Uutta kotiin

5.7.2014

Lauantaipäivä meni rattoisasti kaupungilla kiertäessä. Oli ihan mielettömän mukavaa vaan surffailla liikkeestä toiseen, ilman aikatauluja, ilman sen suurempia suunnitelmia. Tarkoitus oli kierrellä ja katsella kaikkia kivoja kodin "asusteita".

Riviera Maisonin liike on täydellinen valinta, jos kaipaa kotiin sellaista merellistä maalaisromantiikkaa. Minä ihastuin heidän naulakkoon, jossa on kahdeksan liikkuvaa ripustuskoukkua. Se muuttaa asumaan meidän isompaan kylpyhuoneeseen, kunhan saan houkuteltua poran ja miehen lyöttäytymään yhteen.


Riviera Maisonista lähti mukaan myös kolme tähdellistä tyynynpäällistä.

Artekin liikkeessä voisin viettää vaikka kokonaisen päivän. Siellä on vaan niin paljon kaikkea kaunista. Ostin pari Artekin julistetta, jotka saavat mustat hennot kehykset ympärilleen ja osoitteena on mitä todennäköisimmin pääsisäänkäynnin yksi seinä. 

Artekin liikkeestä ostin myös pitkään havittelemani George Nelsonin vuonna 1948 suunnitteleman mustakultaisen Ball -seinäkellon.  Se päätynee myös eteisaulaan, Artekin julistetaulujen läheisyyteen. 

Semmoisia ostoksia tällä kertaa. Tai no, kyllä minä totuuden nimissä ostin jotain ihan itsellenikin. Poikkesin nimittäin Erottajalla ihastelemassa Kenzon syksyn mallistoa, enkä malttanut pelkästään ihastella.. mutta palataan siihen hankintaan joskus myöhemmin. 

Helsingissä muuten paistaa vihdoinkin aurinko ja ilmassa on jo henkäys kesän tuntua. No, nythän on vasta heinäkuu..

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Oi mitä ostoksia! Tuo kello on erityisen herkullisen hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kerttu! Kello on kieltämättä erityisen hieno. Noteerasin blogistasi, että Sinäkin poikkesit Vitran liikkeessä Oslossa ja tämä kellohan on Vitran kokoelmista:)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa ja varsinkin näyttää!
  Samainen kello on haavelistalla ja kattelin jokunen aika sillä silmällä Vepsäläiseltä:)
  "minun" kellossa olisi tuo keskiö puuta muutoin väriltään mustilla palloilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika pitkälle sama maku:)

   Poista
  2. Hahaa niin se näyttää olevan :)
   Ja pukeutumisen suhteen myös ihailen tyylikyttäsi!

   Poista
 3. Mulla on valtava sisustuskuume päällä ja tekisi mieli saada koti kertaheitolla kuntoon (onhan tuosta muutosta jo aika kauan vierähtänyt, että sinällään alkaisi olla jo aikakin:))!

  Riviera Maisonilla on tullut pyörittyä tiuhaan ihastelemassa ja saa hillitä itseään, ettei tee heräteostoksia vaan valkkaa juuri niitä ihan oikeasti kodin suunniteltuun tyyliin sopivia :)

  Upeita hankintoja kaikki, aivan erityisesti tuo kello kolahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kauppa on todellakin sellainen, että siellä pyörisi vaikka miten pitkään. Siellä on niin supermahtavaa vaan fiilistellä ja hypistellä kaikkea kivaa:)

   Siinä on tosiaankin haastetta kerrakseen, jos yrittäisi vältellä heräteostoksia.. Somistusjuttuja tulee ostettua joskus ihan hetkenkin mielijohteesta ja arvokkaampia tietysti tulee harkittua, joskus loputtomiin - niin, että makukin ehtii välillä vaihtua..

   Poista
 4. Onko teillä oikeita "tauluja? Julisteiden sijaan tai lisäksi kuvataidetta voi katsella esim. Helsingin taiteilijaseuran taidelainaamosta, Rikhardinkatu 3. Mielestäni aikuiseen kotiin kuuluu taide olennaisesti, vaikkapa julisteiden seuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jokunen "oikea talulukin" löytyy, vaikka en olekaan mikään taideinvestoija. Minä tapaan sijoittaa varojani muualle kuin taiteeseen, mutta kukin tekee tietysti tavallaan. Minun mielestäni omaan kotiin (oli se sitten aikuinen tai ei), kuuluu juuri niitä asioita, mitä kyseisessä kodissa koetaan tärkeiksi ja omaan kotiin kuuluviksi.

   Kiitos kuitenkin vinkistä! Voisin käydä ainakin ihastelemassa!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.