Suosikkimeikkejä: "Pohjamateriaali"

15.9.2014

Oletteko malttaneet kauppakeskusreissuillanne olla poikkeamatta Inglotin myymälöissä? Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ne sijaitsevat houkuttelevasti suosituimmissa kauppakeskuksissa (Kluuvissa, Itiksessä, Sellossa ja Jumbossa), enkä ainakaan minä pysty niiden ohi kävelemään poikkeamatta sisään.

Inglot on ollut nyt muutaman vuoden täällä Suomessa, mutta maailmalla se on ollut jo pitkään, noin 30 vuotta. Itse tutustuin merkkiin hiukan paremmin, kun kyselin työpaikalla apuja kestävämmän meikin perään. Edessä oli nimittäin tärkeä tapahtuma, itse asiassa televisiossa esiintyminen. Ja koska Inglotin kaikki myyjätkin on ammattimeikkaajia, sopi yhtälö minun tarpeisiini ihan täydellisesti.

Ensimmäisestä haasteellisesta meikkaushetkestä lähtien meikkipussiin on sujahtanut aina vaan enemmän ja enemmän Inglotin tuotteita. Ne ovat erittäin hyvän laatuisia, mutta siitä huolimatta varsin kohtuuhintaisia tuotteita. Maailmalla merkki on tunnettu pigmenttirikkaista meikeistään ja senhän todistaa ja myymälöiden yleisilmekin.

Eli jos tarvitsen kestävän meikin, teen sen arkenakin näillä Inglotin "pohjamateriaaleilla" eli levitän päivävoiteen päälle, erityisesti kasvojen t-alueelle geelimäistä "pohjageeliä", joka tasoittaa ihoa ja varmistaa sen, että meikki ei päivän aikana liikuskele eikä ala kiiltää kriittisellä hetkellä. Sen päälle kohtuullisen mattapintaista, mutta samettisen sujuvasti levittyvää meikkivoidetta ja mustien silmärinkuloiden ympärille vielä silmänalusvoidetta.

Meikki pysyy koko päivän todella hyvänä! Seuraavaksi ajattelin hankkia Inglotista vielä irtopuuterin, koska Diorin (ihan mielettömän kallis semmoinen) alkaa vedellä viimeisiään.

Tämä postaus ei muuten ollut minkään sortin yhteistyöpostaus.

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa tykästynyt Inglotin meikkeihin. Olen itse kanssa vaihtanut jotain Joe Blascon tuotteita Inglotin tuotteisiin. Välistä on ihan hyvä vähän vaihdella. Luomivärit ja huulipunat on testattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inglot muuten valmistaa kaikki meikkinsä omissa tuotantolaitoksissaan ja myy vain omien yritysten kautta niitä! Maiju: Kannattaa testata heidän meikkivälineistöä myös, suosittelen lämpimästi!

   Poista
 2. Ihan äsken ostin Inglotin irtopuuterin. Suosittelen lämpimästi, varsinkin sellaisille, joiden iho alkaa nopeasti kiillellä päivän aikana! Minulla on se "väritön" versio, toimii paremmin sekä kesä- että talvipohjan kanssa.

  t. Miuliu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miuliu vinkistä! Minäkin ajattelin tosiaan hankkia irtopuuteria seuraavaksi, koska sillä minunmeikki on kiinnitetty, kun olen käynyt heillä meikkauksessa. Ja kesti aamusta ihan iltaan saakka täysin ehyenä, en tehnyt päivän aikana meikille mitään!

   Diorin (kylläkin erittäin hyvästä, ei siinä mitään) irtopuuterista maksoin noin 80 euroa, kun Inglotilta saan laadukkaan vastaavan noin 30 eurolla..

   Poista
 3. Rakastan Inglotin meikkejä. Vaan on sanottava, että minä en ainakaan Sellossa ole sitä enää nähnyt. Oli se siellä, siksi ne lköysinkin vaan katosi sieltä vuosi sitten. Luomivärit ovat oma heikkouteni ja paras kulmakynä koskaan (omasta mielestäni toki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta!? Nettisivujen mukaan Sellossa sellainen olisi edelleen, mutta uskon, että Sinä (jos joku) kyllä tiedät asian todellisen laidan! Minä en tunne Selloa oikeastaan ollenkaan, kun harvemmin tulee siellä päin liikuttua:)

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Yrityksen sivuillakin mainitaan, että Sellossa olisi myyntiä. Onkohan heillä omia liikkeitä vai myydäänkö tuotteita jonkun toisen yrityksen liikkeessä?

  VastaaPoista
 5. Oh, mullakin on Inglotin meikkivoide, ja se on kyllä ihan paras mikä mulla on ikinä ollut! :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.