Nahkahame vielä kerran

19.9.2014

Kuten aikaisemmin kerroin, tietokone teki todellisen tepposen ja hävitti ison kasan viime viikonlopun kuvaussession tuotoksista. Olin lykännyt ja lykännyt tietokoneen puhdistusoperaatiota ja ajatellut, että aika jotenkin vaan korjaisi kaikki koneen ongelmat ja jonain aamuna heräisin, eikä niitä enää olisi. No, näin tapahtunee enää vain saduissa, jos sielläkään.

Sen verran kiukutti ajatus siitä, että aikamoinen panostus viikonlopun hetkistä olisi mennyt ihan harakoille eli ei auttanut muu kuin aloittaa armoton googlettelu vinkeistä koneen puhdistamiseksi. Etsivähän löytää eli sain kuin sainkin suoritettua puhdistusoperaation ja siirsinpä siinä siivousinnostuksen puuskissani parituhatta kuvaakin koneelta pois. Ja huhheijjaa, miten kevyeltä, nopealta ja ihanan virtuaalipuhtaalta tämä kone tuntuukaan! Harkitsin jopa koneen vaihtoa uuteen, mutta eipä taida tarvita, sillä elinaikaa tulla tupsahti tälle virtuaaliebolaa poteneelle kaverille kummasti lisää. 

Sieltä siivousreissulta nämä mystisesti kadonneet kuvatkin lopulta löytyivät, kuten muutama muukin, joita en osannut edes kaivata! Ai niin, tulipa mieleen, että olisikohan se minun kadoksissa oleva kirja mahdollisesti siellä samaisessa paikassa?? Voikohan sinne hävitä ihan konkreettistakin tavaraa, heh..

No mutta, nyt on viikonloppu taas käsillä ja ihanan mielenkiintoista ohjelmaa luvassa. Lähdemme nimittäin huomenna aamulla kohden Itäistä Suomea ja mikäpä sen mukavampaa. Tämä kulunut viikko oli muuten oikein onnistunut, paitsi tanskalaisten kanssa ei mennyt oikein putkeen.. Meillä nimittäin alkaa projektityö olla valmiina, mutta nämä minun ihanat diskuteeraajakolleegat ei millään meinaa luovuttaa "pilkunviilaustaan". Siinä missä minä olisin päästänyt työn käsistäni jo aikaa sitten, he vaan hinkkaa ja hinkkaa kirjaimellisesti pilkkujen paikkoja. Minusta ei (hittosoikoon) ollut heille tällä viikolla mitään hyötyä, vaikka uhrasin aiheelle monta, kallisarvoista työtuntia! Sellainen pilkunviilaus ei vaan ole meikäläisen juttu.

Nyt kuitenkin perjantai-illan kimppuun. Taidanpa istahtaa sohvalle sohvaperuna-asentoon ja katsoa paljon etukäteishuomiota saaneen Vain Elämää aloitusjakson. Ja lauleskella parhaat biisit ehkä mukana.

Siispä mukavia viikonlopun alkajaishetkiä teillekin!

9 kommenttia:

 1. Upea mekko, sopii sulle täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna:) Oon vaan niin heikkona nahkaan.. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa Hanna!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, kiitos Nonna ja mukavaa sunnuntain jatkoa:)

   Poista
 3. Haha, joku muukin on suurten linjojen nainen. :D Pilkkuja, sanamuotoja ja marginaaleja ei tarvitsisi mielestäni säätää aina tuntitolkulla. Niiden seasta useimmiten kyllä pystyy hahmottamaan oleellisen ja tärkeän. Joskus liitin viilauksen tiettyyn kulttuuriin, mutta työ kansainvälisessä tiimissä opetti asian liittyvän vain luonteenpiirteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sen täytyy olla, koska eihän me niin kaukana olla toisistamme tanskalaisten kanssa! Olen yllättänyt niin monesti itseni miettimästä, että "Mistä ihmeestä ne niitä edes keksii.." ja olo on hiukan avuton ja hyödytön:) Meikäläinen on ehdottomasti se, joka ideoi ja piirtää isot linjaukset ja sen jälkeen joku muu viilaa kaikki pilkut ja pisteet paikoilleen:)

   Poista
 4. Tämä mekko on kyllä super-makea! Olen katsellut Banana Republicilta sellaista ihanaa kotelomekkoa, jossa olisi kylkikappaleet nahkaa. Ehkä rohkenen taas kokeilemaan tilausta sieltä, kun annoit sen hyvän vinkin liittyen verkkomaksuun ;)

  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi! Äksät vaan pois ja numeroa tilalle, niin "saattaa" vaikka onnistua:) Banana on muuten siitäkin hyvä paikka, että siellä ei koot heittele eli sen kokoluokituksiin voi aina luottaa! Ja toimitus on ihan kotiovelle myös ilta-aikaan täällä pääkaupunkiseudulla.
   Toivottavasti kaikki meni hienosti H-hetkellä (mitä en kylläkään epäile yhtään)!

   Poista
  2. Jess, kiitti vinkeistä! Tätä olen katsellut: http://bananarepublic.gap.eu/browse/product.do?cid=1019298&vid=1&pid=000970521U014-17329

   Kaikki meni vallan mainiosti H-hetkellä ja olin tyytyväinen tapahtumaan :) Reilu viikon päästä on se toinen saman aihepiirin seminaari ja nyt väsään esitystä sinne. Kun molemmat seminaarit on ohi, saakin tämän syksyn osalta vähän huoahtaa!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.