Vihreä mekko

23.7.2014

Mekossa olo on ihan eri tavalla viimeistelty kuin vaikkapa kesäisessä shortsiasussa. Molemmat on kivoja, tosin ihan eri tavalla ja viihdynkin mainiosti molemmissa. Aina kun ei tarvitse (eikä edes halua) olla viimeistelty.

Kesäisissä mekoissa ja paidoissa on usein spagettiolkaimet, jotka ainakin minulle meinasi olla jossain vaiheessa todellinen ongelma. Rintaliivit ei (ainakaan minun mekoissa) saa pilkottaa spagettiolkaimien välistä. Ja olkaimettomista rintaliiveistä tahtoi koitua vain ongelmia ja niinpä kauhunsekaisissa tunnelmissa tuli mietittyä, että milloinka ne oikein valahtaa pois paikoiltaan. 

Löysin pari vuotta sitten ratkaisun ongelmaan, muistaakseni jonkun blogin kautta. Wonderbran näissä (klik) olkaimettomissa liiveissä (mainoslinkki) ei tule noloja hetkiä eteen! Arvokkaathan ne on, mutta todellakin hintansa väärtti, suosittelen ehdottomasti investoimaan. Ne suorastaan liimautuu kiinni ihoon, mutta eivät siitä huolimatta tunnu epämiellyttäviltä. Ja kun ne asettaa johonkin kohtaan, ne todellakin pysyy paikoillaan. En voisi liikaa ylistää näitä versioita! Itselläni on sekä mustat että ihon väriset, just in case.

Kokovalinnoista sen verran, että jos itse käytän normaalisti kokoa 70-75 C-D, riippuen vähän mallista, näissä valitsin aikoinaan koon 70C ja se on kuin minulle räätälöity koko. 

Vihreä mekko itsessään kuuluu vaatekaapissa jo antiikkivaate -osastolle. Sillä osastolla ei ole montaa vaatekappaletta tämän lisäksi, heh, mutta tämä siellä vielä on. Mekko on Espritin mallistosta ja se on ostettu muistaakseni vuonna 2007. Tykkään edelleen mekon mallista ja värikin on minusta ihana, suomalaiselle iholle niin sopiva. Muistan, kuinka aikoinaan ihastuin tähän Marita Taavitsaisen vihreään mekkoon ja tahdoin itselleni "sillä silmäyksellä" samanlaisen.

Ja sitten vielä se koirajuttu. Leo on kasvanut ihan mahdottomasti ensimmäisen reilun viikon aikana, mitä me ollaan eletty yhteistä elämää. Se on kotiutunut jo ihan täysin. Se syö hyvin ja minusta ihan näyttää niinkuin turkkikin jo vähän kiiltelisi. Pomeranianhan on täydessä mitassaan jo kuuden kuukauden ikäisenä eli kehitys täytyy senkin tähden olla tietysti huimaa. Kaulapannan kiinnittämisen kanssa meinaa olla vähän hankalaa, koska karvaa on niin paljon. Tällä rodulla ei nimittäin pantaa ole tapana pitää jatkuvasti kaulassa, jotta karva ei kuluisi niskan kohdalta.

Ihana kesäpäivä taas edessä eli mukavaa lomapäivää tai työpäivää itse kullekin! 
Dress: Esprit
Heels: Unisa
Watch: Michael Kors
Bracelet: Accessories

16 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana karvapallero tuo Leo! ja nätti kesämekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar ja mukavaa kesän jatkoa Sinulle! Kiva kun kommentoit:)

   Poista
 2. Todella upeita kuvia! Sulla on ihanan asun lisäksi hyvä kuvaaja! Ja ihanan söpö haukku:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haukku on kyllä mitä mahtavin pakkaus:) Ja kuvaaja myös.. Tosin hänellä ei ole innostusta eikä pahemmin erityistä taitoakaan kuvaamista kohtaan:) Jos olisin rikas, tai tekisin bloggausta ammatikseni, investoisin ihan ekana valokuvaajaan, hih

   Poista
 3. Kaunis mekko ja myös tuo Maritan. Saitko paljon silittelijöitä teidän karvapallerolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä vaan, silittelijöitä riittää:) Tosin, se on pelkästään hyvä juttu! Sosiaalisuus on koirallakin a&o ja luottamus ihmisiä kohtaan tärkeä taito, joka opitaan jo pentuna. Ihan niinkuin ihmisilläkin:)

   Poista
 4. herranen aika tota "otusta"...ihana....sanotaan että lemmikit näyttää omistajiltaan ja niin se on!! terv.ansku....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Ansku! Heh, tämä herra on kyllä varsinainen hurmuri ja ollappa tosiaan noin söpö:)

   Poista
 5. Kauniin vihreä! Ja ihana pikkupallero sulla sylissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on muuten syksynkin väri ja sitä alkaakin näkyä jo kauppojen hyllyillä! Ihana väri, joka sopii todellakin moneen ihoon. Karvapallero <3

   Poista
 6. Kaunis on mekkosi. Voi tuota sun nallekarhuasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ja vanha eli hyvä ostos:) Pitäisikin muuten ottaa sellainen periaate, että ostaa vain sellaisia vaatteita, joita kuvittelee käyttävänsä vielä viidenkin vuoden kuluttua! Onnistuisikohan?

   Poista
 7. Voi ihana mikä mekko! Ja on tuo teidän pikkupallero vaan niin ihana ja suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä ihana, ja sitä on pidetty ja pidetty. Tosin vaan kesäaikaan, mutta enihau. Meidän pikku Leo, Leonardo, Leku, Leopoltsi, karvapallero ja söpöliini:

   Poista
 8. Hei. Koirat joiden turkki kärsii kaulapannasta, heille sopii snake ketjupanta. Siinä on tasainen ohuen ohut pinta. Kannattaa googlettaa panta sitä saa monista eri eläinkaupoista, virallisesti sitä käytetään näyttelyissä. Millainen panta teillä tällähetkellä on? Ihana Leo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tämä talutusnauha-asia on meillä vielä hakusessa, koska sellainen perinteinen on osoittautunut vähän hankalaksi.. Pitääkin lähteä konsultoimaan asiasta ja alkaa tutkia netin pohjatonta kaivoa. Eiköhän ne sopivat ja käyttöystävällisimmät löydy, kunhan herra vähän vielä kasvaa:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.