Vepsäläinen kylässä

19.7.2014

Meillä kotona mittanauha viuhusi ja kangaspalasia testailtiin urakalla niin lattioihin kuin seiniinkin. Meidän superkorkea, mutta neliöiltään maltillinen olohuone on nimittäin tilana sellainen, että haluan jonkinlaista sparrausapua sen järkevään sisustamiseen. Ja tietenkin niin, että lopputulos olisi omaan silmään vähintäänkin upea

Sain mahtavan tilaisuuden tutustua Vepsäläisen sisustussuunnittelupalveluun ja haluan kertoa siitä teille muillekin asiasta kiinnostuneille. En nimittäin entuudestaan tiennyt, että huonekaluliikkeestä voi saada sellaista. 

Eli Vepsäläinen on kehittänyt omaa liiketoimintaansa mielenkiintoisella tavalla ja tarjoaa nykyään asiakkailleen myös suunnitteluapua sisutamiseen. Heidän palkkalistoillaan olevien sisustussuunnittelijoiden lista on pitkä, klik ja heitä on liikkeissä ympäri Suomen. Tykkään ajatuksesta, että palvelu ei ole vain pääkaupunkiseudun asukkaille! Ilmaista se ei toki ole, paitsi kun ostat heidän tuotteitaan määrätyllä euromäärällä (2500 eur / suunniteltu huonetila), määräajan kuluessa. Minusta se on varsin reilu ajattelutapa. Hinnan muodostumisesta on kerrottu parhaiten Vepsäläisen nettisivuilla, klik.

Olemme tavanneet nyt pari kertaa Vepsäläisen sisustussuunnittelija Lari Vannisen kanssa, jonka vakituinen piste on Helsingin Annankadun myymälässä. Hän on tehnyt meille jo piirustuksiakin siitä, miten tilaa voisi lähteä miettimään. Itse asiassa yhden hänen piirustuksistaan esittelinkin jo teille, kas tässä näin. Sitä me olemme sitten yhdessä Larin kanssa työstäneet ja lopputulos alkaa olla jo aikalailla sitä, mitä toivoinkin. 

Aivan erityisen ilahtunut olen Larin ideaan pitkistä kaksivärisistä verhoista, joitten helma eli viimeinen metri (kaksiosaisen ikkunan alaosan kohdalta) on toisen väristä. Se omalla tavallaan vähän katkaisee tilan korkeaa tunnelmaa ja onhan verhoilla toki akustinenkin roolinsa. En olisi itse osannut keksiä moista, yksinkertaiselta kuulostavaa ideaa!

Tykkään hurjasti suunnitelmasta ihan kokonaisuuden kannalta, koska sen värimaailma on hyvin harmoninen ja yhtenäinen. Jo pelkästään sen avulla voi lähteä miettimään muitakin kodin juttuja ihan eri varmuudella kuin ennen suunnitelmaa. 

Loppuun vielä pakollinen koirajuttu.. Lari oli meillä mittanauhoineen ja kangastilkkuineen reilut kaksi tuntia, mutta harmikseen näki meidän pikku-Leon vain nukkuvan.. Hänen housujen lahkeet kuin myös akillesjänteet säilyivät tällä kertaa ilman naskalihampaiden "hempeää" otetta:)

PS. Linkit eivät ole mainoslinkkejä eli bloggaajana en hyödy niistä taloudellisesti.Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

1 kommentti:

  1. Oi, mikä söpö pikkuinen, siis toi pikkuhauva!
    Hyvä idea ne verhot!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.