Shortsiasu

22.7.2014

Ei varmaankaan tarvi paljoa säistä keskustella. Ne on olleet vähintäänkin suosiolliset meikäläisen ensimmäisen lomaviikon aikana. Ei siis valittamista!

Ensimmäinen lomaviikko on mennyt melkeinpä ihan kotihommia tehdessä - siivotessa, ruokaa laittaessa, leipoessa, vieraitten kanssa seurustellessa ja tietysti koiranpentua "hoidellessa". Se kun vaatii kaiken huomion hereilläollessaan, vaikka nukkuukin hurjan ison osan vielä päivästä.

Mansikat on nyt pakastettu ja ensimmäinen mustikkaämpärillinen myös. Tänään on tarkoitus lähteä keräämään niitä vielä toinen mokoma. Olemme nyt nimittäin täällä helteisessä itäisessä Suomessa ja mustikoita on kuulemma ihan mukavasti metsät pullollaan.

Kuvissa on, voisiko sanoa, että minun kesäasu vuosimallia 2014. Nämä shortsit, ookoo, ne on lyhyet, mutta olkoon. Pelastetaan se osa, mikä pelastusta tarvii, mahdollisimman kelvolla paidalla. Ja (Biancon) kiilakorkkarit, ne on ihan huikean mukavat jalassa. Minusta pellavaiset kiilakorkokengät kuuluu kesäasuun. Eipä näitä oikein muulloinkaan voi käyttää..

Olen muuten yrittänyt etsiä sellaisia salonkikelpoisia shortseja, mutta huonolla menestyksellä.. Tilasin sellaiset lopulta (kun vihdoin löysin) Banana Republicin nettikaupasta ja odottelen pakettia nyt sitten saapuvaksi. On siellä toki muutakin kuin pelkästään shortsit, hih:)

Huomenna on luvassa ihana vihreä (ikivanha) kesämekko, ruskeilla asusteilla. Nähdään siis pian!

Joko teillä on muuten marjat pakastettuna?
Shirt: Benetton
Shorts: KappAhl
Heels: Bianco
Sunnies: Ray Ban
Earrings: Zara

Lopuksi vielä pakolliset koirajutut:) Leo pääsi tutustumaan ensimmäistä kertaa meillä ollessaan toiseen koiraan. Ja se on ihan hyvä aloittaa toisesta pienestä pennusta. Meillä sattuu nimittäin naapurissa asumaan 14 -viikkoinen chihu -pentu, jonka kanssa ollaan nyt pari kertaa tavattu. Voi mahdoton, miten pieniä  ja söpöjä ne onkaan:) Ja jösses, mikä haukkuja tästä chihu -pennusta vielä tuleekaan.. Leo on vähän hämmennyksissään haukunnasta ja selkeästi vähän pelokkaampi uusien asioitten edessä. 

Meidän pikku leijona:)


1 kommentti:

  1. Voi kun kiva asu, juurikin näihin ihaniin helteisiin sopiva. Ja mitä ihania suloisuuksia, kumpikin koira niin herttainen.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.