Kukkaa ja midimittaa

28.9.2014

Sytyn aika hitaasti kaikenmaailman trendeille. Ensin täytyy päästä vähän makustelemaan, että miltäköhän ajatus jostain pintatrendistä tuntuisi ennenkuin säntään sitä suinpäin ostamaan.  Jos jokin juttu jää takaraivoon häiritsevästi mieleen, vasta silloin sitä täytyy päästä kokeilemaan. Kuten tällä kertaa kävi midimittaisen hameen kanssa.

En vaan ole päässyt irti midimittaisen hameen (tai mekon) ajatuksesta ja nimenomaan a-linjaisen sellaisen. Kun trendi ilmestyi naistenlehtiin ja blogeihin, en syttynyt siitä yhtään. Syystä että en ole halunnut korostaa jalkojani juuri siitä kohtaa, mistä midimitta katkeaa.

Selailin taannoin Zalandon ehtymätöntä tarjontaa uutuuksien osalta ja sieltä bongasin tämän hameen. Itse asiassa bongasin sen Zalandon kamppiksesta, jossa Keski-Eurooppalaisia bloggaajia oli pyydetty kampanjoimaan heidän suosikkejaan Zalandolle myyntiin tulleesta TopShopin mallistosta, kas tästä näin, klik. Enää ei tarvitse lähteä muualle maailmalle ostamaan Topshopilta, koska sekin löytyy nykyään Zalandon mallistosta. On se vaan melkoinen virtuaali-shopping center..

Oma midihameeni löytyi Milanolaisen Erikan valitsemasta Topshop -lookista, josta tosiaan tämän oman hameeni bongasin. Hame on a-linjainen ja sellaista ohutta kopeliini -kangasta. Siis ihan älyttömän mukava päällä.

Samalla tilasin Zalandolta myös tämän päällä olevan mustan Sisleyn poolon. Olen pooloihmisiä henkeen ja vereen, eikä se trendi lähde minusta todellakaan vähällä. Tiesin tämän kyseisen yksilön jo entuudestaan, koska olen ostanut samanlaisen muistaakseni vuosi sitten Kampin Benettonin myymälästä. Poolojakin on niin monenlaista ja monenlaatuista, ja minullakin on historiani jos jonkinlaisista variaatioista. On kuulkaa ostettu sutta ja sekundaa kerran jos toisenkin! 

Tämän Sisleyn poolon olen siis hyväksi todennut. Siihen ei tartu koirankarvat eikä sen pinta muutu nukkaiseksi yhden eikä kahden käyttökerran jälkeen, kuten niin moni muu yksilö tekee. Paitaa on vain yhdessä koossa eli jos olet suunnilleen minun kokoiseni (34-36), niin tässäpä mainio poolo.

Semmoinen asu siis tällä kertaa ja olisikin mukava kuulla, mitä tykkäät siitä?

Ai niin. Sunnuntai alkoi mukavasti, kun varasin marraskuulle New Yorkin matkan! Puolisoni lähtee sinne työmatkalle ja minä päätin vihdoin liittyä seuraan. Viimeksi taisin olla hänen siivellään Chicagossa noin viisi vuotta sitten eli jo oli aikakin. Olen vuoden verran rehkinyt työn ja opintojen ristitulessa ja ajattelin opintojen loppumisen kunniaksi palkita itseni oikein kunnon matkalla. Keväistä Lausannen 4 vkon "retkeä" ei voi lomaksi ristiä ja muutenkin viimeisestä kunnollisesta lomamatkasta on jo vierähtänyt aikaa. 

Mukavaa uutta viikkoa pitänee jo toivotella! Meikäläinen alkaakin hiljalleen tutustua New Yorkin tarjontaan, ja kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

(Huom! Linkit ovat adlinkkejä Zalandon sivuille)
Shirt: Sisley
Skirt: Topshop
Shoes: Billi Bi
Sunnies: Calvin Klein

8 kommenttia:

 1. Hyvin kaunis hame ja sopii sulle tosi hyvin. Upea kokonaisuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Kukkakuosi iskee minunkin tajuntaani toisinaan:)

   Poista
 2. Tosi kiva hame! Olen itse tosi huono käyttämään hameita, mut pitäisi opetella. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitten äitiysloman jälkeen:) Tervetuloa Heidi blogimaailmaan!

   Poista
  2. Voi kiitos tosi paljon! <3 Mukavaa tätä viikkoa sinne!

   Poista
 3. Upea sinä! Kiitos poolovinkistä. Täällä myös poolo-lover.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ja trendikäs yhdistelmä! Kyllä kannatti rohkaista mielensä. Itse mallailin torstaina Tukholmassa Marc O´Polon mustaa vastaavaa hametta. Niukan yläosan kanssa se voisi toimia minullakin. Kiitos, BW, inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 5. Kaunis hame, upea kokonaisuus. Minä tosin tilaisin varmaan TopShopilta suoraan ;)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.