Hiusten stailausbaarissa

25.9.2014

Tänään oli hauska ilta, kun Remingtonin väki kutsui meitä bloggaajia (kahden vuoden kokemuksella) jo perinteiseen infotilaisuuteensa. Markkinoille on tulossa taas iso kasa mielenkiintoisia laiteuutuuksia.

Viime vuotisessa tilaisuudessa sain koekäyttöön Remingtonin Silk-sarjan Ultimate Stylerin, joka on siitä lähtien ollut minun ykköstuotteeni, mitä kähertämiseen tulee. Aivan erityisen ihastunut olen siihen, että se vehje lämpeää 230 asteeseen eli kiharat todellakin on ja pysyy koko päivän. Tässä linkki juttuun, jossa kerroin aiheesta.

Uusi vuosi, uudet laitteet, paitsi sen verran on pakko mainita, että Silk -sarjan Ultimate Stylerin hintaa on alennettu tänä syksynä, eli nyt saa todellisen laatulaitteen itselleen ihan mitättömään hintaan! Minä suosittelen!

Tänä vuonna speciaali esittelyn sai osakseen aivan upouusi Your Style Styler Kit eli laite, jossa on kolme vaihtopäätä: lämpöharja, 19 mm kiharrin (piippausrauta) ja sauvakiharrin. Lisäksi sarjaan saa lisämaksua vastaan erilaisia lisäosia eli seurailkaahan Remingtonin ilmoittelua, koska esittelytilaisuuksia on luvassa eri puolella Suomea.

Kiitos Remingtonille ja Success Story Oyn Sadulle ja tietysti myös aina yhtä inspiroivalle Mariela Sarkimalle tunnelmallisesta illasta! Ja supersuloiselle Shoe lover -blogin Anskulle näiden valokuvien ottamisesta!

Tässä tunnelmakuvia tapahtumasta eli toivottelenkin niiden myötä oikein ihanaa sadeviikon jatkoa. Huomenna on jo perjantai ja sekös vasta mukavaa onkin:)

^Mun superihana blogiystäväni Anna-Maria Secret Wardrobe -blogin takaa
^Meikäläisen hiustenstailausbaaripöydällä Remingtonin uutukainen Styler Kit

7 kommenttia:

 1. Voi un joku osoittais mulle sellaisen kihartimen, jolla mä en tuntisi tuskaa omien lyhyiden hiusten kanssa... Vielä ei ole vastaan tullut sellaista kiharrinta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi! Sun pitäisi Maiju päästä Mariela Sarkiman pakeille, koska hänellä olisi vastaus tähän ongelmaan!! Hän tuntee suomalaisten tukkaongelmat ja ratkaisematonta ongelmaa ei tunnu olevan. Hairbiblestäkin (eli Marielan uudesta kirjasta) löytyy vaikka mitä "kikkoja" myös eli lukaseppa siitä, jos saat käsiisi!

   Poista
  2. Pitää käydä varmaan juttelemassa I love me messuilla hänen kanssaan... ;)

   Poista
 2. Hei olipa tosi mukava tavata! Se on niin eri juttu nyt piipahdella täälä kun on tavannut oikeasti :)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ansku! Oli tosi mukava tutustua ja poiketa sun ihanassa blogissa!! Nähdään taas ja mukavaa viikonloppua:)

   Poista
 3. Oli tosi mukava nähdä!! Ja tulipa muuten kivoja kuvia! Itse vasta ehdin siirtää omani muistikortilta kameralle ja sen sijaan, että olisin syventynyt oman blogin päivittämiseen, siirryin laiskana lukemaan muiden ja täällähän olikin jo kokonainen postaus valmiina - supernopeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tällä kertaa en viivytellyt ollenkaan, kun sattui sopivasti aikaa tarjolle:) Yleensä kyllä viivyttelen ja valitsen tismalleen sen saman vaihtoehdon, johon viittasitkin.. Paras moodi on päällä heti ja jos sitä ei heti tee, se terävin ajatus ehkä hukkuu muiden juttujen paineen alle.. Mutta hei, eipä tässä ole minnekään kiire, sekin täytyy muistaa:)

   Ihanata viikonloppua Anna-Maria ja oli mukava taas nähdä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.