Viikonlopun synttärijuhlia ja Leo 12 vkoa

10.8.2014

Kuten aikaisemmin jo mainitsin, meillä juhlittiin viikonloppuna perheen pienimmän synttäreitä. Juhlat olivat tismalleen päivänsankarin näköiset, esimerkiksi pöydän kattaus on täysin hänen omaa käsialaansa. Siitä ei ainakaan väriä puuttunut:) Äiti ei sotkeutunut synttärisuunnitelmiin eikä -toteutukseen mitenkään, paitsi tietysti leipurin roolissa. Itse asiassa leivonnaisetkin on juuri niitä, mitä päivänsankari itse toivoi.

Minua ei tarvitse montaa kertaa pyytää leipomaan ja kun juhlista on kyse, piti tietysti hieman testata jauhopeukalon taitoja. Kokeilin nimittäin Confetista ostamaani pitsikoristetta kahteen kakkuun ja hyvin näytti onnistuvan. Ensimmäinen kokeilukerta ei ollut ihan niin tuloksekas, pitsi nimittäin vähän repeili, mutta toinen oli jo huomattavasti jalostuneempi. Helppoa käyttää, kunhan keskittyy täyttämään silikonimuotin joka ikisen pikku reiän, mieluummin liian tarkkaan kuin sinne päin. Tämä kullan värinen massa oli ainoa, joka oli suoraan levityskelpoista, kaikki muut värit lienevät jauheen muodossa.

Leo oli tietysti juhlissa mukana. Jännää, miten sen kokoa hämmästellään aina, kun sen näkee ensimmäistä kertaa. Ja sylissähän se ei paina mitään, vaikka paksu karvapeite voisi olettaa sen olevan painavampi. Elopainoa on nimittäin noin kilo tai vähän sen yli. Se syö ihan hurjan hyvin ja suurempi haaste onkin pitää pienen ja hennon koiran paino sellaisena, ettei se nouse liikaa. Hennot luut ei tykkää liiallisesta painosta ja näin pienellä koiralla muutama sata grammaakin merkitsee hurjan paljon. Esimerkiksi makupalojen kanssa saa olla tosi tarkka, ettei niitä tarjoile vahingossa liikaa.

Lomakin lähestyy loppuaan ja mieli alkaakin olla jo enemmän ja enemmän työasioissa. Lomailen vielä maanantain ja tiistaina se sitten starttaa. Voisin melkein suositella lomalle jäämistä keskellä viikkoa, kuten tein tänä vuonna. Ensimmäinen viikko ei silloin ole kertalaakista niin pitkä.

Me menemme huomenna maanantaina Leon kanssa eläinlääkäriin 12 viikon rokotukseen eli jännä päivä luvassa meille molemmille! Niin ja minä sen jälkeen vielä kampaajalle..

Mukavaa uutta alkavaa arkea kaikille!


Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

5 kommenttia:

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.