Suosikkikosmetiikan esittely jatkuu

28.8.2014

Voi että, miten paljon olisi jemmassa kaikkia mielenkiintoisia juttuaiheita, mutta pirulautsikka kun en ehdi niitä laittaa tänne säädylliseen muotoon! Jos saisin vuorokauteen pari tuntia lisää, niin sitten ehkä.. 

Olin maanantaina päiväreissulla Köpiksessä ja tapasin omia projektikavereitani taas meidän keskeneräisen työn merkeissä. Tai no, ehkä yhtä heistä voin etäisesti kutsua kaverikseni.. Meillä on kyseisessä ryhmässä hyvin formaalit välit, eikä me tunneta (yhtä lukuunottamatta) toisiamme juurikaan yhtään. Jännää, että ollaan tehty yhdessä töitä jo ties miten kauan, mutta sen lähempi tuttavuus ei kiinnosta meistä ketään. Vaikka työstä itsessään tulee ihan loistava! 

Minulla on muuten lopullisesta työstä vastuullani yksi strategisesti erittäin tärkeä osa, jota en omine taitoineni saanut näyttämään visuaalisesti ja graafisesti lainkaan tyydyttävältä. Tiedättekö mitä minä kunnianhimoisena ihmisenä sen eteen tein? Minä hiotutin kyseiset kalvot visuaalisesti timanttiseen kuntoon Intiassa! Tuntui kyllä ihan älyttömän hienolta, kuinka kansainvälisissä ympyröissä sitä pääseekään työskentelemään - oli nimittäin aika mukava saada puhelu Intiasta, kun pari minuuttia aikaisemmin laitoin sinne sähköpostia. Ahkeria ihmisiä siellä! Intiassa on muuten huomenna perjantaina kansallinen vapaapäivä:)

Itse Köpiksen reissu ei sitten mennyt niinkuin olin ajatellut.. Jostain kumman syystä päätä särki heti aamupäivästä ja varmaankin adrenaliinin avulla pystyin pitämään sen jollain tapaa päivän ajan kurissa, kunnes virallinen osuus päättyi. Lentokentälle matkatessa meinasi jalat lähteä alta, särky oli niin kokonaisvaltaista. Ei puhettakaan, että olisin pystynyt kiertelemään kauppoja - hyvä että sain vesipullon ostettua. Eli sinne jäi Molot ja Viktorian salaisuudet..

Ai niin. Suosikkimeikeistähän minun piti tulla kertomaan.. Olen blogin kautta saanut tutustua moniin kosmetiikkamerkkeihin, mihin en ehkä itse olisi muuten tullut tutustuneeksi. Olin aina ajatellut (vähän hölmösti), että mitä enemmän purnukasta maksaa sitä parempi lopputulos siitä syntyy. Ne ajatukset olen todellakin niellyt tutustuttuani sekä Lumenen että No7 -kosmetiikkasarjoihin. Käytän molempien merkkien ihonhoitotuotteita ihan päivittäin, enkä löydä kyllä moitteen sanaa! Enkä voi millään argumenteilla väittää niiden olevan yhtään huonompia verrattuna moninkertaisin hintalapuin varusteltuihin deluxe-purnukoihin. 

Lumenen aikuiselle iholle suunnittelema Bright Now Visible Repair -sarja on ollut käytössä siitä lähtien kun sen joskus keväällä sain itselleni. Sarjaan kuuluva 2in1 silmänympärysvoide on itseasiassa jo loppunut ja aivan erityisesti olen tykännyt purnukan toisessa päässä olevasta peitevoiteesta. Se on tarkoitettu tummille silmänympäryksille ja voide levittyy herkälle alueelle uskomattoman hyvin. Hyödyllinen tuttavuus, josta lompakkokin kiittää syvään kumartaen!

Ei oikeastaan muuta.. Tässähän alkaa olla jo ihan viikonlopun fiiliksissä eli ihanaa viikonlopun odotusta teillekin!

Tekstissä olevat linkit eivät ole mainoslinkkejä eli bloggaajana en hyödy niistä taloudellisesti.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

2 kommenttia:

 1. Oli pakko tulla kommentoimaan kun yli viikko sitten puhuttiin blogisi kommenttiboksissa siitä, että Köpis on suosittu työmatkakohde.
  No, olin viikko sitten pari päivää Köpiksessä ja vietin aamusta iltaan intensiiviset päivät palaverissa. Kotiinlähtiessä Köpiksen lentokentällä oli tarkoitus shopata vaikka mitä, mutta väsyneenä raahustin vain hieman tuoksuttamassa Viktorian salaisuuksien ihanuuksia, ja päädyin pirtelöbaariin pirtelölle. Samoin Molossa pistäydyin toteamassa, etttä talvimallisto ei ole vielä tullut. Halvaksi tulivat shoppailut :)

  Muuten, se mainitsemasi VS:n tuoksu, BombShell (heidän myydyin tuoksunsa maailmassa), oli Finskin koneessa tarjouksessa. Jäi sekin ostamatta, kun en väsyneenä luottanut hajuaistiini kentällä tuoksuttaessani sitä. Eli: varsin työntäyteinen reissu, mutta se kai olikin työmatkan tarkoitus :)

  Ninni

  VastaaPoista
 2. Lumene on kyllä hinta/laatusuhteeltaan oiva tuote. Ja vielä plussaa tietenkin kotimaisuusasteesta;)
  Leollo haleja ja paijauksia ♥

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.