Molon mallityttönen

26.7.2014

Tytär on varsinainen Molo -vaatemerkin (mainoslinkki) liikkuva mallikappale. Siitä on (äidin suosiollisella avustuksella, heh) muodostunut varsinen hittimerkki meidän neitokaisen vaatekaapissa. Molon vaatteet on raikkaita, vähän erilaisia, söpön tyttömäisiä ja vieläpä erittäin laadukkaita. Tätäkin kuvissa näkyvää kukkapaita -hame -komboa on pidetty ja pesty ja pidetty ja pesty tänä kesänä. Se on kesän ehdottomasti mieluisin ja käytetyin vaateyhdistelmä.

Molo on tanskalainen lastenvaatteiden merkki, joka tunnetaan katseita keräävän värikkäistä asusteistaan. Merkki valmistaa yksinomaan lastenvaatteita ja nimen omaan sellaisia, joista lapset pitävät ja jotka sopivat heidän jokapäiväisen käytön vaatimuksiinsa. Merkin vaatteet on tarkoitettu kestämään, ei jätettäväksi vaatekaappiin odottamaan juhlatilaisuuksia. Molo-merkin vaatteet on tarkoitettu kestämään niin koulun kuin vapaa-ajan aktiviteetteja. Yhtä tärkeää on lapsen mukavuus, ja siksi Molo pyrkiikin yhdistämään vaatteissaan sekä liikunnan että ilmaisun vapauden. Heidän tuotteensa ovat värikkäitä, iloisia ja näyttäviä. Sekä pojille että tytöille löytyy Molon mallistosta (mainoslinkki) pirteitä ja eksoottisesti kuvioituja paitoja ja housuja. Merkki valmistaa tämän lisäksi muun muassa hillitympiä talvitakkeja ja farkkuja, niin että löydät Mololta vaikkapa useamman täysin erilaisen vaatekerran lapsellesi. Tämä tanskalainen laatumerkki arvostaa lasten vaatteissa ennen kaikkea mukavuutta, värikkyyttä ja lapsen jokapäiväisiin leikkeihin sopimista. Jos sinä ajattelet samaa, tutustu ihmeessä brändin mallistoon.
Me pistäydymme tyttären kanssa Bootz´n verkkosivuilla säännöllisesti katsastamassa uudet mallit, nyt erityisesti kiinnostaa tietystikin jo syksyn mallisto. Ja hyvällehän se taas näyttää. Meidän kummankin silmää miellytti mielenkiintoisilla uusilla printtikuvioilla koristellut mekot, kas nämä näin, klik (mainoslinkki). Ne on materiaaliltaan ihanaa pehmeää puuvilla, ripauksella elastaania takaamassa sen, että mekko kestää monenlaisessa menossa mukana. Tämä neitokainen ei nimittäin välitä hienostelumekoista, vaan tärkeintä on vaatteen mukavuus, siis se että se tuntuu päällä hyvälle. Ja tietysti se, että se miellyttää hänenkin yhä vaativampaa lapsimuotifriikin silmää. Äidin tyttö, hih.
Huomenna esittelen teille meidän yläterassia, jossa on alettu jo toteuttaa sisustussuunnitelmaa, josta olenkin teille jo aiemmissa postauksissa kertonut. 

Siihen saakka - kuulemisiin!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.