Bloggaajat liikenteessä

5.8.2014

Bloggauksen yksi ehdottomasti parhaita puolia on siihen kiinteästi liittyvä sosiaalisuus. Niin palaute sieltä ruudun toiselta puolelta kuin myös teidän lukijoiden tapaaminen sillointällöin satunnaisissa tilanteissa. Kanssabloggaajien tapaamiset on myös aina hurjan hauskoja. Meidän DNA molekyyleissä täytyy olla jokin yhteinen geenimutaatio, niin paljon samaa meissä kaikissa on.

Minuakin on pysäytelty kaupungilla, hihkaistu ohikulkiessa ja lähetelty tietysti sähköpostia, blogin kommentoinneista puhumattakaan. Kaikki ne tekee tästä tietyllätapaa yksinäisestä harrastuksesta aika hurjan paljon jännittävämpää ja ehdottomasti mukavampaa. Mikään harrastus ei elä tai kanna, jos siitä ei saisi mitään palautetta tai jos sitä kohtaan ei tuntisi suurta intohimoa. Väitän, että sosiaalisuus on se seikka, joka saa bloggaajan tuntemaan intohimoa harrastustaan (tai osalle jopa työtään) kohtaan.

Kiitos Teille siitä kaikesta! 

Syy, miksi asia tuli mieleeni jälleen kerran, johtuu siitä, että olimme tänään Marjukan ja Maijun kanssa eräässä mielenkiintoisessa pressitilaisuudessa. Marjukan kanssa olimmekin sopineet jo etukäteen tapaamisesta, ja Maijun näkeminen oli mukava sattuma. Lähdimme heti tilaisuuden jälkeen "jatkoille" lähikahvilaan vaihtamaan kuulumisia ja voi jösses sitä puheen tulvaa:) 

Palataan itse aiheeseen myöhemmin, mutta tässä jotain hauskoja hetkiä meidän tapaamisestamme, olkaatte hyvät!

^Kyseinen kahvila oli Maijun ehdottama, koska siellä on poikkeuksellisen hyvät valikoimat keliaakikoille. Ja aina ennen annoksiin kajoamista ahkera bloggaaja kaivaa kameran esiin ja tekee siitä jutun. Elämän herkkuhetket on aina bloggaamisen arvoisia. 

^Olisko tämä Marjukan kuvaushetki päätynyt Instagramiin? Tuskin perhealbumiinkaan..
^Minun herkkuhetkeni, koemaistaminen jo takana.

Kiitos Ihanille Naisille mukavasta hetkestä! Elämän herkkuhetket kahvitteiluineen ja leivoksineen loistavassa seurassa on aina blogijutun arvoisia!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

14 kommenttia:

 1. Kiitos ja oli ihana hauska kohtaaminen teidän kanssanne. Kiva ylläri oli lähteä kahville kanssanne. Arvaa vaan jäikö mun yksi kassi sinne ikkunalaudalle? No jäi, mutta onneksi huomasin Stockkan kulmalla ja kassi löytyi vielä rehellisen asiakkaan toimesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva nähdä Maiju pitkästä aikaa! Ja mahtavaa, että kaikille sopi ex tempore -kahvittelu:) Ne on vaan niiiiin supermukavia hetkiä!!

   Poista
 2. Blogihan on mainio kanava saada uusia ystäviä. On jollain tapaa harmi että itselleni tämmöset jutut ovat toteutumattomia hetkiä . Ainakin etäisyys on varsin merkittävä peruste:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Leena.. Kuuluisit oitis porukkaan:) Mutta tosiaan, kuten tuossa Olga jo mainitsi hyvän idean - ihan kuten vaikkapa Oulussa tai Jyväskylässä ja Vaasassa on tapahtunut! Mahtavia kirppiksiä ja bloggarikokoontumisia ja yhteistyökuvioita eri yritysten kanssa. Vapaamuotoisista kokoontumisista puhumattakaan. Se vaatisi vaan jonkun Primus Motorin! Sitten Kiinan reissun jälkeen..

   Poista
  2. Täytyy laittaa harkintaan:)
   Ja tosiaan Kiina reissun jälkeen!
   Tuohon yhteistyö kuviioon blogini on liian pieni:) Mutta tapaamiset ois oikeasti kiva järjestää.

   Poista
 3. Tuolla joukolla ei ole kyllä voinut olla muuta kuin hauskaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, mukavaa oli:) Ja onnittelut Indiedays Inspiration -jäsenyydestä, btw!!

   Poista
 4. Blogin kautta on ihana tutustua uusiin ihmisiin ja tavata niin monella tavalla samanlaisia naisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukavaa! Ystäviä ei ole koskaan liikaa <3 Ystävyys vaatii sen, että on jokin yhdistävä tekijä ja bloggareillahan sellainen on ihan luonnostaan. Sen tähden olen varmastikin saanut tilaisuuden tutustua niin huippuhyviin tyyppeihin, kuten vaikkapa Sinuun Dahlia:) Myös lukijoitten kanssa on paljon yhteistä, koska he aina palaavat tänne vieraisille ja ovat kiinnostuneita kuulumisista. Uskon, että meillä varmasti synkkaisi aika monen lukijankin kanssa!

   Poista
 5. TOI Pinkit korkokenkä Maiju tuskin jää keneltäkään huomaamatta. Sellainen positiivisen energian jakaja hän on.
  Leenalle, eihän kotiseutusikaan liene alue jossa vain sinä pidät blogia- näin olen havainnut.

  Ei muuta kuin ryhdy järjestämään tapaamisia, hop hop!

  Olga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan ole ainoa bloggaaja , sekin on totta:)
   Ehkä minun pitäsi aktiivisemmin etsiä kotiseudun blogejakin:) Tahtoo olla että nämä lukulistalla olevat kuten BW:n blogi ovat alusta asti olleet mukana.

   Poista
  2. Ymmärrän Leena mitä tarkoitat:) Mutta Olgan idea on ihan loistava, kuten tuolla ylempänä jo mainitsinkin! Uskon, että bloggareiden kokoontumisilla on jollain aikavälillä vaikutusta myös kotiseudun elinkeinotoimintaan eli senkin tähden sellainen kannattaisi järjestää!

   Poista
 6. Woi Winde mää oon kade... :D Eikun teillä on varmaan ollut tosi tosi kivaa! SIitä tulikin mieleeni, että laitanpas sulle s-postia...jos saatais treffit ensi viikolle..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle:) Ensi viikolla meikäläinenkin on jo töissä, mutta onhan sitä mahiksia siitä huolimatta!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.