Doctor Design -lamppulöytö Design Market -tapahtumasta

9.9.2014

Kävin viikonloppuna Helsinki Design Week´n (ainakin minun mielestäni) päätapahtumassa Design Market -varastomyynneissä Kaapelitehtaalla. Olisin voinut kierrellä Kaapelitehdasta ristiin rastiin vaikka miten pitkään ja vaan ihastella tarjolla olleita design -juttuja. Jos ette vielä ole vierailleet tapahtumassa, niin ensi vuonna kannattaa ehdottomasti laittaa allakkaan merkintä tapahtumasta jo hyvissä ajoin! Sitä ei kannata jättää väliin, jos design kiinnostaa edes jossain määrin.

Kun näin sen valaisimien määrän, mitä tapahtumassa oli edustettuna, muistin makkarin ajankohtaisen lamppuongelman. Jotain kivaa, kevyttä ja tunnelmallista valaisinta makuuhuoneen yöpöydälle siis. Se vanha ei sopinut siihen enää ollenkaan ja sitäpaitsi, se oli kyllä jo aikansa palvellut. 

Doctor Design´n valaisimet oli vaan jotain niin kaunista, että pyörin ja pyörin heidän osastollaan varmastikin jo häiriöksi asti:) Omistaja ja suunnittelija Petri Vainio oli itse kertomassa lamppujensa tarinaa ja minä ihastuin tähän kuvissa näkyvään, vielä prototyyppinä Vainion työpöydällä olevaan Nakuko -lamppuun. Saa nähdä, päätyykö valaisin tuotantoon saakka - sen aika ja markkinat näyttää.

Tästä henkäyksenkevyestä, keijukaismaisesta ja muotoilultaan omaperäisestä, mutta kuitenkin niin skandinaavisesta designista ei minusta yöpöydän lamppu voi kauniimmaksi muuttua! Pure love <3^Itse Doctor Design eli omistaja, pääsuunnittelija, sisustusarkkitehti Petri Vainio.
Kuva Docto Design´n lehdistömateriaalista.

Seuraa blogiani:
Google+

Tästä blogin alkuun.

3 kommenttia:

 1. Tuo harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä tyynyissä on kaunis ja kaunis on lamppukin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis valaisin ja hyvä löytö!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on. Eikä johdu siitä syystä että kodistamme löytyy saman suunnittelijan Heilat ja Helma valaismet:)
  Minusta näissä valo siivilöityy kauniisti kankaiden läpi ja muotokieli on ihana!

  Leena(Lennu)

  ps. en pääse kirjautumaan omalle Googel-tilille....siksi ano

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.