Mahtavaa suomalaista uunituoretta musiikkia - Love by Klubi77

1.8.2014

Minä en oikeasti tiedä musiikista yhtikäs mitään. Eikä sen tähden ole yllättävää, että minulle nimi Klubi77 tai Perttu Kurttila, eivät ole tuttuja. Mutta sen verran minäkin tiedän ja osaan arvioida aihepiiriä, että se, mikä kuulostaa hyvältä, on minulle hyvää musiikkia:) 

Sain muutama viikko sitten sähköpostiin ePressiltä tiedotteen, jonka syystä tai toisesta luin hyvinkin tarkkaan. Napsautin sen mukana tullutta linkkiä You Tube -sivustolle ja olin kerrasta myyty. Ihan mieletöntä musiikkia ja tämmöisen amatöörin korvin kuunneltuna voisin nähdä ja kuulla tämän linkittämäni biisin ihan hyvin jopa ulkomaisilla soittolistoilla.

Vai mitä tykkäätte tästä Klubi77 uudesta biisistä Love, klik? Ja kiinnittäkääpä erityishuomiota laulajan eli Alexandra Lehden upeaan, vintagea henkivään upeaan mekkoon.

Video on tänään 1.8 julkaisuvapaa, eli kyseessä on todellakin uutuuttaan hohtava kappale. Ei muuta kuin volat kaakkoon ja joraamaan!

Ai niin ja mukavaa uutta elonkerjuu -kuuta!


Housea, discoa ja poppia yhdistelevä Klubi77:nä esiintyvän dj Perttu Kurttilan uusin kappale julkaistaan perjantaina 1.8.2014. Alexandra Lehden kanssa tehty tanssittava ja mukaansatempaava kappale huokuu hyvää fiilistä. Pertun itse tuottama sinkku löytyy julkaisun jälkeen digitaalisista musiikkikaupoista ja -palveluista, kuten muun muassa Spotify:sta ja iTunes:sta. Myös radioasemat tulevat saamaan singlestä promokappaleen.
Perttu ja Alexandra ovat vanhoja lapsuuden ystäviä, jotka sattumien kautta löysivät toisensa uudelleen. Perttu tarvitsi laulajaa ”Take me dancing” singlelleen ja huomasi YouTubessa nuoren laulajattaren cover-videon. Tiimityö oli menestys: kappaletta on kuunneltu Spotify:ssa jo yli 15 000 kertaa ja elokuvatuottaja Maarit Lalli halusi kappaleen käyttöön YLE:n Kohta 18 – televisiosarjaan. Alexandran ja Pertun yhteistyö musiikin parissa on jatkunut siitä asti. Tällä kertaa Pertun tuottamasta melodiasta ja monipuolisen laulajattaren sanoituksesta syntyi uusi kappale ”Love”, jonka video lanseerattiin 2.7.2014.  

”Love” – musiikkia omasta elämästäRakkaus-teeman pohjalta tehty musiikkivideo pohjautuu nuoren Pertun henkilökohtaiseen tutkimusmatkaan elämässä. Videossa Perttu muuttuu kameleontiksi päättäessään hypätä pois yksitoikkoisesta ja harmaasta konttorielämästä löytäen todellisen rakkautensa musiikista. Perttu kuvaileekin musiikin merkitsevän itselleen sosiaalista tutkimusmatkaa ja universaalia kieltä, joka yhdistää ihmisiä, kulttuureja ja sosiaalisia ilmiöitä. Omassa musiikissaan Perttu yhdistää erilaisia tyylejä laidasta laitaan ja uudella Love-kappaleella löytyy vivahteita indiestä amerikkalaiseen countryyn.
Perttu on työskennellyt mm. Sherpalla tehden mainosmusiikkia ja kiertänyt Eurooppaa rumpalina Tracedawn-nimisessä heavy-yhtyeessä. Hän koki että hänellä olisi enemmän annettavaa oman musiikin tekemisessä ja päätyi näin 18-vuotiaana dj:n hommiin perustettuaan oman pienen studionsa. Ensimmäiset house-kappaleet julkaistiin vuonna 2012 ja nämä soivat radiossa Bassolla, Spin FM:llä ja YLE:n kanavilla. Monet laulajat ja musiikintekijät ovat osoittaneet kiinnostusta yhteistyöstä Klubi77:n kanssa ja Perttu on innoissaan päästä laajentamaan musiikillista antiaan.
Perttu Kurttila on vihdoin löytänyt aidon oman rakkautensa ja unelmana on hypätä kansainvälisille vesille omalla Klubi77 – musiikkiprojektillaan. Perttu teki nuorena ison päätöksen irtauduttuaan turvatusta elämästä ja työpaikasta. Nyt hän haluaa kannustaa myös muita löytämään sen oman juttunsa, tekemään rohkeita päätöksiä ja valitsemaan reittinsä sen mukaan. Ehkä jopa ulkomaille asti. 

Klubi77:n tulevat keikat:14.08. Mbarin terassi1 kommentti:

  1. Sain kutsun levynjulkkareihin, mutta ikäväkseni olin silloin muualla. Pitänee käydä kuuntelmassa, että millaisesta laulajasta on kyse :)

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.