joka tapauksessa, minulle suositeltiin kampaamossa sekoitettavaa sävyttävää hoitoainetta, jotta väri säilyisi pidempään käyttökelpoisena eikä juurikasvun raja olisi niin luotisuora ja selkeä kuin se normaalisti tuppaa olemaan.

Hoitoaine tehdään siis jokaisen omaan väriin ja sävyyn sopivaksi eli mixtuura tehdään tyhjään pulloon aina paikan päällä. Sitä käytetään hiuksissa hoitoaineen tilalla noin kerran viikossa ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Hiukset saa hyvää sävyä aina seuraavaan käyttökertaan saakka eli ainakin itselläni se on toiminut mainiosti ja antaa kampaamossa tehdylle värjäykselle selkeästi pidemmän eliniän. 

Olen aikaisemmin käyttänyt aina hopeashampoota, joka kuluttaa ikävästi hiuksia. Tykkään tästä hoitoainetuotteesta senkin tähden, että aine on selkeästi hellävaraisempi eikä sisällä ammoniakkia laisinkaan. Pigmenttiä on mukana runsaasti eli se värjää käsiteltyäkin hiusta ja samalla hoitaa sitä hellävaraisesti. Hiukset ei tunnu ollenkaan kovankappuraisen "värjätyiltä".

Me like!

4 kommenttia:

 1. Varmasti hyvä tuote ja kaiken lisäksi hellävarainen, joka on tärkeä asia pitkien hiusten kanssa :) Kivaa iltaa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta hiustuotteiden pitää olla hellävaraisia, varsinkin hoitoaineen! Ainakin meikäläisen kuontalo on ihan kamalaa katsottavaa, jos hoitoaine ei ole kunnollinen..

   Mukavaa viikonloppua Jaana!

   Poista
 2. Minun kampaajani tekee samanlaisia. Myös semmoisia jolla saisin turkoosin tai pinkin tukan ;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.