Inspiraation lähteenä - tyyli-ikoni Amal Alamuddin

11.8.2014

Amal Alamuddin pomppasi suuren yleisön tietoisuuteen, kun hän kihlautui viime pääsiäisen aikaan itsensä George Clooneyn kanssa. Sen jälkeen paparazzit eivät ole jättäneet häntä rauhaan, koska kuuluisan kihlatun lisäksi hän on erittäin kaunis, näyttävä ja menestynyt 36-vuotias juristi. 

Minusta Amal Alamuddin´n virallisempi tyyli on kertakaikkisen hurmaava. Häntä ei ole juurikaan nähty tylsään mustaan jakkupukuun ja valkoiseen kauluspaitaan pukeutuneena. Hän ei myöskään revittele antavilla kaula-aukoilla, statement -koruilla tai killeri korkokengillä. 

Hänen business -tyylinsä on ihanan hienostunutta, klassista ja samaan aikaan hyvin trendikästä. Vaaleanpunaiseen kotelomekkoon yhdistetyt eripari -kengät ei ihan sytytä, mutta muuten voisin kopioida hänen tyylinsä melkeinpä semmoisenaan.

Varsinainen tyyli-ikoni, vai mitä tykkäätte?


Kuvat täältä ja täältä.
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

13 kommenttia:

 1. Melkoinen paketti hurmaavan Georgen kesyttikin! Valkoiset housut-asu on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä seurapiireissä vähän erilaisempi valinta! Ansiot on muutakin kuin rinnanympärysmittaan perustuvia:)

   Valkoinen housuasukin on Ihana!!

   Poista
 2. Kauniita kokonaisuuksia! Upea nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nainen, joka pukeutuu näyttävästi, uskaltaa näyttää supernaiselliselta ja esiintyy työkseen oikeussaleissa -> saa meikäläisen respektin ihan 100%:sti! Jo pelkästään ne ominaisuudet ansaitsevat tyyli-ikoni nimikkeen:)

   Poista
 3. Minun silmiini iskeytyy kyllä ensimmäiseksi täydelliset mittasuhteet omaava pitkä ja hoikka kroppa jonka verhona mikä tahansa vaate tuntuu näyttävän hyvältä. Sekä täydelliset hiukset! En osaa kuvitellakaan että joku vaatekappale näyttäisi hänen yllään tyylittömältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorastaan kadehdittava pakkaus:) Hän on kyllä ollut onnekkaasti siinä "jonossa", jossa on jaettu kaikki hyvät ominaisuudet..

   Poista
 4. Ihana tuo pinkki mekko!
  Muutoinkin upea nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäkkö Leena, mun silmät suorastaan nauliintui tuohon pinkkiin mekkoon! Hitto kun löytäisi just tuommoisen! Kotelomekossa täytyy mun mielestä olla hihat, edes jonkinlaiset. Tässä mekossa on kyllä kaikki kohdallaan:)

   Poista
  2. Tuo mekko sopisi sinunkin tyyliisi täydellisesti. Sellaisenhan voisi aina teettää, olisi juuri mittojen mukainen ja samoilla kaavoilla voisi teettää mekkoja erivärisinäkin.

   Poista
 5. Olen niin samaa mieltä kanssasi kuin vain olla voi. Alamuddilla tuntuu olevan täysin pettämätön tyylitaju, tosin jos tietää tyylinsä ja on itsevarmuutta, niin kantaa kaikki vaatteensa kauniisti. Hän on jotenkin rennompi versio Jacqueline Kennedy Onassisiksesta, joka tyylinsä puolesta on jo ikoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että uskaltaa pukeutua näyttävästi ja supernaisellisesti hänen business -ympyröissään, tarkoittaa kyllä lujaa itseluottamusta! Hän selvästikin luottaa omaan ammattitaitoonsa eikä hänen tarvitse sitä peitelläkseen pukeutua kuten miehet. Me respect:)

   Poista
 6. Upea tyyli kertakaikkiaan! Klassisen tyylikäs eikä revittelevä. Ja mitkä hiukset :) Olen seurannut aika paljon Georgen ja Amalin juttua brittilehdistöstä, ja vaikuttaa että hän on myös tosiaan erittän älykäs nainen. Pisteet siitä kaiken tyylikkyyden lisäksi. Taisi George joutua hieman näkemään vaivaa hänen vuokseen... ;)

  VastaaPoista
 7. Kyllä vaan! Todella tyylikäs aikuinen nainen, olematta liian täti tai liian tyttömäinen tai mitään. Ja tosiaan mikä kroppa ja hiukset! T. Nimim. Vain hiukan kateellinen :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.