Suomen Kultakelloon tutustumassa

3.9.2014

Olin eilen Suomen Kultakellon kutsuvierastilaisuudessa, jossa juhlittiin kyseisen perheyrityksen 12. liikkeen avajaisia. Ainakin helsinkiläiset lienee noteeranneet Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun risteyksessä niiden uuden myymälän, siis ihan paraatipaikalla.

Minä ihailen ihan mahdottomasti suomalaisia yrittäjiä ja nostan hattua kera syvän kumarruksen kaikille heille! Ajat ei taatusti ole helpoimmasta päästä rakentaa toimivaa liiketoimintamallia. Helpommallakin voisi euronsa tienata, toteaa yllättävän moni sielunsa yritykselle myynyt yrittäjä.

Suomen Kultakello on kyllä tehnyt jotain todella oikein. Se on edelleen perheyritys ja harjoittanut liiketoimintaa jo vuodesta 1965. Kunnioitettava 50 vuoden ikä häämöttää siis jo ihan nurkan takana. Miettikää, 50 vuotta! 

Tiesittekö muuten, että historiankirjoihin vahvasti jääneen 1930 -luvun laman aikaan jalometalliala ja kosmetiikkaan keskittyneet yritykset kärsivät toimialoina taloudellisesti kaikkein vähiten. Ihminen on nääs aina tavoitellut kauneutta, oli maailma ympärillä olisi minkälaisessa suhdannetilassa tahansa. 

No mutta. Tupa oli täynnä ihmisiä, tarjoilut oli erinomaiset ja ihmiset hyväntuulisia. Niistä elementeistä on mukavat tilaisuudet tehty. Ihastelin silmät päästäni illan juontajaa, superkaunista Anna-Liisa Tilusta. Siinä on kuulkaas missi kaikkien aikojen kauneimmasta päästä. Paikalla oli myös dj:n ominaisuudessa uusi suosikkimuusikkoni, eli Klubi77 -yhtyeen keulahahmo Perttu Kurttila. Ja hei, jos ette vielä ole kuunnelleet hänen (yhdessä Alexandan kanssa) kanssa tekemää biisiä Love, niin tehkääpä se hyvät ihmiset nyt, klik. Ihastuminen on satavarmaa - Takaan.


^ Suomen Kultakellon sisäänostaja Kristiina Kotisalo Anna-Liisa Tiluksen kanssa jutustelemassa. Sisäänostajan roolihan on jokaisen kuluttajabisneksessä olevan yrityksen kannalta kriittisen tärkeä rooli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.