Nahkamekko

14.9.2014

Heippamoi pitkästä aikaa! Olen taistellut täällä ruudun toisella puolella tietoteknisten ongelmien kanssa jo monta päivää, eikä vanha raakkine MacBook Pro suostu enää ottamaan oikein komentoja vastaan. 

Harvoin tulee lähtemällä lähdettyä jonnekin muualle kuvaamaan, vaan yleensä sitä tarttuu siihen kaikkein helpoimpaan vaihtoehtoon. Tänään sunnuntaina tein poikkeuksellisesti niin ja kameraan jäikin jälki yli sadasta valokuvasta. Onnistuin hävittämään niistä 68 kappaletta siirtovaiheessa (älkää kysykö miten ja minne..), 2 päätyi tänne blogiin ja loppuja en saa siirrettyä kamerasta minnekään. Eli poikkeuksellisesti esittelen teille kaikki kuvat, mitä irti sain. Todennäköisesti nämä kaksi kuvaa eivät olisi päätyneet tänne blogiin, koska kameralla oli niin monta ja paljon parempaa versiota. 

No, kiukku on vaan yritettävä lokeroida jonnekin taka-alalle.. 

Kerroin jo toukokuussa, kuinka olin pitkään himoinnut oikein kunnollista, pehmeää ja hihallista nahkamekkoa, ja kuinka sen sitten lopulta löysin. Kesähelteillä en oikein innostunut tätä käyttämään, enkä oikeastaan edes kokeilemaan mustaa nahkaista mekkoa, mutta tähän lempeään syksyynhän se sopii oikein mainosti. Salonkikelpoistus tapahtuu tietysti valkoisen kauluspaidan kanssa yhdistettynä ja mekkoa voi sen jälkeen käyttää vaikka vähän virallisemmissakin tilanteissa. 

Harmi, että näette tästä, superhyvin istuvasta mekosta vain pienen palan, mutta kunhan saan taas vehkeet pelittämään, niin näette vähän paremmin kokonaisuutta.

Muutoin viikonloppu on taas kulunut kotia siivoten, paikkoja järjestellessä ja yleensä ottaen vain kotoillessa. Viihdyn nykyään kotona ihan mahdottoman hyvin, eikä mieli tekisi lähteä yhtikäs minnekään. Kuherruskuukausi uudessa kodissa senkun vaan jatkuu:)

Oikein mukavaa sunnuntaita (teille muille) ja intoa uuteen alkavaan viikkoon!
Leatherdress: Selected Femme (adlink, klik)
Shirt: H&M
Heels: Billi Bi

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo mekko jo näissäkin kuvissa upealta näyttää;)
  Ja tietotekniikka kun alkaa temppuilemaan, se sotkee aika monta juttua - ja käy hermoon;)
  Upeaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kivat ja upea kokonaisuus. Näytät todella hyvältä!

  VastaaPoista
 3. On huikian ihana,
  Mua kiinnostaisi tietää mekon kokonaispituus -- tuolla Zalandon sivuillakaan ei sitä mainittu. Kiits

  VastaaPoista
 4. Missä on uudet kuvat? Ota kuvat edestä ja sivulta niin että näkee miten rinnat istuu nahkamekkoon,myös kynnet voisi lakata,,,,,,,,

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.